040 809 947 | info@mestoidej.com |
pon. - pet.: 8:00 do 16:00

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Zip Line ČEBELJI LET: 2x dvosmerni adrenalinski spust
13,90 €

Zip Line ČEBELJI LET: 2x dvosmerni adrenalinski spust na NOVEM Zip Linu v Sloveniji, že od 13,90 €. Najdaljši zip line na štajerskem (340 m)!

NOVO v Sloveniji! Zip line ČEBELJI LET - najdaljši Zip line v štajerski regiji. Prebudite avanturista v sebi in poletite kot čebela nad velikanskim panjem! Posestvo SONČNI RAJ nudi popolnoma inovativno adrenalinsko izkušno Zipline ” ČEBELJI LET ”, ki nudi 340 metrov dvojnega preleta s hitrostjo do 40 km/h. Gre za popolnoma novo izkušnjo doživetja narave in spusta po jeklenici. Zipline proga je namreč dvosmerna, kar pomeni, da se udeleženci z dvema vožnjama vrnejo na izhodiščno lokacijo. Ekskluzivna Mestoidej ponudba vključuje 2 dvosmerna spusta za 1 osebo ali 1 dvosmerni spust za 2 osebi, že od 13,90 €, namesto 20 €. Si upate poleteti kot čebela nad čebeljim panjem in z višine gledati čudovito naravo? Obiščite Posestvo Sončni raj in odklopite možgane od napornega tedna.

POHITI! LE ŠE 13 MEST NA VOLJO!
13,90 € KUPI

3,90 € plačate rezervacijo
10,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 2x spust po jeklenih vrveh ZIP LINE "ČEBELJI LET" (2x 340 m) za 1 odraslo osebo ali otroka,
 • varnostna oprema (čelada, plezalni pas in vsi dodatki za varen spust),
 • zavarovanje,
 • pod nadzorom izkušenega vodiča.
 • Ponudba velja za 1 osebo za 2 spusta ali 2 osebi za 1 spust.
 • Ponudba velja za koriščenje do 15.9.2018.
2 spusta za odraslo osebo le 21,90 €
 • Ponudbo lahko koristi 1 odrasla oseba za 2 spusta ali 2 odrasli osebi za 1 spust.
 • Le 21,90 €, namesto 30 € za 2 osebi.
2 spusta za OTROKA do X let le 13,90 €
 • Ponudbo lahko koristi 1 otrok za 2 spusta ali 2 otroka za 1 spust.
 • Velja za otroka do X leta starosti.
 • Le 13,90 €, namesto 20 € za 2 osebi.

Opis ponudbe:

NOVO v Sloveniji! Zip line ČEBELJI LET - najdaljši Zip line v štajerski regiji.

Prebudite avanturista v sebi in poletite kot čebela! Pogled usmerite navzdol in poletite nad medovitimi rastlinami, ki tvorijo pisane vzorce narave na Posestvu SONČNI RAJ. Čebele poletijo iz panja nekaj sto metrov, lahko pa tudi do 5km daleč. Zipline ” ČEBELJI LET ” vam nudi 340 metrov dvojnega preleta nad prepletom sadnega drevja, robidnic, jagodičevja, zelišč ter cvetic, ki polnijo travnike na posestvu. In če čebele dosežejo povprečno h 24 km/h, boste vi pri svojem preletu dosegli do 40 km/h. V zraku vodi čebele njihov neverjeten čut za orientacijo in informacije iz okolja. Za vašo varnost v zraku pa bo poskrbela varnostna oprema in usposobljeno osebje Posestva SONČNI RAJ.  Čebelji ples, se imenujejo vzorci gibanja s katerimi komunicirajo čebele. 

Gre za popolnoma novo izkušnjo doživetja narave in spusta po jeklenici. Zipline proga je dvosmerna, kar pomeni, da se udeleženci z dvema vožnjama vrnejo na izhodiščno lokacijo. 

Zipline ČEBELJI LET ponazarja let čebel iz ogromnega panja, ki so ga postavili za ta namen. Jeklenici, ki sta speljani v gozd se me seboj križata in na tak način popestrita adrenalinsko izkušnjo. Krajša jeklenica je dolga 155 m z najglobjo točko 24 m, ter daljša povratna jeklenica z dolžino 200 m, ter najglobjo točko 30 m. 

Si upate poleteti kot čebela nad čebeljim panjem in z višine gledati čudovito naravo? Obiščite Posestvo Sončni raj in odklopite možgane od napornega tedna.

Posestvo SONČNI RAJ, ponuja svežino in drugačnost, tako zaradi svoje lege, kot tudi zaradi svojega pristopa. Obisk bo doživetje, tako za odrasle, kot tudi za otroke. Vodeni ogledi po zeliščnem vrtu, sprehod po trajnostnih nasadih v naravi ali obisk izjemnih dreves v gozdu, je le nekaj idej kako doživeti drugačen dan. Glede na letna obdobja pa za vas pripravljajo različne delavnice s področja izdelave naravne kozmetike, tinktur, …..

Priporočamo vam, da na predhodnje dogovorjeni termin zip line pridete vsaj 30 min. prej in si ogledate zeliščni vrt in ostale lepote posestva. 

Nedaleč stran od posestva se nahaja markantna gotska Marijina cerkev na Gorci. Na cerkvi je vklesana letnica 1517, kar pomeni, daje bila zgrajena v obdobju, ko so slovensko ozemlje ropali Turki. Lokacija cerkve je odlična razgledna točka s katere se nam odpira pogled na Maribor z reko Dravo, Dravsko polje, Pohorje, Boč, Kozjak in v daljavi Uršljo goro in Peco, ter na drugi strani Donačko goro.

Posestvo Sončni raj ponuja tudi hojo po žerjavici. NE SPREGLEJTE EKSKLUZIVNE Mestoidej ponudbe - HOJA PO ŽERJAVICI le 47 €, namesto 60 €! Kliknite TUKAJ


Plačajte le 3,90 € (otrok do X let) ali 5,90 € (odrasla oseba) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2x adrenalinski spust Zip line ČEBELJI LET vas bo stal že od 13,90 €, namesto  20 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na bogdan@sonce.je ali 051 472 554.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Vodole 2, 2229 Malečnik.
 • Ponudba velja za 1 osebo za 2 spusta ali 2 osebi za 1 spust.
 • Ponudba velja za koriščenje do 15.9.2018.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:
  10 € (otrok do X let) ali 16 € (odrasla oseba)
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Posestvo Sončni raj, Bogdan MAK, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Kontakt:

bogdan@sonce.je, 051 472 554

Lokacija:

Vodole 2,
2229 Malečnik,
Slovenija