Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Kopel in masaža v Zdravilšču Laško za 2
64,00 €

Hotel Zdravilišče Laško, Center zdravja in dobrega počutja: Termalna kopel s hidromasažo in klasično delna masaža telesa za 2 osebi le 64 €

Termalna kopel, ki je brez dodane eterike je kot nalašč za celovito uravnovešanje in utrjevanje organizma, saj sestava termalne vode in oblike njenih kristalov kažejo na to, da termalna voda izžareva močno življenjsko energijo, ima pozitiven, spodbujevalni vpliv na človeka, deluje dobrodejno na psiho in ravnovesje med dušo in telesom. S kombinacijo vodnih in zračnih šob je poskrbljeno tudi za masažo telesa, ki še dodatno sprosti vaše telo. Masaže blagodejno vplivajo na mišični sistem. Prenapete mišice se z masažo sprostijo, preohlapne pa se zaradi sproščujočih in poživljajočih masažnih gibov napnejo. Termalna kopel s hidromasažo ter klasična delna masaža telesa za 2 osebi tokrat le 64 €, namesto 80 €! Ponudba je lahko odlično darilo!

POHITI! LE ŠE 13 MEST NA VOLJO!
64,00 € KUPI

10,00 € plačate rezervacijo
54,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Termalna kopel s hidromasažo za 2 osebi,
 • delna klasična masaža telesa.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje od 3.5. do 11.7. ter od 14.7. do 31.8.2020., od ponedeljka do četrtka*.

Opis ponudbe:

Zdravilne lastnosti vode Laško se skozi desetletja dokazujejo pri uporabi vode v terapevtske namene pri balneoterapiji, po zadnjih raziskavah pa je voda Laško primerna tudi za pitje.

Sestava vode Laško in oblike njenih kristalov kažejo na to, da naša termalna voda izžareva močno življenjsko energijo, ima pozitiven, spodbujevalni vpliv na človeka, deluje dobrodejno na psiho in ravnovesje med dušo in telesom. S svojimi dražljaji deluje na uravnovešenje in utrjevanje organizma. Voda pomaga pri razstrupljanju telesa, zmanjšuje njegovo zakisanost, deluje blago odvajalno, zboljšuje biološko okolje celic in medcelično komunikacijo. Potopite se v mehurčke termalne kopeli in začutite njen dobrodejen vpliv na dušo in telo. Kopel s hidromasažo se izvaja v vrhunski masažni kadi. Hidromasaža poteka s pomočjo vodnega pritiska, kar je še posebej ugodno za tiste, ki imate težave s kapilarami in venami.
Hidromasaža je priporočljiva v primeru bolečin v hrbtenici, pretegnjenih in vnetih mišic, bolečinah v vratu in ramenih, pri artritisu, različnih kroničnih bolečinah in športnih poškodbah, ugodno pa učinkuje tudi na naše psihično počutje, saj pomaga omiliti stres, sprosti in pomiri.

KLASIČNA – Wellness masaža
Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi gibi. Pri klasični masaži uporabljamo različne masažne tehnike (gnetenje, vtiranje, udarjanje, tresenje, gladenje, ipd.). Izvaja se več variacij, glede na velikost, obliko in tudi trdoto mišic. Odpravlja tudi krče in sprošča utrujene mišice ter izboljšuje prekrvavitev. Z gladenjem vedno začnemo ter končamo masažo. Klasična masaža je ena izmed najbolj razširjenih tehnik masiranja pri nas.

V Wellness Spa Centru Thermana – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, vašim željam in iskanju harmonije. Pri njih je vsakdo deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.

Torej, naj se razvajanje prične, ... 

Ne spreglejte:
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 734 5771 ali wellness.zdravilisce@thermana.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 4, 3270 Laško.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • *Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 3.5. do 11.7. ter od 14.7. do 31.8.2020., od ponedeljka do četrtka.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Preostali znesek 54 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo. 
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

Hotel Zdravilišče Laško, Thermana d.d.

Kontakt:

03 734 5771 ali wellness.zdravilisce@thermana.si

Lokacija:

Zdraviliška Cesta 4,
3270 Laško