Potrebuješ pomoč? PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Turistična kmetija Pirc: Oddih na prijetnem posestvu za 2
75,00 €

Turistična kmetija Pirc: Oddih v apartmajih na mirni lokaciji nad Laškim s prekrasnim razgledom na okoliške hribe že od 75 € za 2 osebi. Vključeno VIP razvajanje!

Prijetna, družinsko vodena  kmetija Pirc, ki je že desetletja povezano z naravo, ponuja namestitev v leseni brunarici z elegantnimi lesenimi apartmaji, opremljeni so s tradicionalnim lesenim pohištvom ter zasebnim SPA-jem. Kmetija se nahaja na mirni lokaciji na hribovju nad Laškim in ponuja panoramski razgled na dolino reke Savinje. Ekskluzivna Mestoidej ponudba vključuje 2 ali 3-dnevni oddih z domačim zajtrkom in zasebnim zakupom SPA-ja, že od 75 € za 2 osebi. Ponudba vključuje tudi 10% popust v prestižni restavraciji Pavus, 20% popust na kopalne karte v Zdravilišču Laško in Thermani Laško, 30% popust na kopalne karte v Rimskih termah ter 10% popust v 3 restavracijah v bližini kmetije. Odlična lokacija le korak od Thermane Laško in Rimskih Term. Ne pozabite okusiti domačih dobrot, ki jih na kmetiji pridelajo sami! Odlična ponudba za pare ali mlade družine! Turistična kmetija Pirc je na Bookingu dosegla oceno 9,9, kar je odlično, zato ne zamudite resnično ugodne priložnosti.
POHITI! LE ŠE 9 MEST NA VOLJO!
75,00 € KUPI

11,00 € plačate rezervacijo
64,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Namestitev v prijetnem lesenem apartmaju (za 2 do 4 oseb) za 2 oz. 4  osebe,
 • domač lokalni zajtrk.
 • 3-urno zasebno savnanje za 2 oz. 4 osebe (finska savna),
 • brezplačen Wi-fi internet,
 • brezplačno parkirno mesto.
 • Ugodnosti za goste Mestoidej:
  10 % popust na hrano in pijačo v gostiščih Čater, Bezgovšek in Špica, 
  10 % popust na hrano v gradu Pavus,
  20 % popust na kopanje in savno v Zdravilišču in Thermani Laško,
  10 % popust na wellness in zdravstvene storitve v Zdravilišču in Thermani Laško,
  30 % popust na kopanje in savnanje v zdravilišču Rimske terme.
 • Otrok do 3,99. leta BREZPLAČNO!*
 • Ponudba velja za 2 oz. 4 osebe.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.11.2018.
2 DNI v apartmaju (2+2) za 2 osebi le 75 €
 • 1x nočitev v elegantnem lesenem apartmaju (2+2) za 2 osebi,
 • 1x zajtrk za 2 osebi.
 • Le 75 €, namesto 94 € za 2 osebi!
3 DNI v apartmaju (2+2) za 2 osebi le 129 €
 • 2x nočitev v elegantnem lesenem apartmaju (2+2) za 2 osebi,
 • 2x zajtrk za 2 osebi.
 • Le 129 €, namesto 154 € za 2 osebi!
2 DNI v velikem apartmaju (6+2) za 4 osebe le 119 €
 • 1x nočitev v velikem elegantnem lesenem apartmaju (6+2) za 4 osebe,
 • 1x zajtrk za 4 osebe.
 • Le 119 €, namesto 148 € za 4 osebe!
3 DNI v velikem apartmaju (6+2) za 4 osebe le 209 €
 • 2x nočitev v velikem elegantnem lesenem apartmaju (6+2) za 4 osebe,
 • 2x zajtrk za 4 osebe.
 • Le 209 €, namesto 258 € za 4 osebe!

Opis ponudbe:

Pražnikarjeva kmetija, po domače Pirčeva, je dober kilometer oddaljena od Laškega. Leži na pobočju, od koder imamo prelep razgled na okoliške hribe in strugo reke Savinje. Obiskovalci Turistične kmetije Pirc boste lahko svoje počitnice preživeli v apartmajih v lično urejeni leseni hiši. V kmečkem okolju boste bivali zdravo in prijetno.

Družina Pirc se s kmetijstvom ukvarja že več stoletij. Pirčeva kmetija je že od nekdaj slovela po tem, da je z odprtimi rokami sprejela vsakega dobrega človeka. Leta 2009 so svojo dejavnost razširili na turizem in zgradili novo leseno apartmajsko hišo. Sprejeli vas bodo gospodinja Katarina z možem Sašom, otroki Metko, Primožem in Rokom, staro mamo Nado in njihov zlati prinašalec Medo.

Apartmaje priporočajo vsem, ki želite pobegniti od vsakdanjih skrbi, se naužiti miru in lepot neokrnjene narave ter si nabrati novih moči, okrepiti telo in sprostiti duha. Ker se kmetija nahaja v osrednjem delu Štajerske, je idealna za raziskovanje cele Slovenije.

Med oddihom pri nas se boste lahko predajali počitku, se sprehodili po travniških poteh ali zavili v bližnji gozd. Na domačiji živi kar nekaj domačih živali: krave s teleti, prašiči, koze, ovce, kokoši in zajčki ter pes Medo in več muc. Po mili volji jih boste lahko božali, pomagali hraniti, čistiti … ali sodelovali pri kakšnem drugem opravilu, da občutite pravo kmečko življenje.

Dobite lahko sveže kravje mleko, jajca, domačo marmelado in sok, jabolčnik ter jabolčni kis in suhomesnate izdelke. Po dogovoru pa še potico, svež sir in skuto… Z veseljem sprejmejo tudi skupine otrok ali odraslih in jim predstavijo življenje na njihovi kmetiji. Pri hiši je urejen prostor za piknike z otroškim igriščem, vrtno uto in možnostjo izvajanja raznih športnih aktivnosti (košarka, namizni tenis, lokostrelstvo …).  Zjutraj vas bo prebudilo ptičje žvrgolenje in prvi sončni žarki, zvečer pa boste lahko uživali ob lepih sončnih zahodih.

Aktivnosti v okolici Turistične kmetije Pirc

Turistična kmetija Pirc je odlično izhodišče za aktivno raziskovanje ožje in širše okolice.

Mesto Laško vas bo navdušilo z bogatimi kulturno - zgodovinskimi znamenitostmi in neokrnjeno naravo, ki daje veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje in razvajanje ob termalnih vrelcih. Za lažjo izbiro poti so vam na voljo tiskani vodniki vandranja in kolesarjenja po Laškem in okolici.

Prav posebno doživetje je ogled Galerije Maleš v 12 km oddaljeni Zgornji Rečici, kjer so razstavljena dela Katarininega dedka, akademskega slikarja in grafika ter Prešernovega nagrajenca Mihe Maleša.

Slast ribištva lahko doživite ob reki Savinji, potoku Gračnica ali ribniku na Marofu. Po dogovoru organizirajo muharjenje ali rafting po reki Savinji.

Preko celega leta se v Laškem zvrsti veliko zanimivih in kvalitetnih prireditev. Ena največjih in najodmevnejših je vsekakor Pivo in Cvetje, ki v juliju oživi mesto z glasbenimi, etnografskimi, zabavnimi in kulinaričnimi doživetji.

V leseni brunarici so gostom na voljo trije apartmaji: 

Zeleni apartma - 8 oseb
Zeleni apartma, ki meri 88 m2, ima dve spalnici. V eni je zakonska postelja, v drugi pa sta dve ločeni postelji z dodatnima ležiščema. Kuhinja je odprta v dnevno sobo, kjer stoji udobna sedežna garnitura s še dvema dodatnima ležiščema.
Pozimi se lahko ogrejete ob prijetni toploti kamina. V kopalnici so tuš, bide in WC. Apartma ima izhod na teraso in zelenico z otroškimi igrali ter vrtno uto.

Modri apartma - 4 osebe
Modri apartma meri 49 m2. V spalnici stoji zakonska postelja. Kavč v dnevni sobi se raztegne v dve dodatni ležišči. Prostorna kuhinja ima vso opremo, ki jo potrebujete za pripravo obrokov - tudi mikrovalovno pečico in pomivalni stroj. V kopalnici so tuš, bide in WC.
Na podstrešju je dovolj prostora za igro otrok ali za dodatno ležišče. Apartma ima izhod na velik balkon.

Rdeči apartma - 4 osebe
Rdeči apartma meri 49 m2. V spalnici stoji zakonska postelja. Kavč v dnevni sobi se raztegne v dve dodatni ležišči. Prostorna kuhinja ima vso opremo, ki jo potrebujete za pripravo obrokov - tudi mikrovalovno pečico in pomivalni stroj. V kopalnici so tuš, bide in WC.
Na podstrešju je dovolj prostora za igro otrok ali za dodatno ležišče. Apartma ima izhod na velik balkon.

Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na +386 (0)3 573 14 55, +386 (0)31 704 930 ali info@kmetijapirc.si
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Lahomšek 1, 3270 Laško.
 • Ponudba velja za 2 oz. 4 osebe.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 1.9. do 30.11.2018, razen od 27.10. do 4.11.2018.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:
  64 € (2 DNI, 2 osebi) ali 110 € (3 DNI, 2 osebi), 101 € (2 DNI, 4 osebe) ali 178 € (3 DNI, 4 osebe).
 • Doplačila pri ponudniku: 
  Turistična taksa: 2 €/osebo/dan oz. 1 €/dan za otroka od 7 do 18 let.
  *Otroška doplačila in popusti:
  Otrok do 3,99 leta brezplačno, v kolikor spi na ležišču skupaj s starši,
  vsak dodaten otrok od 4 do 9,99 let 5 €/nočitev/apartma,
  vsak dodaten otrok od 10 do 13,99 let 10 €/nočitev/apartma.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Turistična kmetija Pirc, Katarina Pražnikar, dopolnilna dejavnost na kmetiji

Kontakt:

+386 (0)3 573 14 55, +386 (0)31 704 930, info@kmetijapirc.si

Lokacija:

Lahomšek 1,
3270 Laško