Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Solna terapija v Thermana Park Laško za 2
64,00 €

Thermana Park Laško: Solna kopel in solna terapija ter počitek v solni sobi (95 min) za 2 le 64 €

V kopel dodamo magnezijevo sol, ki se je že stoletja tradicionalno uporabljala za solne kopeli. Te kopeli so učinkovito sredstvo za razstrupljanje, blaženje vnetij in bolečin v mišicah, lajšajo migrenske glavobole, v kombinaciji z nežno masažo vodnih in zračnih mehurčkov, pa znižujejo tudi raven stresa in sproščajo telo. Solna terapija krepi zaščitno pregrado kože, spodbuja mikrocirkulacijo in ima protivnetne, protibakterijske in anti edematozne učinke, preprečuje nastanek aken in deluje kot nežen piling. Solna kopel in solna terapija ter počitek v solni sobi (95 min) za 2 osebi tokrat le 64 €, namesto 80 €! Ponudba je lahko odlično darilo!

POHITI! LE ŠE 9 MEST NA VOLJO!
64,00 € KUPI

10,00 € plačate rezervacijo
54,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Solna kopel za 2 osebi,
 • solna terapija za 2 osebi,
 • počitek v solni sobi za 2 osebi.
 • Postrežejo vama s kozarcem mineralne vode (2x).
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje od 3.5. do 11.7. ter od 14.7. do 31.8.2020., od ponedeljka do četrtka*.

Opis ponudbe:

Naravna in čista grenka sol se že stoletja uporablja za nego telesa in lajšanje različnih tegob. Redne kopeli lahko pripomorejo k izboljšanju bolečin v križu, bolečin in krčev v mišicah, bolečin zaradi zvina ali odrgnine, kroničnih bolečin. Po solni kopeli je počitek še posebej priporočljiv. Čas preživet v naši himalajski solni sobi blagodejno vpliva kožo in dihala, prijetna glasba in pomirjujoče barve pa poskrbijo tudi za sprostitev duha.  

Solna terapija temelji na vdihavanju in izpostavljanju telesa suhemu solnemu aerosolu in se izvaja v t.i. solni sobi. Izvaja se s pomočjo medicinske naprave – halogeneratorja, ki v prostor sistematično vpihava mikronske delčke suhega solnega aerosola čiste kamene soli in tako ustvarja mikroklimo naravnih solnih jam.

KAKO DELUJEJO SOLNI AEROSOLI?
Poglavitna lastnost suhega solnega aerosola je, da s svojim delovanjem čisti in razkužuje dihala in kožo. Suh solni aerosol v solni sobi ustvarja sterilno, hipobakterijsko, z negativnimi ioni nabito atmosfero. Več kot je negativnih ionov, učinkovitejša je celična prenova. Negativni ioni so nosilci življenjske energije – izboljšajo prekrvavitev, krepijo umsko koncentracijo, lajšajo glavobole in dihalne težave, nepogrešljivi so za vzdrževanje psihofizične moči in vitalnosti organizma, blažijo tudi vremensko pogojene bolečine.

KAKO POMAGA?
Pozitivni učinki solnih terapij se kažejo v izboljšanju pljučne funkcije, okrepi se imunski sistem in obnovi oz. odebeli se sluznica, saj aerosol soli deluje protivnetno, redči sluz,
sprošča mišice dihalnih poti, olajša izkašljevanje in izboljša prehodnost dihalnih poti. Aerosol soli vsebuje delce v velikosti od 10 do 1 μm (mikrona). Velikost delcev med 5 in 10 mikronov so blagodejni za zgornja dihala, delci med 1 do 5 mikronov pa za spodnja dihala.

Z vdihavanjem finih mikrodelcev aerosola soli, se bodo ti prenesli na najmanjše dele bronhijev v pljučih, kot tudi na druge dele dihalnih poti, sinuse in nosno votlino. Delci
soli delujejo kot antibakterijsko sredstvo, ionizirajo zrak in ga napolnijo z minerali in mikroelementi, dragocenimi za naše zdravje. Ti redčijo sluz in jo pomagajo izločiti iz dihalnih poti, sinusov in ušes, obnavljajo sluznico ter skrbijo za vzpostavitev zdravega imunskega sistema. Poleg tega se vzpodbudi tudi delovanje limfnega sistema, ki pomaga telesu, da se očisti strupov in toksinov.

Tako kot dihala ima tudi koža pomembno vlogo pri zaščiti telesa, saj ga brani pred bakterijami, virusi in drugimi mikrobi, izloča odpadke, regulira temperaturo in preprečuje dehidracijo s kontrolo ravni znojenja. Pri kožnih boleznih aerosol soli deluje od znotraj navzven, odstranjuje toksine s telesa in spodbuja obnavljanje kože. S pomočjo solnih terapij celice v telesu dobijo prepotrebne mikroelemente, ki jih potrebujejo za svojo rast.

V Wellness Spa Centru Thermana – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, vašim željam in iskanju harmonije. Pri njih je vsakdo deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.

Torej, naj se razvajanje prične, ... 

Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 423 20 45 ali wellness-spa@thermana.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • *Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 3.5. do 11.7. ter od 14.7. do 31.8.2020., od ponedeljka do četrtka.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Preostali znesek 54 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo. 
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

Thermana Laško, Thermana d.d.

Kontakt:

03 42 32 100 ali info@thermana.si

Lokacija:

Zdraviliška cesta 6,
3270 Laško