Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Thalasso SPA Lepa Vida: Nepozabna sprostitev na solinah
35,00 €

Thalasso SPA Lepa Vida: Nepozabna sprostitev v naravnem SPA-ju sredi Krajinskega parka Sečoveljske soline za 2 osebi -50%

Thalasso spa Lepa Vida leži v osrčju Krajinskega parka Sečoveljske soline. Naravne učinkovine, ki v sebi nosijo odsev morja. V blagem zavetrju solnih polj ponujajo darove morja, ki krepčilno delujejo na telo, v organizmu vzpostavljajo ravnovesje, mu vračajo energijo ter hranijo in obnavljajo kožo. Solinsko blato in slanica - matična voda, sol, ter morska voda so najpomembnejši dejavniki talasoterapije na solinah. Od teh sta solinsko blato ter slanica - matična lužina s strani Ministrstva za zdravje priznana kot naravna zdravilna dejavnika. Podajte se na čudovito nepozabno razvajanje v naravnem spa-ju v Thalasso SPA Lepa Vida s kopanjem v bazenu z morsko vodo in v kneipp bazenčkih. Obisk tokrat le 35 €, namesto 70 € za 2 osebi! Popolna sprostitev v osrčju Krajinskega parka Sečoveljske soline. Ponudba je lahko ODLIČNO DARILO!
POHITI! LE ŠE 11 MEST NA VOLJO!
35,00 € KUPI

7,00 € plačate rezervacijo
28,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 1x 4-urna vstopnina v Thalasso Spa (vstopnina v Krajinski park Sečoveljske soline, prevoz z električnim vozilom, uporaba bazena z morsko vodo in kneipp bazenčkov) za 2 osebi.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 22.6.2020 do 15.7.2020, od ponedeljka do vključno četrtka.*

Opis ponudbe:

Thalasso spa Lepa Vida leži v osrčju Krajinskega parka Sečoveljske soline. Naravne učinkovine, ki v sebi nosijo odsev morja.

V Thalasso spa Lepa Vida vam v blagem zavetrju solnih polj ponujajo darove morja, ki krepčilno delujejo na telo, v organizmu vzpostavljajo ravnovesje, mu vračajo energijo ter hranijo in obnavljajo kožo. Proti doplačilu so vam na voljo tretmaji z naravnimi izdelki, pridobljenimi v Sečoveljskih solinah. Solinsko blato in slanica - matična voda, sol, ter morska voda so najpomembnejši dejavniki talasoterapije na solinah. Od teh sta solinsko blato ter slanica - matična lužina s strani Ministrstva za zdravje priznana kot naravna zdravilna dejavnika.

Mestoidej ponudba ponuja vstop v popolnoma naravni spa sredi solin za 2 osebi. Proti doplačilu pri ponudniku se lahko odločite tudi za sprostitveno oblogo s solinskim blatom. Solinsko blato, imenovano tudi fango ali črno zlato, je naravno sredstvo, ki je priznano za uporabo v medicinske namene in se koristi pri obolenjih kot so revmatske in degenerativne sklepne bolezni ter za lajšanje bolečin lokomotornega sistema. Uporablja se tudi v sprostitvene in lepotne namene, saj pospešuje izločanje znoja in odpadlih snovi iz telesa, koža pa postane mehkejša, bolj napeta in čistejša, zato ga priporočamo pri tretmajih za odpravo celulita in pri preoblikovanju telesa.

Slanica oziroma matična voda pa je stranski produkt pri proizvodnji soli z visoko koncentracijo mineralnih snovi, ki poleg natrijevega klorida vsebuje še kalcij, kalij, železo, bromide, sulfide itd. Registrirana je kot naravni zdravilni dejavnik, ki deluje na podlagi kemičnega učinka, pomemben pa je še mehanični učinek, saj voda pritiska z vseh strani na telo in deluje podobno kot limfna drenaža. Bistven je tudi vzgon v kopelih, ki olajšuje gibanje obolelih in poškodovanih udov. Temperatura, pri kateri je slanica učinkovita in ima terapevtske učinke je okoli 38°C. 

Kopel s  koncentracijo 10-15% se uporablja za kronične bolečine, degenerativne in revmatske bolezni gibalnega sistema, stanja po poškodbah lokomotornega aparata ter v sprostilne namene.

Zagotavljamo vama, da bosta s Thalasso spa Lepa Vida odšla kot prerojena, polna nove energije.
Na Mestoidej.com s klikom KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku. 

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija vsaj nekaj dni pred prihodom zaradi omejenega števila gostov, ki jih lahko sprejmejo za posamično storitev na 05 672 13 60 ali lepavida@soline.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Krajinski park Sečoveljske soline, Seča 115, 6320 Portorož.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • *Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 22.6.2020 do 15.7.2020 od ponedeljka do vključno četrtka.
  Potrdilo o ekskluzivni ceni ni unovčljivo od petka do nedelje in med prazniki.
 • Datum začetka obratovanja Thalasso SPA Lepa Vida je odvisen od vremenskih razmer.
 • Popusti se ne seštevajo.
 • Delovni čas: vsak dan po veljavnem urniku.
 • Thalasso spa Lepa Vida deluje na prostem, zato je njegovo delovanje odvisno od vremenskih razmer.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 28 € plačate neposredno ponudniku ob prihodu oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo. 
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

Thalasso spa Lepa Vida Soline d.o.o.

Kontakt:

05 6721360 ali lepavida@soline.si

Lokacija:

Seča 115,
6320 Portorož