Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Splošni pogoji poslovanja in uporabe Mestoidej

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani www.mestoidej.com (v nadaljevanju: Mestoidej) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Obravnavajo delovanje Mestoidej, MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. (kot lastnika portala Mestoidej.com), tretjih pravnih oseb (v nadaljevanju: ponudniki storitev), registriranimi uporabniki (v nadaljevanju: uporabniki) in kupci potrdil o ekskluzivni ceni mestoidej (v nadaljevanju: potrdil).

Navedeni izrazi v teh splošnih pogojih pomenijo naslednje:

PRODAJALEC in lastnik Mestoidej.com je podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o., Ulica Ivane Kobilice 38, 1000 Ljubljana (Matična: 8530912000, Davčna: 90750721). Podjetje EKS Faktoring s.r.o. je finančni partner podjetja Mestoidej d.o.o. - cesija terjatev pri plačilih s kreditnimi karticami. Podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. prodaja potrdila o ekskluzivni ceni na Mestoidej.com. 

UPORABNIK/KUPEC pomeni fizično osebo, ki od prodajalca kupi ekskluzivno ceno ali članstvo za ekskluzivne popuste na Mestoidej in pridobi pravico do neposredne uporabe potrdila o ekskluzivni ceni na storitve ponudnika s predhodno dogovorjenim datumom uporabe storitev, ki jih nudi ponudnik.

POTRDILO O EKSKLUZIVNI CENI/POTRDILO pomeni potrdilo – izkazni papir v smislu slovenskega obligacijskega zakonika, ki potrjuje obstoj NAKUPNE OPCIJE, ki upravičencu zagotavlja pravico, vendar ga ne obvezuje, da pri izdajatelju ponudbe za vnaprej določeno izvršilno ceno kupi na potrdilu za ekskluzivni popust določene storitve v navedenem časovnem obdobju s predhodno rezervacijo storitev, ki jih na potrdilu opredeli izdajatelj ponudbe.

PONUDNIK STORITEV/PONUDNIK/NAROČNIK je pravna oseba, ki je izdala ekskluzivno ponudbo za posebej ugoden nakup svojih storitev/izdelkov in prodajalca pooblastila, da v svojem imenu in za svoj račun te ponudbe kot potrdilo o ekskluzivni ceni na Mestoidej prodaja na trgu.

Storitve, ki jih ponuja podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. prek spletne strani Mestoidej, so storitve upravljanja s spletno stranjo, nadzora nad finančnimi transakcijami, organizacije in posredovanja pri prodaji, ter promocija ponudb preko spletne strani.  
Dejavnost MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. je omogočanje in organiziranje promocijske prodaje storitev/blaga na spletni strani www.mestoidej.com izključno kot prodajalec plačilnih opcij/potrdil o ekskluzivni ceni pogodbenega partnerja/ponudnika.

Pogoji poslovanja veljajo za vse uporabnike, ki uporabljajo spletno stran Mestoidej. Z registracijo uporabnik potrjuje, da je prebral, razumel in sprejel Pogoje poslovanja, Prodajne pogoje, Pogoje za sodelovanje in Izjavo o zasebnosti. V primeru, da se s temi pogoji uporabnik ne strinja, ga pozivamo, da nemudoma preneha uporabljati in dostopati do spletne strani Mestoidej.

Podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbrisa kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. V kolikor uporabnik navkljub zamenjavam in izbrisom nadaljuje z uporabo spletne strani Mestoidej, le-ta avtomatično sprejema spremenjene pogoje. Uporabnik je odgovoren za zaščito svojih uporabniških imen in gesel, ki jih je kot uporabnik uporabil za dostop do spletne strani. Uporabnik se tudi zaveda, da lahko pride do tehničnih težav na spletni strani in da za le-te v nobeni meri ne odgovarja podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. Dolžnost uporabnika je, da uporablja spletno stran Mestoidej v skladu s pravili Republike Slovenije kot tudi s temeljnimi moralnimi in etičnimi načeli. Uporabnik ne sme za svoj ali tuj račun oglaševati kakršnekoli ponudbe brez predhodnega dovoljenja s strani podjetja MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o., še posebej pa ne sme nagovarjati drugih uporabnikov, da se pridružijo spletnim stranem, ki so posredna ali neposredna konkurenca spletni strani Mestoidej.

Vsebine spletne strani Mestoidej so last omenjene spletne strani in so kot take zaščitene z zakonom, lahko pa se uporabijo ob dovoljenju podjetja MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. (avtorja in lastnika spletne strani Mestoidej), ki ima vse pravice nad dizajnom spletne strani ter vsemi tekstovnimi in slikovnimi vsebinami. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, razmnoževanje, povezovanje, prenos, objavljanje ali menjavanje vseh vsebin brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani podjetja MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o.

Mestoidej deluje z namenom dobre poslovne prakse, vendar v nobenem primeru ne odgovarja za morebitne prekinitve delovanja kot tudi ne za točnost informacij s strani posameznega ponudnika. Uporabnik uporablja spletno stran na svojo lastno odgovornost. To se nanaša na morebitno nastalo škodo kot posledico napake, brisanja, prekinitve, računalniškega virusa, okvare, počasnega delovanja ali prekinitvijo dostopa do svetovnega spleta, krajo, prekinitvijo pogodbe, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom ali kakršnokoli drugo obliko zlorabe dobre poslovne prakse.

Podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. nadzoruje vse dodane vsebine, predvsem pa tiste, ki so dodane s strani uporabnikov z namenom zagotavljanja varnosti, poštenosti in spoštovanja načel, danih s strani Republike Slovenije. Skladno s tem si podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. pridržuje pravico po umiku katerekoli vsebine, uporabniškega računa in dostopa, ne da bi o tem morala obvestiti uporabnika. Uporabnik soglaša, da so vse interaktivne vsebine, še posebno pa izmenjava sporočil preko e-pošte, komentarjev na spletni strani, foruma ali kateregakoli drugega načina interaktivnosti, javnega značaja in torej brez statusa zaupnih informacij. V skladu z zadnjim stavkom ima podjetje pravico nadzora nad vsemi oblikami izmenjave podatkov brez predhodnega obvestila uporabnika ali njihovega dovoljenja. Podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. v nobenem primeru ne odgovarja za dodane vsebine s strani uporabnika na spletni strani Mestoidej. Z objavo komentarjev, sporočil in drugih vsebin na spletna stran, uporabnik soglaša, da le-te podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. lahko uporabi v namen oglaševanja, promoviranja, raziskave trga ali druge pravno dovoljene namene.

Podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. ni odgovorno za morebitni strošek ali škodo, narejeno na podlagi uporabnikovega koriščenja informacij na spletni strani Mestoidej.

Uporaba spletne strani Mestoidej je prepovedana za vse osebe, mlajše od 14. leta starosti.

Spletna stran Mestoidej se zavzema za sporazumno reševanje vseh sporov. V kolikor to ni mogoče, je pristojno sodišče v Ljubljani.

Z registracijo oz. odprtjem uporabniškega računa na spletni strani Mestoidej uporabnik sporoča, da je v popolnosti prebral, razumel in sprejel Pogoje poslovanja in Prodajne pogoje, Pogoje za sodelovanje in Izjavo o zasebnosti ter podatke o varnosti.

1. OBLIKE PONUDB, POSTOPEK NAKUPA, NAČINI PLAČILA IN CENE

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta in koncepta poslovanja se ponudbe na spletni strani dnevno spreminjajo. Vsak dan vam bomo ponudili več ponudb, med katerimi se boste lahko odločali.

Objavljene cene (z vključenim DDV-jem) so akcijske cene ponudnika storitve. Ponudnik storitve zagotovi ekskluzivno ceno na dnevno ponudbo dogovorjeno s podjetjem MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. Cena dnevne ponudbe je določena v skladu s pisnim dogovorom s ponudniki storitev. Mestoidej ni odgovoren za morebitne napake ali odstopanja od cen ponudnika storitev. Po izteku ekskluzivne ponudbe na spletni strani objavljena cena ponudbe (po ekskluzivni ceni) ne velja več. Prav tako po izteku ponudbe na spletni strani ni več mogoče kupiti potrdila o ekskluzivni ceni za ponudbo, ki se je že iztekla. Uporabniki lahko koristijo ekskluzivno ponudbo izključno in samo z nakupom potrdila o ekskluzivni ceni na strani Mestoidej.

Z nakupom potrdila o ekskluzivni ceni in s tem pridobitvijo potrdila Mestoidej, si uporabnik KUPI PRAVICO DO KORIŠČENJA PONUDBE PO EKSKLUZIVNI CENI, ki je predstavljena znotraj posamezne ponudbe, ekskluzivno ceno pa plača neposredno ponudniku. Vse znižane cene vsebujejo DDV. Mestoidej predstavlja opcijo s katero ob nakupu pridobite možnost koriščenja ponudbe po ekskluzivni ceni. Potrdilo o ekskluzivni ceni je možno stornirati v zakonsko predpisanem roku 15. dni od dneva nakupa.

Uporabnik/kupec ob nakupu prejme potrdilo o ekskluzivni ceni (v nadaljevanju potrdilo), katerega unovči pri ponudniku storitev. Unovčenje v tem primeru pomeni, da si je s potrdilom zagotovil ekskluzivno ceno ponudbe, ki jo nato plača ponudniku. Potrdilo je, glede na izbran način plačila, uporabniku posredovan prek profila, ki si ga ustvari ob prvem nakupu s postopkom REGISTRACIJA. Ob vsakem naslednjem nakupu uporabnik opravi samo PRIJAVO na spletni strani z elektronskim naslovom in geslom, ki si ga je izbral ob registraciji.

MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. ne odgovarja za izvedbo in kakovost storitve/izdelka ponudnika storitev. Prav tako ne odgovarja za morebitne pritožbe ali posledice, ki bi lahko nastale, ko uporabnik koristi kupljeno potrdilo o ekskluzivni ceni za izbrano storitev/izdelke pri ponudniku storitev. Za izvedbo storitev/izdelkov in s tem povezanimi morebitnimi pritožbami, je v celoti odgovoren ponudnik storitve.

Načini plačila potrdila o ekskluzivni ceni na Mestoidej

s plačilnim obrazcem UPN,

Moneta,

preko plačniškega sistema Paypal (možen do višine 69,90 €),

plačilo s plačilnimi karticami (Activa, Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express in Diners Club).

Potrdila o ekskluzivni ceni so uporabniku dosegljiva vsak trenutek povsod po spletu v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom   Moj Profil.

Postopek nakupa

Za nakup potrdila o ekskluzivni ceni je potrebna registracija uporabnika, s čimer si ustvari profil, kamor se nato shranjujejo kupljena potrdila. Vsak uporabnik, ki se registrira na spletno stran Mestoidej, je avtomatsko prijavljen tudi na e-obveščanje.

Po registraciji uporabnik izbere način plačila in izvede nakup. Takoj po uspešno izvedenem plačilu najde kupljeno potrdilo o ekskluzivni ceni v Moj profil. Unovči ga lahko pri ponudniku po pogojih, ki so navedeni na posameznem potrdilu in so tudi dogovorjeni s ponudnikom, v času veljavnosti ponudbe.

Na spletni strani Mestoidej je količina objavljenih ponudb omejena. Rezervacija pomeni samo »namen nakupa« (uporabnik je kliknil »KUPI«, ni pa dejansko izvedel nakupa) in se ne šteje za nakup. Rezervacija je veljavna 48 ur. Uporabnik dobi pravico do ekskluzivne cene samo z dejanskim nakupom potrdila o ekskluzivni ceni s plačilnimi sredstvi, ki so navedena na spletni strani.

2. REKLAMACIJE IN VRAČILA

Za vse informacije in morebitne reklamacije smo vam na voljo na info@mestoidej.com .  Reklamacije se rešujejo izključno preko e-maila.

Mestoidej.com ni lastnik in nima v lasti storitev, ki jih promocijsko ponuja preko spletne strani Mestoidej.com, zato ni odgovoren za morebitne napake, škodo ali druge morebitne težave, ki lahko nastanejo pri koriščenju storitve. Za kakršne koli težave, škodo ali napake v zvezi s promoviranimi storitvami, ki jih določa ponudnik, je odgovoren izključno ponudnik sam kot ponudnik te storitve. 

Prosimo, da morebitne nevšečnosti rešujete TAKOJ s ponudnikom storitve, torej ob prihodu ali med koriščenjem storitve ter nas v primeru, da se ponudnik ne odziva o tem obvestite na info@mestoidej.com že med koriščenjem dane storitve. 

Naša raziskava je pokazala, da so reklamacije, ki se rešujejo takoj na licu mesta s ponudnikom, rešene takoj in kupci so zadovoljni. 

Vračila kupnine (plačilo na Mestoidej.com)

Mestoidej deluje po načelu deljenega plačila - prvi del zneska se plača na Mestoidej.com in drugi del pri ponudniku. Za kupnino se smatra znesek, ki je plačan na Mestoidej.com. 

V kolikor je stornacija opravljena v 14-dneh od nakupa in potrdilo ni bilo koriščeno, vam Mestoidej.com vrne kupnino brez navedenega razloga stornacije. 

V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.

V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo. 

V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.

Če na rezerviran datum prihoda ponudnik ne beleži vaše prijave oz. prihoda („no show“), vračilo denarja ni mogoče.  

Vračila zneskov plačanih pri ponudniku 

V kolikor storitev ni opravljena kvalitetno ali v celoti, mora kupec o tem obvestiti ponudnika takoj že med samim koriščenjem ponudbe in zadevo reševati s ponudnikom.

Vračila zneska plačana pri ponudniku mora kupec reševati s ponudnikom. Mestoidej.com nastopa zgolj kot promotor ekskluzivne ponudbe ponudnika.

V kolikor je bila storitev opravljena v celoti in kupec med storitvijo ni izrazil nezadovoljstva se vračilo ne izvede, saj se smatra, da je bila storitev opravljena kvalitetno.

V kolikor ponudnik reklamacije ne rešuje, prosimo kontaktirajte Mestoidej.com na info@mestoidej.com. Morebitne reklamacije bo ekipa Mestoidej obravnavala resno in poizkušala najti ustrezen način za zadovoljstvo uporabnika in ponudnika. Za kvalitetno opravljeno storitev je odgovoren ponudnik. Mestoidej.com nastopa zgolj kot promotor ekskluzivne ponudbe ponudnika. 

Če na rezerviran datum prihoda ponudnik ne beleži vaše prijave oz. prihoda („no show“), vračilo denarja ni mogoče.

V primeru, celotnega plačila na Mestoidej.com (celota se plača na Mestoidej, pri ponudniku pa 0 €) se stornacija obravnava po splošnih pogojih poslovanja ponudnika. 

Splošni pogoji ponudnika Valamar riviera d.d.: Če stornacija po splošnih pogojih poslovanja ni utemeljena, vračilo denarja ni mogoče. Če na rezerviran datum prihoda ponudnik ne beleži vaše prijave oz. prihoda („no show“), vračilo denarja ni mogoče. Odpoved rezervacije 1 do 6 dni pred rezervacijo: vračilo 40% denarja.

Vremenske razmere in zdravniško opravičilo niso razlog za vračilo kupnine.

Pri vračilu sredstev odštejemo naš strošek vračila (strošek transakcije):
- 5% v primeru nakupa s Paypalom,  
- 3% v primeru nakupa s kartico ali Moneto in  
- 0% v primeru nakupa z UPN obrazcem. 

3. PRAVNA POLITIKA OSEBNIH PODATKOV 

Upravljavec  
Uradno ime podjetja: MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. 
Sedež podjetja: Ulica Ivane Kobilice 38, 1000 Ljubljana
Kontaktni naslov in pooblaščene osebe za varstvo podatkov: info@mestoidej.com.  

Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave 
Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev. 

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo: 
naslov elektronske pošte,  
ime,  
priimek,  
spol,  
naslov,  
telefonski kontakt.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki: 
Prodaja,  
Marketing,  
Podpora strankam.

Iznos 
Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

Obdobje hrambe 
Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

Pravice posameznika (osebe) 
Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva: 
vpogled,  
popravek,  
popoln izbris,  
prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,  
prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.  

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:

Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

Več informacij o zakonu najdete na GDRP.

Z registracijo uporabniškega računa na spletni strani Mestoidej se smatra, da je uporabnik v celoti prebral, razumel in sprejel Prodajne pogoje, Pogoje za sodelovanje, Pogoje poslovanja, podatke o varnosti uporabe spletne strani/plačil in to Izjavo.

PRAVNO OBVESTILO IN AVTORSKE PRAVICE

MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene.

MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o.  si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbris kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. Dovoljeno je, da na spletno stran www.mestoidej.com naredite povezavo (link), če pri tem vključite napis Mestoidej.com ali logotip Mestoidej Pustite se razvajati!. Na drugih spletnih mestih je sicer brez dovoljenja podjetja MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati logotip podjetja in/ali grafiko s spletne strani.

Vse vsebine, ki so objavljene na spletnih straneh so last podjetja MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. in njegovih pogodbenih partnerjev. Vsa avtorska dela so zaščitena z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje in javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.

Informacije na naših spletnih straneh so pripravljene z veliko mero skrbnosti. Naše podjetje ne prevzema odgovornosti uporabe kateregakoli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Snemanje programov in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. Naše podjetje ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Spletne strani vsebujejo tudi povezave na spletne strani drugih podjetij z namenom, da vam omogočimo dostop do dodatnih virov informacij. Naše podjetje ne odgovarja za vsebino na povezanih spletnih straneh drugih podjetij, in v kolikor bo ugotovljeno, da je tovrstna vsebina zavajajoča, bomo te povezave prekinili, takoj ko bo to tehnično mogoče.

Spletna povezava na evropsko spletno platformo za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna na povezavi https://webgate.ec.europa.eu/.

VAROVANJE PODATKOV

Lastnik spletne strani (MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o.) zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila (v primeru, da obiskovalec v spletni trgovini opravi nakup) ter pošiljanje reklamnega gradiva. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi.

V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo.

Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji so namenjeni le poslovanju ponudnika, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Trajno hranimo podatke, ki jih je obiskovalec vnesel ob registraciji v računalniški sistem, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Ob morebitnem “vdoru” v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

PRIDRŽKI

MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. skuša čim bolje skrbeti ter zagotavljati ažurnost in pravilnost podatkov, vendar ne zagotavlja točnosti podatkov na spletni strani in ne odgovarja za vsebino zunanjih spletnih strani, do katerih pridete prek objavljenih povezav na spletnih straneh www.mestoidej.com

4.VARNOST PLAČIL S KREDITNIMI KARTICAMI

Vse transakcije potekajo prek Paypal sistema, ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta. Nikjer na naši spletni strani se NE zapišejo ali shranijo podatki vaših kreditnih kartic!

Kako lahko to preverite? Enostavno. Ob vsakem nakupu morate namreč vedno znova vnesti številko vaše kreditne kartice prav zato, ker se številka nikamor ne shrani. Sicer vam bo šlo to včasih “na živce”, vendar vedite, da je tako bolje za vas in hkrati za nas. Ne želimo namreč, da bi prišlo do kakršnekoli zlorabe zaradi uporabe kartic.

5. VARNOST IN KAKOVOST STORITEV

Mestoidej vam poleg finančne varnosti zagotavlja le kakovostne storitve na enem mestu. Ponudbe, ki jih objavljamo, so kakovostne in že dobro poznane ter na dobrem glasu. Tudi vsa nova podjetja, ki šele začenjajo s svojim poslom, si bodo maksimalno prizadevala ustreči vsem vašim zahtevam in vas obdržati kot svojega rednega kupca. Zagotovo pa ste z nakupi pri nas lahko prepričani, da kupujete le kakovostne storitve boljših blagovnih znamk.

6. USTREZNOST IZDELKA OZ. STORITVE

Informacije o posameznih izdelkih/storitvah so zagotovili ponudniki, zato podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. ne odgovarja za resničnost podatkov, objavljenih pri opisu posameznih izdelkov/storitev.

Podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. si prizadeva, da fotografije, objavljene poleg izdelka/storitve, predstavljajo realno sliko izdelka/storitve. Še vedno pa je možno, da so nekatere slike simbolične in v tem primeru vas o tem obvestimo v OPOMBAH.