Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Thermana Laško: Silvestrovanje in 4-dnevni oddih
286,00 €

Thermana Laško: Silvestrovanje in 4-dnevni oddih s polpenzionom v Hotelu Zdravilišče Laško**** le 286 €

SILVESTROVANJE v prestižni Thermani Laško****: Preživite najdaljšo noč leta v  Thermani Laško , v objemu ekskluzivnega wellness centra in nepozabne zabave. 4-dnevni oddih s polpenzionom, neomejenim kopanjem  v hotelu Zdravilišče Laško ali Thermana Park Laško in savnanjem v Savna centru hotela Thermana Park Laško, animacijskim programom in silvestrovanjem za le 286 €, namesto 409 €. Za vstop v leto 2020 lahko izberete med silvestrsko večerjo »Fly me to the moon« v hotelu Zdravilišče Laško ali Tropical pool party (All inclusive) v bazenih Termalnega Centra, hotel Thermana Park Laško. NOVO: Center Zdravja in dobrega počutja - V Hotelu Zdravilišče Laško so odpri popolnoma nov Wellness Center s Solno sobo, terapevtskim bazenom in novim fitnes centrom. 1 otrok do 9,99. leta BREZPLAČNO!
POHITI! LE ŠE 4 MEST NA VOLJO!
286,00 € KUPI

43,00 € plačate rezervacijo
243,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 3x nočitev v dvoposteljni sobi standard v hotelu Zdravilišče Laško 4* za 1 osebo.
 • 3x polpenzion za 1 osebo.
 • 1x gala silvestrska večerja 31.12.2019 za 1 osebo. Temi silvestrske večerje:
  bazeni Termalnega centra: Tropical pool party (All inclusive) ALI 
  restravracija Hotela Zdravilišče Laško »Fly me to the moon«.
 • 4 dni neomejeno kopanje v hotelu Thermana Park Laško in hotelu Zdravilišče Laško (tudi na dan odhoda)*,
 • neomejeno savnanje v Savna centru hotela Thermana Park Laško,
 • dnevno vstop v fitnes center,
 • darilo ob večerji 31.12.2019.
 • uporaba kopalnega plašča (za odrasle osebe),
 • brezplačen Wi-fi internet,
 • program rekreacije, sprostitve in animacije.
 • Hotelska kartica ugodnosti.
 • 1 otrok do 9,99 let biva brezplačno (otroci od 4 – 9,99 let doplačajo le za silvestrsko večerjo)**.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje v terminu 29.12.2019 - 2.1.2020.
 • Minimalen nakup za koriščenje popusta sta 2 potrdili za bivanje 2 oseb (popust velja, v kolikor v dvoposteljni sobi bivata 2 osebi).

Opis ponudbe:

Odlična silvestrska ponudba z vključenim polpenzionom, gala silvestrsko večerjo, neomejenim kopanjem in savnanjem, animacijskim programom in silvestovanjem v Thermani Laško. Za silvestrsko večerjo lahko izbirate med »Fly me to the moon« v hotelu Zdravilišče Laško ali Tropical pool party (All inclusive) v bazenih Termalnega Centra, hotel Thermana Park Laško.

Hotel Zdravilišče Laško**** je prijeten hotel, ki bo izpolnil vaša pričakovanja. Je hotel s tradicijo zdravja in dobrega počutja, kjer boste umirili ritem svojega življenja, si vzeli čas zase in za svoje zdravje. Osebje hotela nudi topel sprejem, strokovno pomoč in domačnost tekom bivanja, zato se gostje počutijo prijetno in varno. 

Z zgodovino gremo z roko v roki in v bogati 160-letni tradiciji smo se razvili v sodoben center medicinske rehabilitacije in wellness turizma s programi in storitvami za dobro počutje. Vrelci 
termalne vode, zdravilni in wellness postopki, terapije in medicinski strokovnjaki zagotavljajo kakovostne zdravstvene in wellness storitve. Hotel Zdravilišče Laško je zasnovan brez arhitektonskih ovir in je primeren tudi za goste, s posebnimi potrebami.

Kompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, obdan s hribi. Nad hotelom se bohoti Hum – »laški Triglav«, od koder se Laško ponuja kot na dlani. Do centra Laškega vas loči le 15 minut poživljajočega sprehoda po urejenih sprehajalnih poteh, ki se razprostirajo na obeh straneh Savinje.

Hotel Zdravilišče Laško pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha. Svoje popotovanje lahko pričnete v pivnici termalne vode, kjer vam bo kozarec termalne vode Laško poživil telo, vas revitaliziral in pozitivno vplival na vaše počutje. Sobe so dovolj velike, vse imajo na voljo tuš/kad, WC, sušilec za lase, kopalni plašč, mini bar, TV, telefon, brezplačni wireless LAN. V hotelu se nahaja termalno kopališče, ki je iz sobe dostopno v kopalnem plašču. Razvajate se lahko v Centru zdravja in lepote, ki ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih sprostitvenih in negovalnih tretmajev. 

Tik ob hotelu Zdravilišče Laško se nahaja sodobno urejen hotel Thermana Park Laško****Superior. Mogočna steklena kupola, kjer se nahaja Termalni center, s svojo pestro paleto vodnih sprostitev, kar vabi na kopanje. Wellness Spa Center ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih visoko kvalitetnih sprostitvenih in negovalnih tretmajev.  

Savna Center Thermane Laško se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete kar 7 savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so vam: velika finska savna v obliki hiše Kozjanskega, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe, finska savna, ki ponazarja element ognja, finska savna, ki ponazarja naravni element zemlje ter najsodobnejšo pridobitev – zunanjo finska savna Kristal. V Savna Centru sta tudi 2 bazena, in sicer hladni ter masažni ter dva solarija.

Poleg termalnega dela nudijo čudovit Wellness Spa Center. V Wellness Spa Centru celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, njegovim željam in iskanju harmonije. Predlagamo, da si ogledate tudi predstavitveni video in se prepričate o lepoti Thermane Laško. Vsekakor boste deležni celovitega pristopa.

NOVO v letu 2019: Center Zdravja in dobrega počutja - V Hotelu Zdravilišče Laško so odpri popolnoma nov Wellness Center s Solno sobo, terapevtskim bazenom in novim fitnes centrom. 

Ne spreglejte:

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 03 42 32 100 ali info@thermana.si (rezervacija mora biti PISNO potrjena na mailu).
 • Minimalen nakup za koriščenje popusta sta 2 potrdili za bivanje 2 oseb (popust velja, v kolikor v dvoposteljni sobi bivata 2 osebi).
 • *31.12. se bazeni v Termalnem centru zaprejo ob 16.30 uri zaradi priprave na silvestrovanje.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje v terminu 29.12.2019 - 2.1.2020.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 243 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Doplačila:
  Turistična taksa 2,50 €/osebo/noč.
  Prijavnina 1 €.
  Dodaten vstop v savna center 10 €/dan.
  Otroška posteljica 8 €.
  Garaža 10 € ali brezplačno parkiranje poleg hotela.
  Hišni ljubljenčki z doplačilom 20 €/dan.
  Enoposteljna soba znaša  15 €/noč
  Single use 20 €/noč. 
  **Otroška doplačila in popusti:
  1 otrok do 9,99 let biva brezplačno (otroci od 4 – 9,99 let doplačajo le za silvestrsko večerjo),
  od 5. do 9,99 let plačajo otroški pavšal 28 € na osebo na noč/polpenzion (spijo na dodatnem ležišču),
  od 10. do 11,99 let plačajo otroški pavšal 38 € na osebo na noč/polpenzion (spijo na dodatnem ležišču). 
  Obvezno doplačilo za silvestrsko večerjo za otroke: 
  Silvestrovanje v hotelu Zdravilišče Laško:

  - 0–3,99 let brezplačno, 4–9,99 let 54 €, 10–11,99 let 72 €. 
  Silvestrovanje na bazenih Termalnega Centra Thermana Park Laško: 
  - 0–3,99 let brezplačno, 4–9,99 let 66 €, 10–11,99 let 88 €.
 • Prijava: 14:00, odjava: 11:00.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo. 
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

Thermana Laško, Thermana d.d.

Kontakt:

03 42 32 100 ali info@thermana.si

Lokacija:

Zdraviliška cesta 6,
3270 Laško