Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Sardinija: 9-dnevne počitnice
465,00 €

SARDINIJA: 9-dnevne sanjske počitnice na otoku SARDINIJA le 465 €. Vključen POLPENZION in prevoz!

Sardinija, sanjski otok, ki ga imenujejo tudi evropski Maldivi! 9-dnevne počitnice s polpenzionom, bivanjem v hotelu 3*, avtobusnim prevozom in trajektom za neverjetnih 465 €. Po tem programu izleta, v rednem programu in morebitnem doplačilu, boste obiskali skoraj vse znamenitosti otoka in večja mesta. 9-dnevni sanjski oddih na Sardiniji, si predstavljate? POHITITE, cena velja le do razprodaje prostih mest!
POHITI! LE ŠE 6 MEST NA VOLJO!
465,00 € KUPI

61,00 € plačate rezervacijo
404,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 9-dnevne počitnice na Sardinijo za 1 osebo:
 • 6x nočitev hotelu Del Borgo 3* za 1 osebo,
 • 6x polpenzion v hotelu Del Borgo 3* za 1 osebo:
  saopostrežni zajtrk in postrežna večerja s tremi hodi in 1/2 l vode.
 • avtobusni prevoz z visokokvalitetnim turističnim avtobusom Ljubljana - Livorno-Olbia-Cannigione-Olbia-Livorno-Pisa-Ljubljana.
 • Trajektni prevoz Livorno-Olbia-Livorno.
 • turističnega spremljevalca in animacijo.
 • Vodena jutranja telovadba 1001 gib.
 • Ogledi: Golfo Aranci, Porto Cervo, Phi beach in Piazza del Duomo.
 • cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV. 
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje: 16.9. - 24.9.2019, oziroma do razprodaje prostih mest.

Opis ponudbe:

"Benvenuti in Sardegna"

Sardinija je drugi največji italijanski otok v mediteranskem morju. Takoj za Sicilijo. Leži zahodno od italijanskega polotoka in tik ob francoskem otoku Korzika. Otok se ponaša s prekrasno naravo, obilico zgodovine, prijaznimi in odprtimi domačini, tradicionalno mediteransko kulinariko in neprekosljivo arhitekturo.

Pri našem tokratnem aktivnem klubu vam ponujamo popolne počitnice na čudoviti Sardiniji. Vsi tisti, ki so otok obiskali ga imenujejo tudi »evropski Maldivi«. 9 dnevno razvajanje, ki vam ga ponujamo vam omogoča, da si sanjsko Sardinijo ogledate in doživite skoraj v celoti.

Po programu našega izleta, v rednem programu in morebitnem doplačilu, boste obiskali skoraj vse znamenitosti otoka in večja mesta. Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji), Golfo Aranci, Baia Sardinija, mogočna trdnjava Phi beach, Capo d'Orso (gigantska skala v obliki medveda), z ladjo v nacionalni park La Maddalena, Capo Caccia in ogled Neptunove jame (velja za eno od najlepših morskih jam v Sredozemlju), Roccia dell elefante (skala v obliki slona), Castedoria terme, vinarija Surau, Pisa (eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest), naravni vrelec v reki Coghinas, Piazza del Duomo, (trg čudes s poševnim stolpom) nikogar niso pustili ravnodušne. Zato smo prepričani, da tudi vas ne bodo.

Pojdite z nami in tudi vi doživite lepote prekrasnega otoka.....

Program:

1.dan: Odhod avtobusa v opoldanskih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk, Firenc, do pristaniškega mesta Livorno (559 km), kjer se bomo vkrcali na trajekt. Sledi nočna vožnja do Sardinije. 

2.dan: Pristanek trajekta ob 07.00 uri zjutraj na prelepem otoku. Vožnja do Golfa Aranci in postanek za ogled in nakup tradicionalnega kruha in peciva. Sprehod po obali. Nadaljevanje vožnje po Costa Smeraldi, ogled Porto Cervo (najdražje mesto na Sardiniji, ki ga je zasnoval princ Karim Aga Khan. Prosto za jutranjo kavico in osvežitev. Vožnjo bomo nadaljevali do Baia Sardinija, kjer si bomo ogledali mogočno trdnjavo na Phi beach, ki je sedaj ena izmed najelitnejših diskotek na otoku. Nadaljevanje vožnje do hotela. Prosto do večerje, raziskovanje turističnega kompleksa, večerja in nočitev.

3.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost odhoda do Capo d'Orso, kjer si bomo ogledali gigantsko skalo v obliki medveda, ki je glavna znamenitost. Pot nadaljaljujemo do S.Teresa di Gallura in naprej proti naj severnejšemu delu otoka Capo Testa. Prosto za osvežitev in kopanje. Pohod do Valle di Luna in ogled rimljanskega kamnoloma. Dolina Valle di Luna je posebna tudi zaradi ljudi, ki v zavetju mogočnih skal, živijo v naravi brez elektrike in sodobnih življnskih pripomočkov. Povratek v hotel, večerja in nočitev.

4.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku (ob doplačilu) odhod proti mestu Palau. Z ladjo se odpravimo v nacionalni park La Maddalena, ki je bil ustanovljen 4.1.1994 in obsega 180 km obale. Vožnja do otokov Spargi (Costa Corsara), S.Maria (Costa S.Maria) kopanje, malica, ogled mesta La Maddalena. Povratek v hotel okoli 18.00 ure. Večerja in nočitev.

5.dan:   Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost izleta do mesta Alghero, ki leži na drugi strani otoka in je eno najbolj živahnih sardinskih letovišč. Še danes so vidne ponosne katalonske korenine. Sprehod ob srednjeveškem obzidju nam bo razodel mestne skrivnosti. Nadaljevanje vožnje do Capo Caccia in ogled Neptunove jame (668 stopnic vklesanih v mogočne klife), ki velja za eno najlepših morskih jam v Sredozemlju. Vožnja proti Sassariju in ogled Basilica della Santissima Trinità di Saccargia, ki je bila zgrajena 1116 leta ter je ena izmed najlepših bazilik tistega časa. Povratek v hotel, večerja in nočitev.

6.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku (ob doplačilu) se odpravimo na severno stran otoka in ogled čudovitega srednjeveškega mesteca Castelsardo. Sprehod do impozantnega dvorca na vrhu mestnega hriba, ki ponuja čudovit pogled na vijugaste uličice in pisane hiške. Pot nadaljujemo do Roccia dell elefante, naprej do Terme di Casteldoria, kjer si ogledali naravni vrelec v reki Coghinas (možnost kopanja), povratek v hotel. Večerja in nočitev 

7.dan. Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Po zajtrku (ob doplačilu) možnost ogleda Tombe del Gianti (grobnice velikanov) ter vasi Nuraghi La Prisgiona. Skrivnostne stavbe so vidne povsod. Na gričih, ob cestah, na pol skrite v goščavi, posamično ali v skupinah. Večina jih je stožčaste oblike, z okroglo obokano notranjostjo, s hodniki in stopnišči. Vsi so različni. Nekateri so bili namenjeni bivanju, drugi so bili obrambne utrdbe. Ogled najboljše sardinske vinarije Surau. Povratek, večerja in nočitev. 

8.dan: Vodena vadba 1001 gib ob 7.30 uri. Prosto dopoldne. V popoldanskih urah odhod proti Olbiji, vkrcanje na trajekt ter nočna plovba proti Livornu.

9.dan: V jutranjih urah nadaljevanje vožnje iz Livorna proti Pisi, ki je eno najlepših in najpomembnejših toskanskih mest. V Pisi je začel svoj študij in znanstveno delo Galileo Galilei. Daljši postanek bo namenjen ogledu prelepega romanskega mesta, z znamenitimi spomeniki na Piazza del Duomo, ki ga imenujejo tudi Trg čudes s poševnim stolpom. Stolp se je zaradi peščenih temeljev, že od prvega dne gradnje, začel nagibati (l. 1173). Predviden prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.

Na Mestoidej.com s klikom KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku. 

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu in najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net, 01 5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro potrdila.
 • Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o ekskluzivni ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, naslov, vstopno mesto, termin izleta, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam agencija 4everTravel ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Ponudba velja za koriščenje: 16.9. - 24.9.2019, oziroma do razprodaje prostih mest.
 • Preostali znesek 404 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji.
 • Doplačila:
  Obvezna doplačila: Prijavnina 14,00 EUR na osebo, Turistična taksa: 3,50 EUR na osebo.
  Možna doplačila: Enoposteljna soba 145,00 EUR na osebo na dan, riziko odpovedi 25,00 EUR na osebo, zavarovanje AS z asistenco v tujini 13 EUR na osebo.4-posteljna kabina 58 € oseba/dan, 2-posteljna kabina 89 € oseba/dan, letalski sedež 14 € oseba/dan,  cena vseh dodatnih izletov z vstopniami 120 €.
 • Splošni pogoji in navodila za TA so sestavni del tega programa in so vidni na ponudnikovi spletni strani.
 • Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov, zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.
 • Opomba k ceni: TA 4EVERTRAVEL lahko v programu določi dve ceni aranžmaja, ki sta odvisni od dejanskega števila prijavljenih potnikov. Potnik se prijavi po nižji, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med nižjo in višjo ceno. Če se bo za potovanje prijavilo manjše število potnikov, vas bomo o spremenjenih pogojih obvestili 10 dni pred odhodom. Potnik ne more odstopiti od pogodbe, če bi nastopili pogoji za morebitno zvišanje cene.
 • Potrdilo se šteje kot unovčeno, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo.
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • 4MEDIA d.o.o. ima licenco za organizacijo turističnih aranžmajev in licenco za prodajo turističnih aranžmajev.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

4evertravel, 4MEDIA d.o.o.

Kontakt:

01 549710401, 01 5497105, 040 688488 in 4travel.booking@gmail.com

Lokacija:

SS16,
km 162,
48125 Savio RA,
Itálie