Potrebuješ pomoč? PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Hialuronska terapija ali tripollar lifting 
15,00 €

Salon Miss: Pomlajevalna nega obraza za ženske ali moške že od 15 €. Na voljo 30-minutni tripollar lifting/radiofrekvenca ali 90-minutna hialuronska terapija brez igel

Dva pomlajevalna tretmaja, primerna za ženske in moške: hialuronska terapija za obraz brez uporabe igle, ki je v Evropi trenutno zelo zaželen in najbolj učinkovita nekirurška metoda za zategovanje obraza in telesa je tripollar lifting, metoda multipolarne radiofrekvence. Na tržišču sta to revolucionarni novosti, ki so ju vsi pozdravili z navdušenjem. Postopka sta je preprosta in primerena za vse tipe kože. Med samim tretmajem s hialuronsko uporabljajo izdatne količine kisika, ki pomaga odpreti, od šminke in pudra, zamašene pore in koži na ta način omogočimo lažje dihanje ter LED svetlobno terapijo, ki stimulira celice, ki izdelujejo kolagenska vlakna, kar vodi v nastajanje novih kolagenskih vlaken in medceličnih beljakovin, kar igrajo ključno vlogo pri ohranjanju mladostnega videza kože. 30 ali 90-minutni tretma za pomlajevanje obraza vas bo stal že od 15 €, namesto 30 €. Ponudba je tudi odlično darilo!

POHITI! LE ŠE 7 MEST NA VOLJO!
15,00 € KUPI

3,00 € plačate rezervacijo
12,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 30 ali 90-minutni tretma pomlajevanja obraza.
 • Primerno za ženske in moške.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2019.
Pomlajevanja obraza s hialuronsko terapijo brez igle le 51 €
 • 1x 90-minutni tretma pomlajevanja obraza:
  1x 60-minutna hialuronska terapija brez igle.
  1x 30 min. tripollar lifting obraza - radiofrekvenca.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Le 51 €, namesto 103 €!
Tripollar lifting obraza /radiofrekvenca le 15 €
 • 1x 30-minutni Tripollar lifting obraza /radiofrekvenca.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Le 15 €, namesto 30 €!

Opis ponudbe:

Tretma hialuronske terapije za obraz brez uporabe igle, ki je v Evropi trenutno zelo zaželen. Na tržišču je to revolucionarna novost, ki so jo vsi pozdravili z navdušenjem.  Postopek je preprost in je primeren za vse tipe kože. Med samim tretmajem uporabljajo izdatne količine kisika, ki pomaga odpreti, od šminke in pudra, zamašene pore. Koži na ta način omogočimo lažje dihanje.

Postopek izvajajo na naslednji način:
- Klasično čiščenje obraza (z mlekom in tonikom).
- Globinsko čiščenje obraza z dvokomponentnimi preparati (dva koraka, vsak traja 3min).
- Odpiranje por; ta korak nam omogoča lažje nanašanje hialurona.
- Nanos Anti Aghe seruma.
- Sledi nanašanje HIALURONA, ki traja od 15 do 30 min.
- Nanos Anti Aghe maske, ki pore zapre in na ta način hialuron zadrži v koži.
- Anti Aghe masko pustimo učinkovati prekrito z vlažnimi kompresami približno 10 min.
- Zadnji korak sta nanos zaščitne kreme in blaga drenaža celotnega obraza.

Tretma se izvaja brez uporabe igel. Hialuron  nanašajo na kožo s pritiskom 6 barov. Tretma je neboleč in prijeten za kožo. Tretma omogoča zapolnitev por, vek in podočnjakov, povečevanje ličnic ter ustnic. Metoda s hialuronskimi polnil brez uporabe igle je primerna tudi za nego vratu in dekolteja pa tudi rok. Izkazalo se je, da je tretma posebno učinkovit pri odstranjevanju madežev na obrazu ter nepravilnosti na koži, ki so posledica staranja kože. Učinkovit je tudi pri odstranjevanju brazgotin, ki na ta način kmalu postanejo le še preteklost. Po tretmaju koža ostane sveža in mehka, brez rdečice in modric. Podobni tretmaji, ki uporabljajo igle so boleči in lahko povzročijo trajne poškodbe. Ta revolucionarna novost na tržišču pa vam ponuja povsem novo dimenzijo razvajanja, ki vas bo ponesla nazaj v mladost.

Tripollar lifting je metoda multipolarne radiofrekvence, ki pomlajuje kožo. Je najbolj učinkovita nekirurška metoda za zategovanje obraza in telesa. 
Lifting – zaradi zunanjih dejavnikov in staranja kože prihaja do popuščanja kolagena in zmanjšane proizvodnje le-tega, kar povzroča slabši tonus kože in nastanek gub. Edini način, da se ta proces upočasni ali ustavi je, povečanje nastanka novih in okrepitev že obstoječih kolagenskih vlaken. To lahko dosežemo s pomočjo tretmaja, ki aktivira metabolizem kože, spodbudi delitev matičnih celic in stimulira njihovo regeneracijo ter na ta način omogoča nastanek novih kolagenskih vlaken.

Tretma je namenjen vsem, ki si želijo učvrstiti in zategniti kožo na obrazu. Nemški aparat RF light predstavlja revolucijo v nekirurškem liftingu. V eni uri bo vaša koža postala bolj čvrsta, videz gubic pa se bo zmanjšal. Z radiofrekvenčnimi valovi se segreje srednja plast kože, kjer se nahajata kolagen in elastin. Na segrevanje koža reagira tako, da spodbudi proces obnavljanja elastičnih vlaken. Pri večini uporabnikov je rezultat po prvi terapiji vidno blago zategnjena koža. Po tretmaju je koža sveža, mehka, gladka, elastična, sijoča in čvrsta.

Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 040 217 287.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokaciji ponudnika: Komenskega ulica 32, 1000 Ljubljana.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2019
 • Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:
  41 € (hialuronska terapija), 12 € (Tripollar lifting).
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Delovni čas: od ponedeljka do petka od 8h do 20h.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48 h od rezervacije.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo. 
 • Nekaj prikaznih slik je simboličnih.

O ponudniku:

Ponudnik:

Salon Miss Europa d.o.o.

Kontakt:

040 217 287

Lokacija:

Komenskega ulica 32,
1000 Ljubljana