040 809 947 | info@mestoidej.com |
pon. - pet.: 8:00 do 16:00

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

 Tripollar lifting in LED svetlobna terapija
15,90 €

Salon Miss: Tripollar lifting obraza (30 min.) in LED svetlobna terapija za obraz (30 min.) -74 %

Najbolj učinkovita nekirurška metoda za zategovanje obraza in telesa je tripollar lifting, metoda multipolarne radiofrekvence, ki pomlajuje kožo. Pri postopku pomlajevanja kože  se uporablja tudi LED svetlobna terapija, ki stimulira celice, ki izdelujejo kolagenska vlakna, kar vodi v nastajanje novih kolagenskih vlaken in medceličnih beljakovin, kar igrajo ključno vlogo pri ohranjanju mladostnega videza kože. 60-minutni tretma Tripollar liftinga obraza
in LED svetlobne terapije vas bo stal le 15,90 €, namesto 60 €. Storitev je primerna tako za ženske kot za moške, ponudba pa je tudi odlično darilo!

POHITI! LE ŠE 9 MEST NA VOLJO!
15,90 € KUPI

4,00 € plačate rezervacijo
11,90 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 1x 60-minutni tretma:
  30 min. Tripollar lifting obraza
  30 min. LED svetlobna terapija za obraz BREZPLAČNO.
 • Primerno za ženske in moške.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2018.

Opis ponudbe:

Najbolj učinkovita nekirurška metoda za zategovanje obraza in telesa. Tripollar lifting je metoda multipolarne radiofrekvence, ki pomlajuje kožo.

Lifting – zaradi zunanjih dejavnikov in staranja kože prihaja do popuščanja kolagena in zmanjšane proizvodnje le-tega, kar povzroča slabši tonus kože in nastanek gub. Edini način, da se ta proces upočasni ali ustavi je, povečanje nastanka novih in okrepitev že obstoječih kolagenskih vlaken. To lahko dosežemo s pomočjo našega tretmaja, ki aktivira metabolizem kože, spodbudi delitev matičnih celic in stimulira njihovo regeneracijo ter na ta način omogoča nastanek novih kolagenskih vlaken.

Tretma je namenjen vsem, ki si želijo učvrstiti in zategniti kožo na obrazu. Nemški aparat RF light predstavlja revolucijo v nekirurškem liftingu. V eni uri bo vaša koža postala bolj čvrsta, videz gubic pa se bo zmanjšal. Z radiofrekvenčnimi valovi se segreje srednja plast kože, kjer se nahajata kolagen in elastin. Na segrevanje koža reagira tako, da spodbudi proces obnavljanja elastičnih vlaken. Pri večini uporabnikov je rezultat po prvi terapiji vidno blago zategnjena koža. Po tretmaju je koža sveža, mehka, gladka, elastična, sijoča in čvrsta.

LED svetlobna terapija
Tehnologija je osnovana na dokazanih bioloških učinkih ozkovalovne svetlobe določene barve, ki jo oddajajo diode (light emitting diodes - LED). Svetlobni viri proizvajajo »varno svetlobo«, brez radioaktivnega sevanja ali ultravijoličnih žarkov, s katero je možno učinkovito zdraviti akne, pomladiti kožo, ublažiti videz hiperpigmentacije in izboljšati vlago kože. Ugotovili in dokazali so, da svetloba določene valovne dolžine stimulira določene celice v koži, ne da bi ob tem poškodovala povrhnjico ali usnjico. 

Pri postopku pomlajevanja kože takšna svetloba stimulira celice, ki izdelujejo kolagenska vlakna, kar vodi v nastajanje novih kolagenskih vlaken in medceličnih beljakovin, ki igrajo ključno vlogo pri ohranjanju mladostnega videza kože. Obenem pa svetloba zavira delovanje nekaterih encimov, ki povzročajo razgradnjo kolagena (kolagenaze) in s tem pospešujejo staranje kože. Končni učinek takšnega delovanja se kaže z izboljšanjem sestave in izgleda kože.

Akne
Svetloba modre barve (valovne dolžine 415 nm), ki jo proizvajajo LED, se uporablja za zdravljenje vnetnih aken.

Pomlajevanje kože

Pri pomlajevanju z  rdečo svetlobo lahko uspešno zmanjšujemo gubice in osvežimo videz kože. Rdeča svetloba omogoča tudi sama po sebi popolnoma naravno metodo za pomlajevanje kože, obenem preprečuje staranje kože in izboljšuje oz. podaljša učinek drugih izdelkov za nego kože. Za razliko od drugih agresivnejših metod, izzove v koži naravni proces pomlajevanja. Osebe, ki so preizkusile takšne postopke, poročajo o izboljšanju kožne strukture in njenega izgleda, o zmanjševanju pigmentacij, rdečine, o mladostnejši in bolj voljni koži, zglajenih drobnih gubicah, o zmanjšanju brazgotin ter obenem o sproščujočem učinku samega postopka. Učinki se začno opažati že med samimi terapijami, najbolj pa so očitni več tednov (3-4 mesece) po končanem postopku, ko je obnova kolagenskih vlaken na višku in trajajo še najmanj eno leto po zaključenih terapijah. Z zeleno svetlobo izboljšamo videz hiperpigmentacije, zmešanico vseh barv pa dosežemo bolj sijočo in navlaženo kožo. 

Plačajte le 4 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Tripollar lifting obraza (30 min.) in LED svetlobna terapija za obraz (30 min.) vas bo stal le 15,90 €, namesto 60 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto le za 4 €, preostali znesek 11,90 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 040 217 287.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokaciji ponudnika: Komenskega ulica 32, 1000 Ljubljana.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2018.
 • Preostali znesek 11,90 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Delovni čas: od ponedeljka do petka od 11.00 do 19.00.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48 h od rezervacije.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo. 
 • Nekaj prikaznih slik je simboličnih.

O ponudniku:

Ponudnik:

Salon Miss Europa d.o.o.

Kontakt:

040 217 287

Lokacija:

Komenskega ulica 32,
1000 Ljubljana