040 809 947 | info@mestoidej.com |
pon. - pet.: 8:00 do 16:00

Reklamacije 

Za vse informacije in morebitne reklamacije smo vam na voljo na info@mestoidej.com. Reklamacije se rešujejo izključno preko e-maila.

Mestoidej.com ni lastnik in nima v lasti storitev, ki jih promocijsko ponuja preko spletne strani Mestoidej.com, zato ni odgovoren za morebitne napake, škodo ali druge morebitne težave, ki lahko nastanejo pri koriščenju storitve. Za kakršne koli težave, škodo ali napake v zvezi s promoviranimi storitvami, ki jih določa ponudnik, je odgovoren izključno ponudnik sam kot ponudnik te storitve. 

Prosimo, da morebitne nevšečnosti rešujete TAKOJ s ponudnikom storitve, torej ob prihodu ali med koriščenjem storitve ter nas v primeru, da se ponudnik ne odziva o tem obvestite na info@mestoidej.com že med koriščenjem dane storitve. 

Naša raziskava je pokazala, da so reklamacije, ki se rešujejo takoj na licu mesta s ponudnikom, rešene takoj in kupci so zadovoljni. 

Vračila zneskov plačanih pri ponudniku

V kolikor storitev ni opravljena kvalitetno ali v celoti, mora kupec o tem obvestiti ponudnika in Mestoidej.com (info@mestoidej.com) že med samim koriščenjem ponudbe. Mestoidej.com vam posreduje pritožbeni obrazec in na podlagi vrnjenega pritožbenega obrazca rešuje reklamacijo.

V kolikor je bila storitev opravljena v celoti in kupec med storitvijo ni izrazil nezadovoljstva se vračilo ne izvede, saj se smatra, da je bila storitev opravljena kvalitetno.

Morebitne reklamacije bo ekipa Mestoidej obravnavala resno in poizkušala najti ustrezen način za zadovoljstvo uporabnika in ponudnika. Za kvalitetno opravljeno storitev je odgovoren ponudnik. Mestoidej.com nastopa zgolj kot promotor ekskluzivne ponudbe ponudnika. 

Če na rezerviran datum prihoda ponudnik ne beleži vaše prijave oz. prihoda („no show“), vračilo denarja ni mogoče.

Vračila kupnine (plačilo na Mestoidej.com)

Mestoidej deluje po načelu deljenega plačila - prvi del zneska se plača na Mestoidej.com in drugi del pri ponudniku. Za kupnino se smatra znesek, ki je plačan na Mestoidej.com. 

V kolikor je stornacija opravljena v 14-dneh od nakupa in potrdilo ni bilo koriščeno, vam Mestoidej.com vrne kupnino brez navedenega razloga stornacije. 

Če na rezerviran datum prihoda ponudnik ne beleži vaše prijave oz. prihoda („no show“), vračilo denarja ni mogoče.  

V kolikor je stornacija opravljena po 14-dneh od nakupa se kupnina ne vrača, razen v izjemnem primeru pod točko 2.1. In 2.2.

2.1. V primeru, da  ponudnik storitve ni opravil kvalitetno ali v primeru zapolnjenosti vseh terminov, vam Mestoidej.com vrne kupnino ali upošteva dobropis za naslednji nakup na strani Mestoidej.com. Kupec mora pred nakupom preveriti proste termine pri ponudniku in rezervacijo opraviti v 14-dneh od nakupa (rezervacija mora biti PISNO potrjena na mailu). V nasprotnem primeru vračilo ni utemeljeno.

2.2. V primeru, celotnega plačila na Mestoidej.com (celota se plača na Mestoidej, pri ponudniku pa 0 €) se stornacija obravnava po splošnih pogojih poslovanja ponudnika. 

Splošni pogoji ponudnika Valamar riviera d.d.: Če stornacija po splošnih pogojih poslovanja ni utemeljena, vračilo denarja ni mogoče. Če na rezerviran datum prihoda ponudnik ne beleži vaše prijave oz. prihoda („no show“), vračilo denarja ni mogoče. Odpoved rezervacije 1 do 6 dni pred rezervacijo: vračilo 40% denarja.

Vremenske razmere in zdravniško opravičilo niso razlog za vračilo kupnine.

Pri vračilu sredstev odštejemo naš strošek vračila (strošek transakcije): 
- 5% v primeru nakupa s Paypalom, 
- 3% v primeru nakupa s kartico ali Moneto in 
- 0% v primeru nakupa z UPN obrazcem.