040 809 947 | info@mestoidej.com |
pon. - pet.: 8:00 do 16:00

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Rafting na Tari in safari
159,00 €

Rafting na Tari: 3-dnevni adrenalinski in gurmanski odklop v naravi le 159 €

Tara – »solza Evrope«, najlepša in najbolj razburljiva reka Evrope. Na svoji 145 km dolgi poti je ustvarila skoraj 100 km dolg kanjon z globino 1300 m. Kanjon Tare je po globini drugi na svetu (takoj za  Grand Canyonom na reki Colorado v ZDA), a je po lepoti nedvomno prvi! Zaradi kristalno čiste vode (pitna na celi njeni poti), izredno bogatega števila rastlinskih in živalskih vrst je Tara na listi Unescove kulturne dediščine. 3-dnevni adrenalinski in gurmanski izlet v Bosno v Rafting center Foča, z vključenim raftingom na reki Tari, 2x nočitvijo v enostavnih bungalovih v kampu ob Tari, 2x polnim penzionom z domačimi specialitetami, vstopnino v nacionalni park, pristojbinami za rafting in nacionalni park, spremstvo slovenskega vodnika in osnovno nezgodno zavarovanje le 159 €, namesto 199 €. Na voljo različni termini odhodov kar do septembra 2018.
POHITI! LE ŠE 19 MEST NA VOLJO!
159,00 € KUPI

24,00 € plačate rezervacijo
135,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 3-dnevni izlet v Rafting center,
 • avtobusni prevoz po programu,*
 • 2x nočitev v enostavnih bungalovih v kampu ob Tari,**
 • 2x polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja z domačimi specialitetami),
 • 1x rafting na Tari,
 • vstopnina v nacionalni park,
 • pristojbine za rafting in nacionalni park,
 • spremstvo slovenskega vodnika,
 • cestnine in cestne pristojbine,
 • osnovno nezgodno zavarovanje.
  • Odhodi:
   15.6.2018
   23.6.2018
   4.7.2018
   6.7.2018
   8.7.2018
   13.7.2018
   18.7.2018
   22.7.2018
   24.7.2018
   12.8.2018
   17.8.2018
   24.8.2018
   31.8.2018
   14.9.2018
  • Ponudba velja za 1 osebo.
  • Ponudba velja za koriščenje do 14.9.2018.***

  Opis ponudbe:

  Tara – »solza Evrope«, najlepša in najbolj razburljiva reka Evrope. Na svoji 145 km dolgi poti je ustvarila skoraj 100 km dolg kanjon z globino 1300 m. Kanjon Tare je po globini drugi na svetu (takoj za  Grand Canyonom na reki Colorado v ZDA), a je po lepoti nedvomno prvi! Zaradi kristalno čiste vode (pitna na celi njeni poti), izredno bogatega števila rastlinskih in živalskih vrst je Tara na listi Unescove kulturne dediščine.

  Zakaj na Taro z Jazon-6:
  - njihova uspešnica od 2013 do 2017,
  - program poznajo do potankosti,
  - program je OPTIMALEN in PREIZKUŠEN,
  - spremstvo slovenskega  vodnika,
  - najboljši kamp tik ob reki, z vrhunsko opremo za rafting in z vsemi licencami,
  - odlična hrana – lokalne specialitete,
  - 2x polni penzion.

  1. dan: LJUBLJANA – SARAJEVO – FOČA – RAFTING CENTER
  Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja mimo Zagreba, Slavonskega Broda in Zenice do Sarajeva. Po prihodu v mesto na bregovih reke Miljacke nekaj prostega časa na slikoviti Baščarašiji, s številnimi čevabdžinicami, prodajalnicami bureka, trgovinicami in rokodelskimi delavnicami. Nadaljevanje potovanja in proti večeru prihod v rafting center. Nastanitev v bungalovih in prosto do »gurmanske« večerje z domačimi specialitetami na terasi restavracije ob reki. Nočitev.

  2. dan: ADRENALIN! RAFTING NA TARI
  Dan boste začeli z odličnim domačim zajtrkom. Domači pršut, vroči uštipci s kajmakom, pogače izpod peke so samo nekatere od jedi, ki si jih boste privoščili pred adrenalinskim nadaljevanjem. Po zajtrku boste s pomočjo profesionalnih vodnikov izbrali opremo za rafting: obvezne varnostne jopiče, čelade, neoprenske obleke in obutev, anorake,…Prevoz s terenskimi vozili v Črno Goro, do začetne točke raftinga v Brštanovici, kjer se boste najprej spoznali s tehnikami veslanja, obnašanjem v čolnu in z vsemi podrobnostmi, ki jih je potrebno poznati pred spustom. NATO PA SPUST! V nekaj urah boste veslali po  najatraktivnejših  delih reke Tare in njenega kanjona, mimo slapov in divjih pritokov. Vmes postanki za kopanje in fotografiranje. Na poti bomo veslali čez Brštenovački buk, čez najdaljši buk Tari - buk Borovi,  buk Varda, buk Ćelije, Mladički buk, Vjernovića buk, buk Grab… nato pridemo do Manitih vrela! Še eden od draguljev v kanjonu - slapovi, ki se z velikim hrupom spuščajo v Taro z višine 20m. Takoj za Manitnim vrelima pridemo na Uzlup, na mesto kjer je bil nekoč jez, kjer so se zaustavljala debla in od tu so jih odpremljali naprej po reki vse do Foće. Danes se so vidni le še ostanki jezu, ki je bil porušen v veliki poplavi. Po Uzlupu nas pričakujejo Šipčanički bukovi, šipčanički potok in slap in le še nekaj bukov nas loči do srečanja Tare z reko Pivo -  in do rojstva Drine. Adrenalin nas čaka na Čegrlima, Milutinovom kamenu, bukovima pod mlinom, Krsmanovom kamenu. Po srečanju s Pivo  bomo po Drini veslali še par kilometrov do našega kampa in po cca 3,5 urah in pribl.  25 km adrenalina in narave prispeli v rafting center. Tu vas bodo že čakali topli tuši in pripravljeno kosilo. Kuharji se bodo spet izkazali z domačimi specialitetami, ob katerih si boste obliznili prste: vroča telečja čorba, jagnjetina in zelenjava izpod peke, solate in domače pite izpod peke, še vroči kruh in še kaj. Po kosilu prosto za počitek, sprehode ali rekreacijo. V centru so lepo urejeni tereni za mali nogomet in odbojko in sprehajalna steza ob reki. Večerja v stilu: postrv na žaru, pečen krompir, kajmak, kačamak, sirnica zeljanica in burek izpod peke, kislo mleko, mnjam!  Po večerji pa nepozabno druženje ob ognju in pesmi. Nočitev.

  3. dan: RAFTING CENTER  ( JEEP SAFARI) – LJUBLJANA
  Še en odličen zajtrk in prosto do kosila. Lahko se odločite za ponovitev raftinga ali pa za udeležbo na jeep safariju z obiskom narodnega parka Sutjeska: z Dragoš sedla je lep razgled na še edini evropski pragozd  Perućica in na 80 m visok slap Skakavac; dvignili se bomo visoko pod Maglič – navišji vrh BIH, na planino Prijevor in uživali ob pogledu na veličastno Zelen goro. Postanek pri spomeniku na Tjentištu in pri največjem bazenu na prostem na Balkanu, kjer se boste lahko po želji tudi osvežili. V poznih popoldanskih urah odhod proti domu, kamor je predviden prihod v zgodnjih urah naslednjega dne.
  Plačajte le 24 € in pridobite potrdilo o akcijski ceni. 3-dnevni adrenalinski in gurmanski odklop v naravi za 1 osebo, vas bo stal le 159 €, namesto 199 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 24 €, preostali znesek 135 € pa plačate direktno pri ponudniku.

  Opombe:

  • Zaradi zagotovitve mest je obvezna predhodna rezervacija in preverjanje razpoložljivih kapacitet na info@jazon-6.si ali na +386 597 109 31.
  • Ob prijavi agenciji posredujete imena in priimke potnikov, naslov, kontaktni telefon in šifro potrdila o ekskluzivni ceni.
  • Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o ekskluzivni ceni), vam Jazon d.o.o. ob rezervaciji zaračuna redno ceno izleta!
  • E-mail z rezervacijo pošljete TAKOJ po prejemu potrdila o ekskluzivni ceni.
  • Dodatne informacije na 059 710 931.
  • Ponudba velja za 1 osebo.
  • Preostali 135 € znesek plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji oz. v dogovoru s ponudnikom.
  • *Odvisno od števila potnikov prevoz z avtobusom, mini busom ali kombijem (min 7 potnikov).
  • **Bungalovi so 2, 3, 4 in 6 posteljni.Toaletni prostori so skupni. Poudarek je na dobri zabavi in odlični hrani, po kateri je center znan.
   Za udeležbo na raftingu predhodne izkušnje niso potrebne in je primeren za vse starostne skupine. Rafting center posveča maksimalno pozornost varnosti in udobju gostov. Center razpolaga z novimi gumijastimi čolni s kompletno opremo, kvalitetnimi zaščitnimi jopiči in neoprenskimi oblekami po evropskih standardih za rečno plovbo. Vsi skiperji (vodniki čolnov) so odlično usposobljeni in imajo mednarodno rafting licenco. (International  Rafting Guide).
  • ***Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 14.9.2018 oz. do zapolnitve prostih mest.
  • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
  • Doplačila:
   Prijavnina 15 €/osebo po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.
   Možna doplačila ob prijavi:
   Bungalov z lastno kopalnico in wc-jem  40 €/osebo (na vprašanje).
   Enoposteljni bungalov 30 €/osebo.
   Odpovedni rizik 5% za slučaj odpovedi zaradi nenadne bolezni.
   Za manjše število potnikov (manj kot 45) 30 €/osebo.
   Skupinsko zdravstveno zavarovanje z asistenco, min. 9 oseb 6 €/osebo (kritje 25.000 €).
   Doplačilo na licu mesta:
   Ponovitev raftinga ali jeep safari 3. dan: 30€/osebo.
  • Cena velja ob potovanju najmanj 45 oseb.
  • Splošni pogoji in navodila za turistične aranžmaje, ki so sestavni del programa in pogodbe/voucherja, so vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo na www.jazon-6.si.
  • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
  • Potrdilo je nevračljivo.

  O ponudniku:

  Ponudnik:

  JAZON-6 d.o.o.

  Kontakt:

  info@jazon-6.si, 059 710 931

  Lokacija:

  Slovenska cesta 55,
  1000 Ljubljana