Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Posestvo Na Škaluc 4*: SPA DAY
69,00 €

Posestvo Na Škaluc 4*: SPA DAY - zasebno razvajanje v NOVEM panoramskem Wellnessu na vrhu z vključenim najemom sobe za 2 osebi le 69 €

SPA DAY v NOVEM panoramskem "Wellnessu na vrhu" na posestvu Na Škaluc! Odlično romantično razvajanje v novem panoramskem wellnessu na domačiji Na Škaluc. Prava izbira za tiste, ki si želite zasebno razvajanje pod zvezdnim nebom ter spokojen mir v čudoviti naravi z vam najljubšo osebo. Za sproščanje in uživanje so vam na voljo štiri različne savne: finska, turška, IR in zeliščna, ogrevano panoramsko počivališče, plavalni whirlpool in soba za oddih. 4-urno zasebno razvajanje v novem wellnessu vas bo stalo le 69 €, namesto 119 € za 2 osebi. Ponujajo tudi popust na vso hrano v Restavraciji Pavus na Gradu Tabor Laško (chef Marko Pavčnik), s katero boste lahko po odličnem razvajanju telesa in duha razvajali še svoje brbončice
POHITI! LE ŠE 9 MEST NA VOLJO!
69,00 € KUPI

10,00 € plačate rezervacijo
59,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • SPA DAY za 2 osebi:
  1x 4-urni zasebni najem panoramskega wellnessa,
  uporaba štirih različnih savn (finska, turška, IR, zeliščna),
  ogrevano panoramsko počivališče,
  plavalni whirlpool,
  soba za oddih.
 • Vrč domačega čaja v savni,
 • brisače in rjuhe,
 • natikači.
 • Brezplačni dostop do interneta,
 • brezplačno parkirno mesto.
 • Ugodnosti za goste Mestoidej:
  10% popust na vso hrano v Restavraciji Pavus na Gradu Tabor Laško.
 • Le 12 km od Thermane Laško in 15 km od Rimskih Term (lepa panoramska pot).
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.4.2019.

Opis ponudbe:

SPA DAY v NOVEM panoramskem "Wellnessu na vrhu"! Odlično romantično razvajanje v novem panoramskem wellnessu na domačiji Na Škaluc. Prava izbira za tiste, ki si želite zasebno razvajanje pod zvezdnim nebom ter spokojen mir v čudoviti naravi. Za sproščanje in uživanje so na voljo štiri različne savne: finska, turška, IR in zeliščna, ogrevano panoramsko počivališče, plavalni whirlpool in soba za oddih.

Nova pridobitev posestva Na Škaluc ”Wellness na vrhu”, leži na najvišji razgledni točki posestva Na Škaluc. Pritličje wellnessa je v celoti ogrevano s talnim orevanjem. V pritličju se nahajajo turška savna s pogledom na zvezdno nebo, panoramska zeliščna savna, več funkcijski tuš in toaletni prostori. Največja atrakcija je hidro-masažni plavalni bazen, ki ima dva ločena prekata. Manjšega z ležalnim in sedežnim delom z globino vode 80 cm, ter večjega, ki z delovanjem črpalk s proti tokom omogoča plavanje, globino vode je tam 140 cm. Počivališče wellnessa je v medetaži, kjer se nahaja tudi IR savna z zastekljeno južno steno ter počivališče, kjer se vam nudi izjemen razgled na hribovito okolico neokrnjene narave.

Na dobrih 600 metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji posest Na Škaluc. Velik, star, visokodebelni sadovnjak spomladi pokrajino zavije v rožnato-belo cvetočo odejo, poleti poskrbi za osvežujočo senco, jeseni pa ponuja slastne sočne plodove. Pokrajina, kjer so že v davni preteklosti nastala višinska naselja rimskega Norika, kasneje pa je bila pomembna zaradi bogatih gozdov, kvalitetnega premoga ter rudišč svinca in srebra, posejana z zanimivo dediščinsko arhitekturo, danes dobiva novo podobo. Ohranila pa je pridih živahne preteklosti, čarobno lepoto narave in prijaznost domačinov.

Na posesti sta v obnovljenem in preurejenem velikem gospodarskem poslopju 2 prijetna, v topel les oblečena apartmaja. Poimenovali so ju po živalih, ki se pasejo v bližnji obori. Večji nudi vso potrebno počitniško udobje šestim, manjši pa do štirim osebam. Oba imata, poleg ločenih spalnih delov s po dvema posteljama, še prijetno dnevno sobo, sodobno opremljeno kopalnico in velik balkon, na katerem je prav luštno posedeti ob večerih. Toplina lesa in preprosta domačnost opreme zagotavljata prijetno počutje v katerem boste uživali, pa naj bo to le kratek vikend, nekajdnevni ali kar nekajtedenski dopust.
Mestoidej kupci o ponudniku: »S ponudbo posestva Na Škaluc sem bila zelo zadovoljna. Prepričana sem, da se bom tja še vrnila. Z vašo pomočjo pa je to le še bolj dosegljivo. Hrana je bila odlična. Savna zanimiva. Sobe čiste in domače. Osebje prijazno in ustrežljivo. Same pohvale. S tako ponudbo lahko sledim vašemu sloganu: Pustite se razvajati.
«Ajda P., 8.2.2016

«S partnerjem sva bila na Posestvu na Škaluc, kjer sva se zares spočila. Ljubeznivi gostitelji, prijazne živali in romantičen wellness, iz katerega lahko občuduješ sončni zahod, je vse, kar včasih človek potrebuje. Pa lepe in velikeee sobe! Piko na i je dodala dobra domača hrana ob kaminu. Z veseljem se bom še vrnila na njihove počivalnike, od koder lahko opazujem nore razglede in norčije kobil in muckov. :) «K. R. 1.11.2017
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 051 355 422, 03 73 40 820 ali info@naskaluc.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Trobni Dol 33, 3271 Šentrupert.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.4.2019.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 59 € plačate z gotovino neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Ponudba velja za starejše od 16 let.
 • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Posestvo Na Škaluc, Na Škaluc d.o.o.

Kontakt:

03 73 40 820, 051 355 422 ali info@naskaluc.si

Lokacija:

Trobni Dol 33,
3271 Šentrupert