Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Splošni pogoji sodelovanja na Mestoidej

Podjtje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. (v nadaljevanju Mestoidej ali izvajalec) in naročnik (ponudnik ekskluzivne ponudbe) z naročilnico sklepata skupno sodelovanje v okviru promocije dogovorjene ekskluzivne ponudbe na spletnem portal www.mestoidej.com.

Mestoidej nastopa kot promotor ter izvajalec promocijskih akcij, tako grafično kot tekstovno. Naročnik nastopa kot ponudnik ekskluzivne ponudbe, ki bo promovirana preko spletnega portala www.mestoidej.com in ostalih partnerskih kanalih na katerih se želi izpostaviti naročnik.

Naročnik mora imeti za promocijo na Mestoidej registrirano podjetje z vsemi dovoljenji ter spletno ali Facebook stran, kjer je jasno določen cenik naročnikovih storitev/izdelkov.

Naročnik se zavezuje, da bo blago/storitve uporabniku dostavil/izvedel v skladu z določbami te pogodbe, na najboljši način, ob spoštovanju enakih standardov kakovosti, ki se uporabljajo v rednem poslovanju s strankami. Naročnik se zavezuje, da so redne cene navedene v ponudbi na strani Mestoidej enake rednim cenam, ki jih naročnik objavlja v okviru lastnega poslovanja. V času oglaševanja promocijske akcije na Mestoidej se naročnik zavezuje, da na dogovorjeno storitev ali blago nima druge akcije ali promocijskega popusta, ki bi predstavljal boljšo končno ceno od promovirane cene na portalu Mestoidej. V nasprotnem primeru izvajalec ponudbo predčasno umakne in je upravičen do povračila stroškov v višini 1.000 € + DDV za eno akcijo, ki je bila objavljena za ime naročnika ter za znesek promoviranja na spletni strani www.mestoidej.com ali partnerskih kanalih Mestoidej.

Naročnik se s podpisom zavezuje, da ponudba v nobenem pogledu ni zavajujoča. Podpis naročilnice še ne zagotavlja objave s strani izvajalca.

V kolikor naročnik dovoljuje nakupe ekskluzivne ponudbe direktno pri njem, brez predhodnega vplačila preko spletne strani Mestoidej, je podjetje MESTOIDEJ, promocija in oglaševanje, d.o.o. upravičeno do povračila stroška v višini 3.000 € + DDV za vsako akcijo, ki jo je ponudnik objavil v in za ime naročnika. Mestoidej naročniku omogoča promocijo na dogovorjenih partnerskih kanalih. Naročnik se zaveže, da bo za nadaljno promocijo na partnerskih kanalih kontaktiral izključno Mestoidej, saj ima s partnerskimi kanali dogovorjeno ekskluzivno sodelovanje. Z nespoštovanjem dogovora naročnik izgubi možnost do promocije na partnerskih kanalih.

V kolikor kupec plača celotno plačilo na Mestoidej.com (naš del in partnerjev del) se partnerju zaračuna strošek bančnistva, ki je 0% od celotnega zneska pri UPN plačilu, 2,5% od celotnega zneska pri plačilu z Moneto, 3% od celotnega zneska pri kartičnem plačilu ter 5% od celotnega zneska pri Paypalu.

S podpisom naročilnice ali potrdilom na mail naročnik sporoča, da je v popolnosti prebral, razumel in sprejel pogoje poslovanja na Mestoidej.