Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Spletni tečaj naravni šamponi 
19,90 €

Spletni tečaj NARAVNI ŠAMPONI in BALZAMI: Spletni tečaj s 4 urami video vsebin, skripto v PDF obliki in brezplačnim članstvom v zasebni FB skupini le 19,90 € 

Prvi spletni tečaj izdelovanja naravnih šamponov, s katerim se boste naučili zdelati 100% naravni tekoči šampon za vse tipe las. Ne glede na to ali so vaši lasje mastni, tanki, krhki ali kodrasti, naravani šampon boste naredili po meri vaših las! Prav tako vas bom naučila narediti balzam za lase, olje za nego lasnih konic in masko za sijoče lase. V kolikor se soočate s težavami kot so suho lasišče, mastni lasje, prhljaj, alergija na parabene in druge sintetične snovi, potem je ta tačaj prava izbira za vas. Prejeli boste znanje s katerim si boste doma pripravljali odlične šampone, prijazne do vašega lasišča, kože in okolja! Spletni tečaj naravni šamponi in balzami s 4 urami video vsebin, skripto v PDF obliki in brezplačnim članstvom v zasebni FB skupini le 19,90 €, namesto 34,90 €! Ponudba je lahko tudi ODLIČNA IDEJA ZA DARILO!
POHITI! LE ŠE 9 MEST NA VOLJO!
19,90 € KUPI

3,00 € plačate rezervacijo
16,90 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • ABC osnove naravne kozmetike (4 ure predavanj)
 • Glavne sestavine naravnih kreme za obraz
 • Higienski standardi in pripomočki za izdelavo
 • Video vsebine izdelave vseh krem(vsebino lahko pogledate kjerkoli in kadarkoli).
 • Skripta v PDF obliki,
 • brezplačno članstvo v zasebni FB skupini.
 • Dodatne UGODNOSTI za Mestoidej kupce:
  • Brezplačna knjižica receptov za naravne kreme za obraz.
  • Ekskluzivni 15-% popust za enkratni nakup v spletni trgovini!
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja do 30.8.2020.

Opis ponudbe:

V kolikor se soočate s težavami kot so suho lasišče, mastni lasje, prhljaj, alergija na parabene in druge sintetične snovi, potem je ta tačaj prava izbira za vas. Prejeli boste znanje s katerim si boste doma pripravljali odlične šampone, prijazne do vašega lasišča, kože in okolja!

S prijavo na spletni tečaj prejmete doživljenjski dostop do video vsebine, PDF skripte in mojo brezplačno podporo tekom učenja in po tečaju. Na vaš e-mail boste prejeli uporabniško ime in geslo s katerim boste vstopali v E-učilnico.

Znanje, ki ga boste prejeli tekom tečaja, vam bo omogočil lastno formuliranje receptur za suhe, mastne, kodraste, barvane lasje in tudi nasvete za pripravo receptov za težave s prhljajem in lasiščem. Izvedeli boste prav vsak detajl, ki bo vaše šampone in balzame naredil vrhunske!

Spletni tečaj Naravni šamponi je primeren za POPOLNE ZAČETNIKE, predhodno zanje iz naravne kozmetike ni potrebno. Namenjen je vsem, ki si želite naučiti izdelati domače tekoče šampone in balzame zase ali za svojo družino. Tekom poslušanja predavanj znotraj tečaja se boste naučili vse od temeljev naravne kozmetike; uporabe eteričnih olj, hidrolatov, konzerviranja, tenzidov, emulgatorjev in vse do pisanja svojih receptur.

TEČAJ je sestavljen iz 7 modulov:

MODUL 1 - OSNOVE NARAVNE KOZMETIKE ZA POPOLNE ZAČETNIKE
S prvim modulom boste osvojili osnovno podlago za izdelovanje domače kozmetike. Naučila vas bom katere so osnovne sestavine pri izdelavi domače kozmetike, na kakšen način jih uporabljamo pri izdelovanju domačih šamponov, balzamov in drugih kozmetičnih izdelkih. To znanje vam bo prišlo prav tako pri izdelavi domačih šamponov kot pri izdelavi katerihkoli domačih kozmetičnih izdelkov!

MODUL 2 - ABC ETERIČNIH OLJ IN HIDROLATOV
Na modulu št. 2 se boste naučili vse o uporabi eteričnih olj v naravni kozmetiki. Podrobnje si bomo pogledali načela VARNE UPORABE, koncentracije eteričnih olj v šamponih in drugih lasnih pripravkih, fototoksičnost eteričnih olj, uporaba eteričnih olj glede na tip las, kako odišaviti šampone in še veliko več!

Prav tako si bomo pogledali kakšna je razlika med eteričnimi olji in hidrolati, kaj hidrolati sploh so, kakšne so njihove lastnosti in kako jih uporabljamo v naravnih šamponih in drugih lasnih pripravkih.

MODUL 2 - ABC ETERIČNIH OLJ IN HIDROLATOV
Na modulu št. 2 se boste naučili vse o uporabi eteričnih olj v naravni kozmetiki. Podrobnje si bomo pogledali načela VARNE UPORABE, koncentracije eteričnih olj v šamponih in drugih lasnih pripravkih, fototoksičnost eteričnih olj, uporaba eteričnih olj glede na tip las, kako odišaviti šampone in še veliko več!

Prav tako si bomo pogledali kakšna je razlika med eteričnimi olji in hidrolati, kaj hidrolati sploh so, kakšne so njihove lastnosti in kako jih uporabljamo v naravnih šamponih in drugih lasnih pripravkih.

MODUL 4 - VLAŽILCI, EMULGATORJI, KOEMULGATORJI IN KONZERVANSI
Na modulu št. 4 se bomo poglobili v vlažilce, ki so nepogrešljivi del domačih šamponov in balzamov. Prav tako bomo pogledali kateri emulgatorji so najbolj primerni za izdelavo domačih šamponov, zakaj uporabljamo koemulgatorje in se naučili osnovnih zakonitosti konzerviranja naravne kozmetike. 

MODUL 5 - UPORABA TENZIDOV IN RAČUNANJE PAS VREDNOSTI
Modul št. 5 je zelo pomemben, namreč tenzidi so osnova naravnih šamponov. Spoznali bomo nekaj najbolj priljubljenih kot so decilglukozid, kokoglukozid in Plantapon. Ker je za tenzide zančilen bazičen pH, bo to predavanje namenjeno tudi uravnavanju pH vrednosti šamponov.

Prav tako se boste naučili računati PAS (odstotek površinsko aktivnih snovi) vrednosti v vaših šamponih ter kako jih prilagoditi na vaš tip las.

MODUL 6 - PRIPOMOČKI, HIGIENSKI STANDARDI IN NAKUP SESTAVIN
Ne glede na to, da gre za domačo izdelavo kozmetike, pomembni so osnovni higienski standardi, ki jih pri izdelavi domače kozmetike moramo zagotoviti. Prav tako je potrebno vedeti katere pripomočke potrebujemo (iz domače kuhinje + laboratorija) ter kje lahko kupimo sestavine.

MODUL 7 - FORMULACIJE
Najbolj zabaven del spletnega tečaja!
Ne spreglejte:
Na Mestoidej.com s klikom KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku. 

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na maja@beebeautywithmaja.si.
 • Rezervacija brez kode potrdila ni možna.
 • Lokacija ponudnika: Spletno mesto ponudnika.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Odpoved termina je potrebno sporočiti vsaj 24 ur prej, v nasprotnem primeru se potrdilo šteje kot porabljeno.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.8.2020.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 16,90 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo. 
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

BEE BEAUTY, Maja Vodan s.p.

Kontakt:

maja@beebeautywithmaja.si

Lokacija:

Jenkova ul. 4,
4000 Kranj