Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Nagradne igre na Mestoidej:

Pravila in pogoji:

1. Splošne določbe Organizator nagradne igre Mestoidej. Nagradna igra poteka na družabnem omrežju Facebook na naslovu www.facebook.com/mestoidej in na portalu mestoidej.com. Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje prejme organizator nagradne igre.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri.

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev 
Razglasili bomo naključno izžrebane nagrajence, ki bodo prejeli nagrade.

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad 
Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani www.facebook.com/mestoidej, na portalu Mestoidej.com ter v dnevnih e-novičkah. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča.

Nagrade: Vam pošljemo po e-pošti, v roku (1) enega tedna po posredovanju zahtevanih podatkov na mail info@mestoidej.com .

5. Davki in akontacija dohodnine 
Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja, ki za nagrajence od vrednosti nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi ter nagrajencu pošlje potrdilo o vrednosti nagrade za dohodninsko napoved. Organizator bo za ostale nagrade in nagrajence od vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine na podlagi letne dohodninske odločbe je dolžan poravnati prejemnik nagrade sam.

6. Odgovornost Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

7. Pravila nagradne igre S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani www.facebook.com/mestoidej in portalu Mestoidej.com. Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

9. Varovanje osebnih podatkov Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre oz. neposrednega trženja.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mestoidej.com in ZASLON ti podarjata VALENTINOVO RAZVAJANJE v vrednosti 309 €!

Valentinova nagradna igra v sodelovanju z Mestoidej.com in Zaslon, digitalni medij se je zaključila in dobili smo srečnega dobitnika nagrade!

Srečni izžrebanec je:

Brigita Medvešček!

Čestitke!

*Nagradna igra je trajala do 14.2.2018.
Na MESTOIDEJ.COM se nakup splača!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAGRAJENEC NAGRADNE IGRE ''Na MESTOIDEJ.COM se nakup splača!'':

Nagrado 3-dnevni oddih s polpenzionom v Resort Centinera Pula za 2 osebi,
prejme KATJA SELINEC!

Čestitke!

*Nagradna igra je trajala od 20.9. do 27.9.2017
Na MESTOIDEJ.COM se nakup splača!

----------------------------------------------------------------------------------------------

NAGRAJENEC NAGRADNE IGRE ''MESTOIDEJ.COM nagrajuje svoje KUPCE!'':

PRESTIŽNI ODDIH v Vodicah v prenovljenem hotelu Olympia Sky 4*+ za 2 osebi 
prejme DANILO KOLARIČ!

Nagradna igra je trajala od 11.9. do 15.9.2017. 
Na MESTOIDEJ.COM se nakup splača!

----------------------------------------------------------------------------------------------

NAGRAJENKA NAGRADNE IGRE ''V 2015 z Mestoidej. BREZPLAČNO Silvestrovanje na Dunaju'':

  • Izlet: Silvestrovanje na Dunaju 45 €: Valerija Hebar

Nagradna igra je trajala od 29.11. do 27.12.2014.

----------------------------------------------------------------------------------------------

NAGRAJENCI NAGRADNE IGRE  ''NAJLJUBŠE JESENSKO RAZVAJANJE'':

  • 10x 2-urno savnanje v Sense Wellness Clubu Ljubljana 25 €: Anja Žumer, Peter Meze, Ivana Svetec, Tomislav Ritlop, Marjanca Suhadolnik, Metka Bertoncelj, Olga Simonič Fliser, Mateja Glažar, Tanja Lotrič
  • 1x Malinca paket zdrave prehrane 100 €: Bojana Pavlin
  • 7x Malinca paket zdrave prehrane 40 €: Tina Debevc, Lea Murko, Simona Dolanc, Nada Harder, Nina Tuš Špilak, Lilijana Ladra, Renata Fatur
  • 10x Darilni bon za ETUI po izbiri v vrednosti 20 €: Robert Hozjan, Špela Tinta, Daša Serjun, Tomaž Basarac, Olivija Gerold, Monika Gros, Milena Prosen, Mojca Hočevar, Bojan Selič, Doroteja Melavc
  • 10x Darilni bon za ETUI po izbiri v vrednosti 10 €: Špela Amon, Karmen Prelog, Patricija Verbič, Marijana Hrovat, Nataša Kotnik, Andrej Petrov, Taja Kraševec, Lidija Naglič, Tina Rozman, Katja Zagar
  • 10x okrasni nakit po izbiri v vrednosti do 5 €: Nina Jazbec, Nevenka Podjed, Majda Horvat, Ana Janjac, Maja Hrastnik, Mojca Štangar, Martin Železnik, Tanja Istenič, Matilda Avdic, Janez Majerle
  • 30x Moja Čokolada (čokolada po izbiri) - 14,9 €: Maja Žitnik, Kristina Kordič, Nives Fatur, Anja Špindler, Katarina Sivec, Sonja Peklič, Nadia Srpčič, Špela Boškovski, Alja Kajzer, Sabina Kolenovič, Alenka Trnek, Darja Špindler, Maja Nemec, Petra Hudnik, Perko Marta, Matjaž Cencič, Jasmia Golob, Vesna Veselič, Srečko Božič, Lojze Korpič, Nataša Tefanič, Karmen Baraga, Ljubica Šuštar, Anita Gorše, Bukovec Darko, Renata Kmetič, Ajda Miklavčič, Tina Rozman, Nina Obid, Melita Peric, 
  • 3x Paket I Heart kozmetike 30 €: Ema Stanič, Barbara Hočevar, Petra Balant
  • 1x Paket Makeup Revolution kozmetika 40 €: Darja Eržen

Nagradna igra je trajala od 10.10.2014 do 10.11.2014.

----------------------------------------------------------------------------------------------