Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Koroška hiša Pri lipi: 3-dnevni oddih v Suiti Deluxe
165,00 €

Muta, Koroška hiša Pri lipi: 3-dnevni oddih na Koroškem v Suiti Deluxe le 165 € za 2 osebi

Koroška izžareva svojo lepoto v vseh letnih časih, za nekatere pa je najbolj čarobna spomladi, ko se odene v visoko snežno odejo. Smučišča na pobočjih Pohorja, Pece in Uršlje gore, kot tudi v dolinah nudijo obilo užitkov izkušenim smučarjem in še posebej začetnikom ter družinam z otroki. Za vse, ki imajo na zimskih počitnicah radi še druge aktivnosti, teh na Koroškem vsekakor ne manjka. Misel, ki jo je dr. Janez Bogataj namenil prvi strani jedilnega lista Koroške hiše Pri lipi je: 'Pri lipi sedimo, prav dobro se gostimo'. Zato vam je v današnji ponudbi na voljo prijetno 3-dnevno bivanje v Štib'lcu ali v Suiti Deluxe že od 165 € za 2 osebi. V kolikor se boste odločili za bivanje v Suiti Deluxe vam bodo postregli z bogatim koroškim zajtrkom, če pa se odločite za bivanje v Štib'lcu pa so za vas poleg zajtrka pripravili tudi Pohorski pisker in Kločeve nudle ter bogato večerjo "Mizica pogrne se", na voljo pa vam bo tudi neomejena ponudba zeliščnega čaja. Koroška hiša pri Lipi je bila zmagovalka nagrade Zlata Ponev Koroške leta 2016 in 2017. Veljavnost do 31.3.2019.

POHITI! LE ŠE 8 MEST NA VOLJO!
165,00 € KUPI

26,00 € plačate rezervacijo
139,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 2 x nočitev v Suiti Deluxe za 2 osebi,
 • 2x koroški zajtrk domačih dobrot za 2 osebi,
 • aperitiv dobrodošlice za 2 osebi,
 • neomejena ponudba zeliščnega čaja za 2 osebi.
 • Koroška hiša pri Lipi je bila zmagovalka nagrade Zlata Ponev Koroške leta 2016 in 2017.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.6.2019.

Opis ponudbe:

Koroška izžareva svojo lepoto v vseh letnih časih, za nekatere pa je najbolj čarobna pozimi, ko se odene v visoko snežno odejo. Smučišča na pobočjih Pohorja, Pece in Uršlje gore, kot tudi v dolinah nudijo obilo užitkov izkušenim smučarjem in še posebej začetnikom ter družinam z otroki. Za vse, ki imajo na zimskih počitnicah radi še druge aktivnosti, teh na Koroškem vsekakor ne manjka. Sprehodite se skozi praznično okrašena stara mestna jedra avstrijskih in slovenskih koroških mest, kjer se na tržnicah predstavlja lokalna ponudba ali pa se podajte na katero izmed zimskih avantur, ki jih ponuja Koroška (drsanje, sankanje, krpljanje, tek na smučeh).

Naša osnovna ideja je, da Vam ponudimo prijetno bivanje v sobah ali Štib'lcih (slike: 12, 13 in 14), kot jim pravimo Korošci ali v Suiti Deluxe, ki ima namesto ene sobe, tri sobe, z veliko kadjo, balkonom... (slike: 8, 9, 10 in 11). Naj omenimo, da je to v naši hiši najbolj prodajana soba.... Želimo si, da bi doživeli tisti občutek, da ste se umaknili iz drvečega vsakdanjika v prijetno, toplo zavetje udobja in miru… Zjutraj vas bo prebudil vonj sveže pečenega kruha. Hišne marmelade in jogurti, ter maslo iz bližnje kmetije, so dobra popotnica za nepozaben dan. 

Koroški zajtrk: skuta po koroško, začinjena grumpova mast, maslo iz bližnje kmetije, dve vrsti domačega sira, hišna jetrna pašteta, dve vrsti domače sezonske marmelade, kiblflajš, domače divjačinske salame, suhi konci, hišna prekajena slanina, koroški črni kruh, beli kruh in žemlje, hišni zeliščni čaj, naravni bezgov sok, kava in mleko.

Pri Lipi nenehno razvijamo sodobno kulinarično ponudbo koroških jedi iz sestavin in receptov, ki so jih uporabljale že naše babice. »Mizica pogrne se« je naša kulinarična zgodba, kjer vse spodaj naštete jedi naenkrat postrežemo v glinastih posodah na mizo pred gosta.

Mežerli, okisana r‛pica s popečenimi bučnicami
****
File postrvi v koruzni moki, ajdova kaša z žar zelenjavo
****
Svinjska ribica na žaru, slivova omaka, slani sirovi štruklji
****
Jelen v hruškovi omaki, kruhova rulada, jabolka z brusnicami

Tu smo, da vas razvajamo z bogatimi tradicionalnimi koroškimi jedmi. Pohorski lonec je hrana pohorskih glažutarjev, oglarjev in drvarjev. Sestavljena je iz treh vrst mesa, različnih gozdnih gob, od jurčkov do črne trobente, ječmenove kaše in krompirja. Harmonijo ustvarijo tipične začimbe, uporabljene v koroški kuhinji. Naša hišna sladica vam pričara edinstvene okuse, kjer se preteklost spogleduje s prihodnostjo.

Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku vsaj 3 dni pred prihodom na info@prilipi.si, 031 746 460.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Mariborska cesta 12, 2366 Muta.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2019.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:
  139 € (3 DNI Suita DELUXE) ali 160 € (3 DNI Koroški Štib'lc).
 • Doplačilo:
  Turistična taksa.
  Otroška doplačila:
  20,00€/dan (do dopolnjenega 12.leta).
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Koroška hiša Pri lipi, Helena Kresnik Pažek s.p.

Kontakt:

info@prilipi.si, 031 746 460

Lokacija:

Koroška hiša Pri lipi,
Mariborska cesta 12,
2366 Muta