Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Mirabilandija in Laguna DELFINOV: 2-dnevni izlet 
125,00 €

Mirabilandija in Laguna DELFINOV: 2-dnevni izlet z vključeno vstopnico v 2 zabaviščna parka, izletom v San Marino, nočitvijo in prevozom le 125 €

V družbi prijateljev ali družine se odpravite na nepozabni vikend v MIRABILANDIJO in LAGUNO DELFINOV ter se prepustite adrenalinu in zabavi. MIRABILANDIJA je največji evropski zabaviščni park, ki privablja vse generacije! Pričakuje vas kar 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij. Spust s splavi po brzicah Rio bravo, nori spust s čolnom čez 27 m visoki slap Niagara,  drugi najvišji vrtiljak v Evropi, skoki s stolpa, prosti pad, I Speed (od 0 – 120 km v 2,2 sekundah), izstrelitev… Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše obiskovalce, ki si bodo park lahko ogledali s panoramsko železnico in se zabavali na njim prilagojenih atrakcijah. LAGUNA DELFINOV je najlepši in največji park v Evropi (9 milijonov litrov slane vode), ki združuje vse štiri elemente  (voda, ogenj, zemlja,zrak) in jih doživite na najbolj razburljiv način. Ogledate si igro delfinov na površju vode  in pod njenim površjem. 2-dnevni izlet z vključeno vstopnico v zabaviščni park Mirabilandija, vstopnico v Laguna delfinov, izlet v San Marino, nočitvijo z zajtrkom v hotelu 3*, sladkim presenečenjem, plastenko vodo, prevoz, spremljanje, organizacija potovanja le 99 € za odraslo osebo. Vstopnica za otroka višine do 1 m le 69 €!
POHITI! LE ŠE 7 MEST NA VOLJO!
125,00 € KUPI

16,25 € plačate rezervacijo
108,75 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 2-dnevni izlet v Mirabilandijo, Laguno delfinov in San Marino za 1 osebo:
 • 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* za 1 osebo,
 • sladko dobrodošlico, 
 • plastenko vode, 
 • avtobusni prevoz, 
 • vstopnico v zabaviščni park Mirabilandija, 
 • vstopnico v Laguno delfinov,
 • izlet v San Marino,
 • turističnega spremljevalca, 
 • cestnine, parkirnine, dnevnice šoferja, organizacijo in DDV. 
 • Otroci do višine 1 m le 69 € (izlet + vstopnica) - plačilo direktno pri ponudniku 4everTravel!
 • Na voljo odhod iz 8 slovenskih mest: Maribor, Brežice, Celje, Lavrica, Ljubljana, Postojna, Ajdovščina, Nova Gorica.
 • Ponudba velja za 1 odraslo osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.8.2019.
  Termina odhodov:
  24.08., 
  31.8.2019.

Opis ponudbe:

PROGRAM DVODNEVNEGA IZLETA


1.DAN: Odhod ob 04.00 uri - PARKIRIŠČE DOLGI MOST v Ljubljani. Vožnja do Postojne, Ajdovščine, Nove Gorice mimo Benetk in Ravenne do Mirabilandie. 
Prosto za zabavo V Mirabilandiji do 18.00 ure. Zabaviščni park ponuja 44 atrakcij in 12 predstav v živo. V parku ne smete prezreti najvišjega 50 m in najdaljšega visokega vlaka smrti v Evropi – Katun roller coster, ki doseže 4g in hitrost 104 km/h, najbolj norega mokrega spusta po 27m slapu Niagara, raftinga Rio Bravo, roller costerja Divertical, »policijske akademije« v živo, prostega pada, najhitrejšega roller costerja v Evropi  ISpeed ( od 0-120 km v 2,2 sekundi), vrteče se hiše za najmlajše, vlaka smrti za najmlajše itd. Zabava za vse generacije. Ob 19.00 uri odhod proti hotelu. 

2. DAN ; Zajtrk.Po zajtrku odhod v Republiko San Marino.  Zaščitni znak mesta so trije stolpi, ki se dvigujejo nad strmo pečino. Individualni ogled istoimenskega glavnega mesteca in njegovih zanimivosti. Po ogledu se bomo odpeljali v LAGUNO DELFINOV. LAGUNA DELFINOV je najlepši in največji park v Evropi (9 milijonov litrov slane vode), ki združuje vse štiri elemente  (voda, ogenj, zemlja,zrak) in jih doživite na najbolj razburljiv način. Ogledate si igro delfinov na površju vode  in pod njenim površjem. Doživite stik s to prečudovito inteligentno živaljo.Sprehodite se skozi vse elemente.Voda (delfini – vodni bazen z 1135 m2, razmnoževalni bazen, medicinski bazen), Zrak ( sokolarstvo – podoživite razburjenje tradicije), Ogenj (3D film o rojstvu planeta Zemlje), Zemlja ( Darwinova velika dvorana – rain forest, živi aligatorji in plazilci . dinozavri – makete)   Ob 19.15 uri odhod proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

4EVERLIFENET ima licenco za organizacijo turističnih aranžmajev številka 805/2007 in licenco za prodajo turističnih aranžmajev. 606/2007.

Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija takoj po nakupu in najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest na e-mail: 4everlifenet@siol.net, 01 5497104 ali 040 688488. Ob rezervaciji navedete šifro potrdila.
 • Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o ekskluzivni ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, naslov, vstopno mesto, termin izleta, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam agencija 4everTravel ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.8.2019.
 • Preostali znesek 108,75 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji.
 • Vstopno mesto: 
  Maribor: Avtobusna postaja 1:30 zjutraj, 
  Brežice: Avtobusna postaja 2:00 zjutraj, 
  Celje: dvorana Zlatorog 2:05 zjutraj
  Lavrica: Ogrinova ulica 3:15 zjutraj, 
  Ljubljana: parkirišče Dolgi most 3:30  zjutraj,
  Postojna: 4:00 , Ajdovščina: 4:20, 
  Nova Gorica: bencinski servis Vrtojba 04:40 zjutraj.
   (Odhod iz MB, Celja in Brežic bo izveden v primeru najmanj 25 prijav).
 • Doplačila:
  Obvezna doplačila: Prijavnina 10,00 EUR na osebo, Turistična taksa: 2,50 EUR na osebo. Pri prijavi min. 35 potnikov +5,00 EUR
  Možna doplačila: Enoposteljna soba 12,00 EUR na osebo, riziko odpovedi 7,00 EUR na osebo, zavarovanje v tujini 5,78 EUR na osebo. Večerja +8,00 EUR na osebo. Odhodi iz Maribora, Celja, Brežic in Novega Mesta +15,00 EUR,
  Otroška doplačila in popusti:
  Otroci do višine 1 m plačajo samo 69,00 EUR v sobi z dvema odraslima. Otroci do 10. leta starosti plačajo polovično prijavnino.
  Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb.
 • Potrdilo se šteje kot unovčeno, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 7 dni pred odhodom. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez zavarovanja rizika odpovedi, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa.
 • 4MEDIA d.o.o. ima licenco za organizacijo turističnih aranžmajev in licenco za prodajo turističnih aranžmajev.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

4evertravel, 4MEDIA d.o.o.

Kontakt:

01 549710401, 01 5497105, 040 688488 in 4travel.booking@gmail.com

Lokacija:

SS16,
km 162,
48125 Savio RA,
Itálie