Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Maribor: 70-minutna masaža 
19,90 €

Maribor: 70-minutna masaža s kakavovim maslom ali kokosovim oljem v Ambasadi boljšega počutja le 19,90 €

Masaža ima bogato in več tisoč let staro zgodovino. Čokoladno ali kokos masažo priporočamo vsem, ki se želite razvajati, sprostiti in si že z eno nego ali masažo učinkovito zmanjšati stres in izboljšati splošno počutje in razpoloženje. 70-minutna masaža s kokosovim oljem ali kakavovim maslom v Ambasadi boljšega počutja v Mariboru vas bo stala le 19,90 €, namesto 35 €. Masaža je tudi odlično darilo, vam draga oseba bo vesela darilnega bona.
POHITI! LE ŠE 7 MEST NA VOLJO!
19,90 € KUPI

3,90 € plačate rezervacijo
16,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Masaža s kakavovim maslom ali kokosovim oljem (70 min.).
 • Masaža obsega masažo hrbta, nog, rok in obraza.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2020.
Masaža s kakavovim maslom (70 min.) 19,90 €
Le 19,90 €, namesto 35 € za 1 osebo.
Masaža s kokosovim oljem (70 min.) 19,90 €
Le 19,90 €, namesto 35 € za 1 osebo.

Opis ponudbe:

Ko si zaželite razvajanja, skočite na masažo s čokolado ali kokosovim oljem. 

Masaža s kakavovim maslom

Kakavovo maslo pridelujejo iz kakavovih zrn, ki se nahajajo v notranjosti kakavovega stroka. Med drugim pomaga vlažiti kožo, izboljša strukturo las in je odličen vir antioksidantov. Danes obstaja veliko različnih izdelkov, izdelanih iz kakavovega masla, vključno z olji in losjoni, ki jih lahko uporabljate skoraj povsod. Preberite in odkrijte nekaj najbolj čudovitih prednosti kakavovega masla.Zaradi vsebnosti hranil in maščobnih kislin je kakavovo maslo neverjetno za suho kožo, saj dejansko prodre dlje od zgornje plasti kože. Z drugimi besedami, maslo vašo kožo resnično vlaži in neguje.Kakavovo maslo pomaga zmanjšati strije, najverjetneje prav zaradi svoje hranilne vrednosti in antioksidantov. Vsebuje veliko maščobnih kislin, kar pomeni, da lahko prodre globoko v kožo in jo hidrira od znotraj. Kakavovo maslo je lahko koristno tudi za številne težave s kožo, kot so ekcemi, luskavica, dermatitis in druga draženja kože. Masaža obsega masažo hrbta, nog, rok in obraza.

Masaža s kokosovim oljem
Kokosovo olje na kožo vpliva blagodejno in antibakterijsko ter vrača koži vlažnost in elastičnost. Kokosovo olje ima odlične protimikrobne lastnosti. Vsebuje vitamin E, ki ohranja kožo elastično in zdravo, jo naredi gladko in mehko.S staranjem kožne celice izgubljajo prožnost, mehkobo in barvo. Kokosovo olje pomaga pri tem, da bo koža dlje časa ostala mladostna, napeta in prožna.
Koža kokosovo olje zelo dobro absorbira, zato ga je včasih potrebno zmešati še s kakšnim “navadnim” oljem, da je koža še vedno dovolj vlažna za masažo. Prileže se še posebej po fizičnih naporih, napetemu telesu ter ob psihični izčrpanosti in splošni telesni utrujenosti.
Kokosovo olje ima rahel vonj, ki nas spomina na morje, tople kraje, palme in na ta način ob rahli glasbi lahko zaplavate z mislim na vaš ljubi kraj in se tako še dodatno sprostite. Masaža obsega masažo hrbta, nog, rok in obraza.


Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku 031 696 897 ali ambasada.pocutja@gmail.com.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.  
 • Lokacija ponudnika: Dragonijeva ulica 3, 2000 Maribor (Salon se nahaja na mirni lokaciji na Studencih v Mariboru, v bližini Qlandije). Od 1.1.2020 dalje nova lokacija: Partizanska cesta 30, 2000 Maribor.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2020.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije. 
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Preostali znesek 16 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Odpoved rezervacije vsaj 48 ur pred dnevom prihoda, sicer se potrdilo smatra kot vnovčeno.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo. 
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Slike so simbolične.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

Ambasada boljšega počutja Maribor, Domen Filak s.p.

Kontakt:

031 696 897 ali ambasada.pocutja@gmail.com

Lokacija:

Dragonijeva ulica 3,
2000 Maribor