Potrebuješ pomoč? PIŠI NAM: info@mestoidej.com
Ljubljana, Kozmetični salon Magic:  KRALJEVSKA nega 90 min.
22,90 €

Ljubljana, Kozmetični salon Magic: 90-minutna KRALJEVSKA nega z globinskim čiščenjem, diamantnim pilingom in masko -67%

Kraljevska nega z diamantnim pilingom bo poskrbela, da vaš obraz svež in sijoč, vaša koža gladka in napeta, struktura kože pa izboljšana. Kraljevsko nega obraza v kozmetičnem salonu Magic v Ljubljani vključuje: površinsko in globinsko čiščenje, diamantni piling, masažo, masko, tonik in nanos ustrezne kreme + GRATIS barvanje obrvi in trepalnic!  90-minutni tretma tokrat po ekskluzivni Mrestoidej ceni le 22,90 €, namesto 70 €. Skrb za nego obraza ohranja vašo kožo mladostno in svežo! Zato začnite že DANES!
POHITI! LE ŠE 9 MEST NA VOLJO!
22,90 € KUPI

4,60 € plačate rezervacijo
18,30 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom in masko (90 min.):
  Površinsko in globinsko čiščenje, diamantni piling, masaža, maska, tonik in nanos ustrezne kreme + GRATIS barvanje obrvi in trepalnic!
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 27.12.2019.

Opis ponudbe:

Kraljevska nega obraza z diamantnim pilingom in masko

Skrb za nego obraza ohranja vašo kožo mladostno in svežo! Zato začnite že DANES!

Kraljevska nega v salonu Magic je sestavljena iz povrhnjega in globinskega čiščenja kože z diamantnim pilingom. Nato se na kožo nanese primerna maska, masaža, tonik in krema. Strokovno osebje izbere ustrezno masko in kremo glede na obravnavano tematiko (nečista koža, anti-aging tretma, suha koža in podobno).

Diamantna mikrodermoabrazija ali diamantni piling je postopek luščenja povrhnje plasti kože. Gre za postopno in kontrolirano nekirurško metodo, ki se izvaja s pomočjo kristalov, drobnih kapljic ali zraka. Z mikrodermoabrazijo se koža regenerira in revitalizira, ter postane gladka in napeta. S pomočjo omenjenega postopka se izboljša tudi struktura kože. Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože. Je neoperativni poseg, ki zagotavlja hitro, nežno in učinkovito nego kože. Je eden od najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj omogoča posegati natančno na posamezne gube. Priporočljiv je pri pusti, od sonca poškodovani koži, pri starostnih pegah, strijah in za zmanjšanje povečanih por. Primeren je tudi za brazgotine, saj pomaga regenerirati nove kožne celice in s tem pospeši celjenje kože.

Za doseganje najboljših rezultatov je postopek diamantnega pilinga priporočljivo ponoviti vsaj 6-8 krat, oziroma glede na tip kože in strankine želje. Pred samim tretmajem priporočajo pregled kože in posvet s strokovnim osebjem.

Prepustite se strokovnim rokam salona Magic.

Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na 064 223 427 ali kozmeticnisalonmagic@gmail.com.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Koseskega 1a, 1000 Ljubljana.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 27.12.2019.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Preostali znesek 18,30 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Odpoved termina možna vsaj 48 ur pred prihodom, sicer se potrdilo označi kot koriščeno.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo.
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

KOZMETIČNI SALON MAGIC, kozmetične storitve, Tjaša Koren s.p.

Kontakt:

064 223 427 ali kozmeticnisalonmagic@gmail.com

Lokacija:

Koseskega 1a,
1000 Ljubljana