Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com
Restavracija Shambala: 4-hodni meni za 2
49,00 €

Ljubljana, Restavracija Shambala: 4-hodni meni azijskih specialitet s kozarcem penine za 2 osebi 

Shambala je legendarna mistična dežela radosti, miru in razsvetljenstva, kjer prebivajo mojstri z najvišjo stopnjo duhovnega razvoja. Dežela tudi danes ostaja skrivnost, čeprav so jo že mnogi iskali daleč v tibetanskem gorovju… Če želite odkrivati odlično jugovzhodno azijsko kulinariko pa vam ni treba tako daleč, saj se pod imenom Shambala v Ljubljani predstavlja tudi znana restavracija - dežela azijskih okusov. Je pa Shambala več kot azijska restavracija! Razlog za to se verjetno skriva v dejstvu, da pripravljajo najboljši tajski curry v mestu, delno pa tudi v tem, da so mojstri povezovanja okusov. Nekatere njihove jedi so zato pristno in tradicionalno azijske, druge pa lahko imenujejo ‘fusion’ (čeprav jim ta beseda sploh ni všeč, a boljše zaenkrat še niso našli). Tokratna Mestoidej ponudba vključuje kozarec penine ter 4-hodni meni za 2 osebi, ki ga sestavlja predjed imenovana izbor 5 predjedi za 2 osebi, miso juha, 2x biftek ali 2x brancin za glavno jed ter azijska sladica. Celoten meni za 2 osebi tokrat le 49 €, namesto 69 €! Ponudba je lahko odlično darilo!

POHITI! LE ŠE 14 MEST NA VOLJO!
49,00 € KUPI

7,00 € plačate rezervacijo
42,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 4-hodni meni in kozarec penine za 2 osebi:
  ~ 2x kozarec penine,
  ~ izbor predjedi za 2 osebi: degustacija 5 (petih) predjedi na deski,
  ~ 2x japonska miso juha,
  ~ 2x biftek ali 2x brancin*,
  ~ 2x hišna sladica.
 • Pristni azijski okusi in čudovit ambient.
 • Za glavno jed lahko izbirate med:
  V limonski travi mariniran biftek na žaru z mladim grahom in taro krompirjem ali 
  File brancina “Fonda” na žaru z ingverjem, svežo papriko in pak choy-em.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.9.2021

Opis ponudbe:

Shambala je legendarna mistična dežela radosti, miru in razsvetljenstva, kjer prebivajo mojstri z najvišjo stopnjo duhovnega razvoja. Dežela tudi danes ostaja skrivnost, čeprav so jo že mnogi iskali daleč v tibetanskem gorovju… Če želite odkrivati odlično jugovzhodno azijsko kulinariko pa vam ni treba tako daleč, saj se pod imenom Shambala v Ljubljani predstavlja tudi znana restavracija - dežela azijskih okusov.

Na jedilniku Shambale se boste srečali z jedmi iz različnih jugovzhodnih azijskih dežel, kot so Vietnam, Tajska in Japonska. Posebnost Shambalinih okusov je, da namenjajo prostor kulinaričnim priredbam, ki združujejo najboljše lokalne sestavine z eksotičnimi, kar pripelje do novih okusov. Presenetite torej s povabilom na romantično druženje ali poslovno kosilo in se prepustite skrivnostnim azijskim okusom.

Je pa Shambala več kot azijska restavracija! Razlog za to se verjetno skriva v dejstvu, da pripravljajo najboljši tajski curry v mestu, delno pa tudi v tem, da so mojstri povezovanja okusov. Nekatere njihove jedi so zato pristno in tradicionalno azijske, druge pa lahko imenujejo ‘fusion’ (čeprav jim ta beseda sploh ni všeč, a boljše zaenkrat še niso našli).

S posebnim užitkom se posvečajo kombiniranju azijskih jedi z vinom. In lahko bi vam na dolgo razlagali o tem kako se azijska kulinarika poda k slovenskim vinom, a poznajo odličen način, da se o tem prepričate sami…

V paru boste lahko uživali v okušanju azijskih specialitet. V Shambali so vam pripravili jed imenovano izbor predjedi, kjer vam omogočijo, da že na začetku preizkusite 5 različnih predjedi, ki so lično servirane na deski. Sledi japonska miso juha, za glavno jed pa lahko izberete 2x v limonski travi marinirani biftek na žaru z mladim grahom in taro krompirjem ali 2x file brancina "Fonda" na žaru z ingverjem, svežo papriko in pak choy-em.

Kulinarični mojstri si prizadevajo, da gostom ponudijo prvovrstno azijsko hrano iz svežih sestavin in zelišč v kombinaciji z izbranimi vini. Prepustite se torej okusom v estetsko dovršenem ambientu, ki vas bo v mislih popeljal v pomirjujoče doživetje tradicije vzhoda.

Mestoidej kupci o ponudniku: »

Pozdravljeni, res sva včeraj s z ženo koristila vašo ekskluzivno ponudbo v restavraciji Shambala v Ljubljani in bila prijetno in pozitivno presenečena. Odlično sestavljen meni in vrhunska postrežba je utrdila najino prepričanje, da je Shambala v vrhu ponudbe azijskih jedi v Ljubljani. Tja se bova ob priliki zagotovo še vrnila. Lep pozdrav «I. J., 13.11.2019

»Pozdravljeni. Z velikim veseljem izkoristim vašo ponudbo v restavraciji Shambala. Prijazno osebje in odlična hrana.
Se že veselim naslednjega nakupa. Lep pozdrav in mnogo zadovoljnih kupcev vam želim.  «T. J., 29.10.2018

»Z restavracijo sva bila popolnoma zadovoljna, nad pričakovanji, tako s postrežbo, izjemnimi okusi kot prijaznostjo natakarja. Sem se bova še vrnila. « -Stanka K., 19.1.2016

»Pozdravljeni, s partnerjem sva bila izjemno navdusena nad obiskom v restavraciji Shambala. «N. M. 1.3.2018

»Pozdravljeni, če se navezujete na obisk Shambale, sem to podaril kot darilo enim prijateljem. Povedali so mi, da so bili z obiskom več kot zadovoljni. Hrana je bila odlična. Bili so zelo navdušeni in mislim, da so potem še enkrat obiskali v Shambalo. Lep pozdrav''.« -V. I., 31.3.2018

»Pozdravljeni, do sedaj smo koristili ponudbo v restavraciji Shambala in bili več kot zadovoljni. Odlična hrana in vrhunsko osebje. Naslednja destinacija je Sv. Martin na Muri, kjer prav tako pričakujemo dobro storitev (seveda v skladu s ceno, česar ne plačamo, seveda ne pričakujemo). « - R.P., 24.9.2019


Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na 031 843 833 ali rezervacije@shambala.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.  
 • Lokacija ponudnika: Križevniška 12, 1000 Ljubljana.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.9.2021.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije. 
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Preostali znesek 42 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Delovni čas: Pon. - sob. 12h – 22:30h, nedelje in prazniki zaprto.
 • Odpoved rezervacije vsaj 48 ur pred dnevom prihoda, sicer se potrdilo smatra kot vnovčeno.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo. 
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

Restavracija Shambala, 2 P d.o.o

Kontakt:

031 843 833, rezervacije@shambala.si

Lokacija:

Križevniška 12,
1000 Ljubljana