Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Restavracija Shambala: 4-hodni meni
45,00 €

Ljubljana, Restavracija Shambala: 4-hodni meni azijskih specialitet s kozarcem penine za 2 osebi -30%

Shambala je legendarna mistična dežela radosti, miru in razsvetljenstva, kjer prebivajo mojstri z najvišjo stopnjo duhovnega razvoja. Dežela tudi danes ostaja skrivnost, čeprav so jo že mnogi iskali daleč v tibetanskem gorovju… Če želite odkrivati odlično jugovzhodno azijsko kulinariko pa vam ni treba tako daleč, saj se pod imenom Shambala v Ljubljani predstavlja tudi znana restavracija - dežela azijskih okusov. Je pa Shambala več kot azijska restavracija! Razlog za to se verjetno skriva v dejstvu, da pripravljajo najboljši tajski curry v mestu, delno pa tudi v tem, da so mojstri povezovanja okusov. Nekatere njihove jedi so zato pristno in tradicionalno azijske, druge pa lahko imenujejo ‘fusion’ (čeprav jim ta beseda sploh ni všeč, a boljše zaenkrat še niso našli). S posebnim užitkom se posvečajo kombiniranju azijskih jedi z vinom. In lahko bi vam na dolgo razlagali o tem kako se azijska kulinarika poda k slovenskim vinom, a poznajo odličen način, da se o tem prepričate sami… Ponudba vključuje kozarec penine ter 4-hodni meni za 2 osebi, ki ga sestavlja predjed imenovana izbor 5 predjedi za 2 osebi, miso juha, 2x biftek ali 2x brancin za glavno jed ter azijska sladica. Celoten meni za 2 osebi tokrat le 45 €, namesto 65 €! Ponudba je lahko odlično darilo!

POHITI! LE ŠE 13 MEST NA VOLJO!
45,00 € KUPI

7,00 € plačate rezervacijo
38,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 4-hodni meni in kozarec penine za 2 osebi:
  ~ 2x kozarec penine,
  ~ izbor predjedi za 2 osebi: degustacija 5 (petih) predjedi na deski,
  ~ 2x japonska miso juha,
  ~ 2x biftek ali 2x brancin*,
  ~ 2x hišna sladica.
 • Pristni azijski okusi in čudovit ambient.
 • *Za glavno jed lahko izbirate med:
  V limonski travi mariniran biftek na žaru z mladim grahom in taro krompirjem ali 
  File brancina “Fonda” na žaru z ingverjem, svežo papriko in pak choy-em.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.7.2019.

Opis ponudbe:

Shambala je legendarna mistična dežela radosti, miru in razsvetljenstva, kjer prebivajo mojstri z najvišjo stopnjo duhovnega razvoja. Dežela tudi danes ostaja skrivnost, čeprav so jo že mnogi iskali daleč v tibetanskem gorovju… Če želite odkrivati odlično jugovzhodno azijsko kulinariko pa vam ni treba tako daleč, saj se pod imenom Shambala v Ljubljani predstavlja tudi znana restavracija - dežela azijskih okusov.

Na jedilniku Shambale se boste srečali z jedmi iz različnih jugovzhodnih azijskih dežel, kot so Vietnam, Tajska in Japonska. Posebnost Shambalinih okusov je, da namenjajo prostor kulinaričnim priredbam, ki združujejo najboljše lokalne sestavine z eksotičnimi, kar pripelje do novih okusov. Presenetite torej s povabilom na romantično druženje ali poslovno kosilo in se prepustite skrivnostnim azijskim okusom.

Je pa Shambala več kot azijska restavracija! Razlog za to se verjetno skriva v dejstvu, da pripravljajo najboljši tajski curry v mestu, delno pa tudi v tem, da so mojstri povezovanja okusov. Nekatere njihove jedi so zato pristno in tradicionalno azijske, druge pa lahko imenujejo ‘fusion’ (čeprav jim ta beseda sploh ni všeč, a boljše zaenkrat še niso našli).

S posebnim užitkom se posvečajo kombiniranju azijskih jedi z vinom. In lahko bi vam na dolgo razlagali o tem kako se azijska kulinarika poda k slovenskim vinom, a poznajo odličen način, da se o tem prepričate sami…

V paru boste lahko uživali v okušanju azijskih specialitet. V Shambali so vam pripravili jed imenovano izbor predjedi, kjer vam omogočijo, da že na začetku preizkusite 5 različnih predjedi, ki so lično servirane na deski. Sledi japonska miso juha, za glavno jed pa lahko izberete 2x v limonski travi marinirani biftek na žaru z mladim grahom in taro krompirjem ali 2x file brancina "Fonda" na žaru z ingverjem, svežo papriko in pak choy-em.

Kulinarični mojstri si prizadevajo, da gostom ponudijo prvovrstno azijsko hrano iz svežih sestavin in zelišč v kombinaciji z izbranimi vini. Prepustite se torej okusom v estetsko dovršenem ambientu, ki vas bo v mislih popeljal v pomirjujoče doživetje tradicije vzhoda.

Mestoidej kupci o ponudniku: »
Pozdravljeni. Z velikim veseljem izkoristim vašo ponudbo v restavraciji Shambala. Prijazno osebje in odlična hrana.
Se že veselim naslednjega nakupa. Lep pozdrav in mnogo zadovoljnih kupcev vam želim.  «T. J., 29.10.2018

Z restavracijo sva bila popolnoma zadovoljna, nad pričakovanji, tako s postrežbo, izjemnimi okusi kot prijaznostjo natakarja. Sem se bova še vrnila. «
-Stanka K., 19.1.2016

Pozdravljeni, s partnerjem sva bila izjemno navdusena nad obiskom v restavraciji Shambala. «N. M. 1.3.2018

''Pozdravljeni, če se navezujete na obisk Shambale, sem to podaril kot darilo enim prijateljem. Povedali so mi, da so bili z obiskom več kot zadovoljni. Hrana je bila odlična. Bili so zelo navdušeni in mislim, da so potem še enkrat obiskali v Shambalo. Lep pozdrav''.-V. I., 31.3.2018
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 031 843 833 ali rezervacije@shambala.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Križevniška 12, 1000 Ljubljana.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.7.2019.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 38 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Odpiralni čas: pon.-sob. 12h – 22:30h, nedelje in prazniki zaprto.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Restavracija Shambala, 2 P d.o.o

Kontakt:

031 843 833, rezervacije@shambala.si

Lokacija:

Križevniška 12,
1000 Ljubljana