Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

HIFU - nekirurški lifting obraza
240,00 €

Ljubljana, Salon Miss: HIFU - nekirurški lifting obraza, najnovejša tehnologija v svetu HIFU za odpravo gubic le 240 €

HIFU - nekirurški lifting obraza je najnovejša tehnologija v svetu HIFU za odpravo gubic. Dela se z aparatom, ki deluje na principu fokusiranega ultrazvoka visokih moči. Tkivo točkovno segrevajo od 60 do 80 stopinj Celzija in s tem povzročijo obnovo kolagena, elastina in podkožnega tkiva. Regeneracija podkožja poteka v treh različnih fazah, ki se začenja med samo terapijo in traja vse od 6 mesecev pa do enega leta. Terapija ne poškoduje površine kože, kljub temu pa uspešno prodira v globlje ležeče plasti. V ponudbi se tretira cel obraz (razen vek, predela med obrvmi in sencami - zaradi živcev), v Salonu Miss pa ga lahko kombinirate z radiofrekvenco ali hialuronsko nego obraza brez igel, tokrat le 240 €, namesto 500 € za 1 obisk. HIFU laser lahko kombinirate tudi s polnili preko injekcije (hialuron ali botox), v kolikor jih uporabljate (pri drugem ponudniku). HIFU - ultrazvočni lifting za obraz zaustavi proces staranja in pomladi kožo za nekaj let!

POHITI! LE ŠE 12 MEST NA VOLJO!
240,00 € KUPI

48,00 € plačate rezervacijo
192,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 1x HIFU - nekirurški lifting obraza (cca 60 min).
 • Po koncu terapije na obraz nanesejo hidratantno masko.
 • Primerno za ženske in moške.
 • Tretma se izvaja osebam nad 30 let.
 • Terapija se ne izvaja na vekah, predelu med obrvmi in na sencah (zaradi živcev).
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.6.2019.

Opis ponudbe:

HIFU – nekirurški lifting obraza, najnovejša tehnologija v svetu HIFU za odpravo gubic, nekirurško pomlajevanje obraza, vratu in telesa z uporabo fokusiranega ultrazvoka. Je eliksir 21. stoletja, ki mu popularnost v estetski medicini ekstremno narašča. Je celo več kot samo lifting, ker kožo, ne samo, da jo napne, temveč dobesedno tudi pomladi spodnje plasti kože, ki so odgovorne za naš videz na dolgi rok. Naprava HIFU uporablja intenzivno moč fokusiranega ultrazvoka za varno regeneracijo, dvigovanje, zategovanje kože in glajenje gub. Uporabljamo ga za pomlajevanje obraza. Naprava HIFU ne poškoduje površine kože, medtem ko natančno prodira v izbrano globino, ki jo določimo glede na vrsto težave (lifting, gube, brazgotine, tonizacija, itd.). Temperatura delovanja v globini podkožja je bistveno višja kot pri radiofrekvenci. Prednost terapije je točkovno usmerjena ultrazvočna energija.

HIFU - ultrazvočni lifting za obraz zaustavi proces staranja in pomladi kožo za nekaj let.

Kako deluje HIFU?
Deluje na principu fokusiranega ultrazvoka visokih moči. Tkivo točkovno segrevamo od 60 do 80 stopinj Celzija in s tem povzročimo obnovo kolagena, elastina in podkožnega tkiva. Regeneracija podkožja poteka v treh različnih fazah, ki se začenja med samo terapijo in traja vse od 6 mesecev pa do enega leta. Terapija ne poškoduje površine kože, kljub temu pa uspešno prodira v globlje ležeče plasti.

Potek terapije
Trajanje je odvisno od površine področja, ki ga izberete. Eno področje traja približno 1 uro. Po dogovoru in vaših željah je možno kombiniranje več različnih metod pomlajevanja. Še posebej dobre rezultate dosežemo v kombinaciji z radiofrekvenco.

HIFU ultrazvočni lifting v kombinaciji s hialuronsko kislino, botoksom in polnili: Najprej naredimo HIFU lifting, šele nato po želji uporabimo polnila, botoks ali hialuronsko kislino.

Indikacije
– lifting in učvrščevanje kože
– pomlajevanje
– lifting obrvi
– odstranjevanje gub
– lifting kože na bradi
– zmanjševanje podbradka

Kontradikcije
- kovinski vsadki na področju terapije
- krvne bolezni
- silikonska polnila na predelu terapije
- srčni spodbujevalnik

Stranski učinki
Po HIFU liftingu se lahko takoj vrnete k svojim običajnim dejavnostim, ker se zgornje plasti kože s fokusiranim ultrazvokom ne poškodujejo. Omejitev po posegu ni. V posameznih primerih se lahko pojavi nežna rdečica, ki izzveni po nekaj urah. Lahko se pojavijo rahla oteklina, modrica, občutljivost na dotik ali rahlo mravljinčenje, ki izginejo v nekaj dneh.
Ne spreglejte:
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 040 217 287.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokaciji ponudnika: Komenskega ulica 32, 1000 Ljubljana.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.6.2019.
 • Preostali znesek 192 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Delovni čas: od ponedeljka do petka od 8h do 20h.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48 h od rezervacije.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo. 
 • Nekaj prikaznih slik je simboličnih.

O ponudniku:

Ponudnik:

Salon Miss Europa d.o.o.

Kontakt:

040 217 287

Lokacija:

Komenskega ulica 32,
1000 Ljubljana