Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Nirvana fitness: 8 obiskov
28,00 €

Ljubljana, Nirvana fitness: 8 vodenih vadb kombinacije pilatesa, joge in ritmičnega dihanja na chillout glasbo le 28 €

Poslovite se od utrujenosti, kroničnih bolečin, stresne preobremenjenosti in nemirnosti, odpravite se na telovadbo. Predihajte se in sprostite vaš um, dosezite vašo NIRVANO! Vadba Nirvana Fitness je novejša, revolucionarna vadba, ki temelji na poglobljenem dihanju ob izvajanju fizične vadbe, umirjeno gibanje je prilagojeno na chillout glasbo. Ta vsebuje zdravilne vibracije za naš um, ki se na ta način lažje umiri. Nirvana Fitness je prav zato telesni in mentalni detox, saj kombinacija vaj iz pilatesa, joge in razteznih vaj poskrbi za učvrstitev celega telesa, pozornost na dihanje in glasbo pa sprosti um. Slednji je danes vse prepogosto krat zasičen z informacijami, zato s pomočjo vadbe Nirvana Fitness tako um kot telo pridobita na energiji. Sklop vadbe 2 meseca oz. 8 zaporednih 1-urnih vodenih vadb vas bo stalo le 28 €, namesto 80 €!
POHITI! LE ŠE 11 MEST NA VOLJO!
28,00 € KUPI

5,60 € plačate rezervacijo
22,40 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Sklop vadbe 2 meseca oz. 8 zaporednih 1-urnih vodenih vadb kombinacije pilatesa, joge in ritmičnega dihanja na chillout glasbo.
 • Vadbe potekajo v plesnem studiu Intakt vsako nedeljo od 19.00 do 20.00.
 • Le 3,5 € za 1 uro vadbe.
 • Brezplačno parkirno mesto za Intakt studiem.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2019.

Opis ponudbe:

Poslovite se od utrujenosti, kroničnih bolečin, stresne preobremenjenosti in nemirnosti, odpravite se na telovadbo! Vadba Nirvana Fitness je nova, revolucionarna vadba, ki temelji na poglobljenem dihanju ob izvajanju fizične vadbe. Že beseda nirvana nam nakaže sproščujoče in umirjeno gibanje, prilagojeno na chillout glasbo. Ta vsebuje zdravilne vibracije za naš um, ki se na ta način lažje umiri. Nirvana Fitness je prav zato telesni in mentalni detox, saj kombinacija vaj iz pilatesa, joge in razteznih vaj poskrbi za učvrstitev celega telesa, pozornost na dihanje in glasbo pa sprosti um. Slednji je danes vse prepogosto krat zasičen z informacijami, zato s pomočjo vadbe Nirvana Fitness tako um kot telo pridobita na energiji.

Poglobljeno dihanje oskrbi telo z zadostno količino kisika, kar daje telesu možnost regeneracije. Če regeneracije telesa ni, telo lahko oboli za različnimi boleznimi. Vadba je sestavljena na način, da nas gibanje vodi v podaljšan izdih brez razmišljanja o tem. Vsaka vaja ima namreč več modifikacij, kar pomeni, da lahko skupaj vadita tako začetnik kot vrhunski športnik, pri čemer je pomembno, da vsak posluša odziv lastnega telesa in vaje izvaja tako, kot mu ustreza ter svoje telo krepi postopoma.

Z Nirvano Fitness se posameznik lahko prepusti gibanju ob spremljavi glasbe, se zlije s prostorom in ljudmi, ki ga obdajajo, saj ga vodi vadba sama. Za prijetno vzdušje poskrbi še sproščen ambient ob svečkah, prav tako eterična olja, kajti vemo, da ogenj pomirja in povezuje ljudi, medtem ko blaga eterična olja pomirjajo dihalne poti.

Znanstveniki so ugotovili, da poglobljeno dihanje povzroči kar do 400% izboljšanje preskrbe s kisikom v telesu. Po vadbi dobimo tudi dodatno energijo, veselje, zmanjšamo anksioznost, depresije, stres, se sprostimo, nadzorujemo dihanje in povečamo oksigenacijo telesa ter s tem preprečujemo bolezensko stanje.
Mestoidej kupci o ponudniku: »Nirvana Fitness je odlična vadba, s katero zaključite vikend in mirni ter skulirani pričnete nov teden. Odkar jo obiskujem občutim, da se teden bolje začne in da stresne tedenske situacije kar laže obvladujem. Vaditeljica Tatjana nas skozi uro vodi umirjeno in ta ura mine tako hitro, da se na koncu vprašam, ali je res že konec. Vadba ni naporna in je primerna za vsakogar. Resnično priporočam!«
I. N., 4.4.2018
Na Mestoidej.com s klikom KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku. 

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 051 312 874 ali junak.sprostitev@gmail.com.
 • Rezervacija brez kode potrdila ni možna.
 • Lokacija ponudnika: Plesni studio Intakt, Poljanska cesta 59, Ljubljana.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Odpoved termina je potrebno sporočiti vsaj 24 ur prej, v nasprotnem primeru se potrdilo šteje kot porabljeno.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.3.2019.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 22,40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Vadbe potekajo vsako nedeljo od 19.00 do 20.00.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

JUNAK, Tatjana Hren s.p.

Kontakt:

junak.sprostitev@gmail.com, 051 312 874

Lokacija:

Poljanska cesta 59,
1000 Ljubljana