Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

GLOBINSKA čistilna ali DIAMANTNI piling
26,50 €

Lepotni studio Dreams: GLOBINSKA čistilna nega obraza ali DIAMANTNI piling le 26,50 €

V današnji ponudbi lahko izbirate med dvema odličnima negama Lepotnega salona Dreams. Na voljo vam je vrhunska globinska čistilna nega obraza ali diamantni piling. Globinska nega obraza za nečisto aknasto kožo. ki preizkušeno deluje, obsega nego z vapozonom, ultrasonicom, red light hladnim laserjem in 'cold hammerjem', diamantni piling, pa je nega, ki vam v trenutku zbriše sledi utrujenega videza, zgladi manjše gubice okoli oči in ustnic, poživi kožo in/ali zmanjša posledice poškodovane aknaste kože in vključuje površinsko čiščenje obraza, čiščenje z ultrasonicom, diamantni piling, nanos  ampule s hyaluronsko kislino, vlažilno masko, ultrazvok, mini masažo obraza in nanos hranljive kreme.  Oba tretmaja ekskluzivno le 26,50 €, namesto 44 €! Ob nakupu globinske čistilne nege je pri ponudniku možno doplačilo za E-light lasersko obdelavo aktivnih aken z 10% popustom, ob nakupu 2 potrdil za diamantni piling pa vam ponudnik PODARI oblikovanje obrvi po metodi Anastasije Beverly Hills. Terapiji sta primerni za ženske in moške. Ponudba je lahko odlično darilo!
POHITI! LE ŠE 9 MEST NA VOLJO!
26,50 € KUPI

5,30 € plačate rezervacijo
21,20 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Globinska čistilna nega obraza (90 minut) - vapozon, ultrasonic, red light hladni laser in "cold hammer"
  ali
  pomlajevalna nega obraza (60 minut) - diamantni piling, ultrasonic, hyaluronska ampula, ultrazvok in masaža obraza.
 • UGODNOST za kupce Mestoidej:
  Ob nakupu globinske čistilne nege je pri ponudniku možno doplačilo za E-light lasersko obdelavo aktivnih aken z 20% popustom.*
  Ob nakupu 2 potrdil za diamantni piling vam ponudnik PODARI oblikovanje obrvi po metodi Anastasije Beverly Hills.**
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 28.2.2019.
90-minutna globinska nega obraza le 26,50 €
 • Globinska nega obraza z vapozonom, ultrasonicom, red light hladnim laserjem in 'cold hammerjem' (90 min.):
  Analiza in določitev tipa kože ter individualno svetovanje,
  površinsko čiščenje,
  piling s salicilno beta hidroksi kislino,
  vapozon (para in ozon),
  ultrasonic,
  globinsko čiščenje,
  nizkofrekvenčni laser (red light),
  cold hammer 
  maska,
  ustrezna zaščitna hidrantna krema.
 • Le 26,50 €, namesto 44 €!
60-minutni diamantni piling le 26,50 €
 • 60-minutna pomlajevalna nega obraza (diamantni piling) vključuje:
  površinsko čiščenje obraza, 
  čiščenje z ultrasonicom, 
  diamantni piling, 
  nanos ampule s hyaluronsko kislino, 
  vlažilna maska,
  ultrazvok, 
  mini masaža obraza,
  nanos hranljive kreme.
 • Le 26,50 €, namesto 44 €!

Opis ponudbe:

GLOBINSKA NEGA OBRAZA z vapozonom, ultrasonicom in 'hot hammerjem' (90 min.) obsega: analiza in določitev tipa kože ter individualno svetovanje, površinsko čiščenje, piling s salicilno beta hidroksi kislino (maščobotopna kislina je odlična za občutljivo kožo z rdečico, odpira zamašene pore), vapozon (para in ozon) - kožo rahlo ogrejejo, da se odprejo pore, ozon deluje protibakterijsko, ultrasonic - očistijo in ožajo pore, nežno odstranijo povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo kože, stimulacijo kolagena ter elastina, globinsko čiščenje, nizkofrekvenčni laser (red light), cold hammer, maska, ustrezna zaščitna hidrantna krema.
Nizkofrekvenčni laser (red light): pomiri kožo po čiščenju; stimulira se mikrocirkulacija in obnavljanje celic ter povečano delovanje molekul ATP (adenozin trifosfat), ki so osrednji nosilci energije do celic.
Cold hammer umiri poškodovano kožo, učvrsti kožna tkiva in pomaga učvrstiti kožo, zmanjšati videz gubic ter pomaga pri vtiranju aktivnih učinkovin maske v globje plasti kože.
*Ob nakupu globinske čistilne nege je pri ponudniku možno doplačilo za E-light lasersko obdelavo aktivnih aken z 20% popustom (16€).

DIAMANTNI PILING, najboljša pomlajevalna nega v jesnskih in zimskih dneh, s katero si osvežite svoj izgled in poskrbite za dolgoročne rezultate obsega: površinsko čiščenje obraza, čiščenje z ultrasonicom, diamantni piling, nanos  ampule s hyaluronsko kislino, vlažilno masko, ultrazvok, mini masaža obraza in nanos hranljive kreme.
Glavni ADUTI pomlajevalne nege:
Diamantni piling  - je namenjen osebam vseh tipov kože, ki želijo svež in bleščeč ton kože. Osebam, ki se vsakodnevno spopadajo z aknami in prekomerno poroženelostjo kože, kot tudi tistim, katere pestijo gubice. Gre za intenzivno luščenje zgornje odmrle poroženele plasti povrhnjice, tako da je zarodna plast celic lahko aktivnejša in bolj prouktivna, s čimer tvori gladko in sijočo kožo mladostnega videza. Z rezultati boste zadovoljni tudi tisti, ki vas pestijo drobne brazgotine na koži ali strije.
Ultrasonic  - očistimo in ožamo pore, nežno odstranimo povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo kože, stimulacijo kolagena ter elastina.
Hyaluron Ampula  -100% naravni Hyaluron, pridobljen iz rastlinskih obnovljivih virov. Zaradi nizke molekularne mase ima sposobnost intenzivnega penetriranja v globje plasti kože, kar še dodatno pospešimo z uporabo Ultrazvoka. Tako intenzivno učinkuje v globljih plasteh kože ter zmanjšuje njene fiziološke motnje, kot so povešene veke, podočnjaki, suha, poškodovana koža brez čvrstosti in elastičnosti, pordelost kože, pojav gub na koži.
Ultrazvok - z ultrazvokom nanašamo serume, kreme in maske v globje plasti povrhnjice.
Pomlajevalna nega, ki vam zagotovi regenerirano in izboljšano strukturo kože (zmanjšanje površinskih gubic, brazgotin po aknah in hiperpigmentacije), skratka blesteč, svež in pomlajen videz!
**Ob nakupu 2 potrdil za diamantni piling vam ponudnik PODARI oblikovanje obrvi po metodi Anastasije Beverly Hills.


Mestoidej kupci o ponudniku: »Izjemno prijazni in storitev je bila vrhunska. Še se bom vrnila. :) Sem videla, da še nekaj ponudb od njih, tako da si bom pred poroka privoščila še kakšen piling ali depilacijo. « V. R. 18.5.2018
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@dreams.si.
 • Naročilo termina brez kode potrdila ni možno.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Kavčičeva ulica 64, 1000 Ljubljana.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 28.2.2019.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 21,20 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.
 • Delovni čas od ponedeljka do petka od 8h do 20h - samo po naročilu, sobote, nedelje in prazniki zaprto.
 • Prikazna slika je simbolična.

O ponudniku:

Ponudnik:

Paracs d.o.o. Lepotni studio Dreams

Kontakt:

051 690 787 ali info@dreams.si

Lokacija:

Kavčičeva ulica 64,
1000 Ljubljana