Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Gostilna Repnik: Oddih z OKUSI KAMNIKA
129,00 €

Kamnik, Gostilna in penzion Repnik: Oddih z vključenim 3-hodnim menijem OKUSI KAMNIKA in celodnevnim kopanjem v Termah Snovik le 129 € za 2

Gostilna Repnik, družinska gostilna s tradicijo, si je s svojo visoko kakovostjo, butično domačnostjo ter dodatno ponudbo prislužila znak kakovosti Gostilna Slovenija, svetovno priznani popotniški vodnik Lonely planet pa je v najnovejši izdaji njihovo gostilno uvrstil med 6 najboljših domačih gostiln v Sloveniji. V Gostilni in penzionu Repnik Kamnik boste občutili tisto pravo domačnost, saj vam lahko poleg klasičnih jedi in tistih, ki so pripravljene na tradicionalen način, ponudijo še izbrane lokalne jedi pod znamko Okusi Kamnika. Izkoristite priložnost za 2-dnevni gurmanski oddih z namestitvijo v eni izmed 9 unikatno opremljenih stilskih sob, zajtrkom, 3-hodnim menijem OKUSI KAMNIKA in celodnevnim kopanjem v Termah Snovik za le 129 € za 2 osebi!

POHITI! LE ŠE 7 MEST NA VOLJO!
129,00 € KUPI

23,00 € plačate rezervacijo
106,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,
 • 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi,
 • 3-hodni meni OKUSI KAMNIKA za 2 osebi:
  Pozdrav iz kuhinje
  Ravioli s trničem in rajžlc ALI golaž
  Kloštrska kremšnita
 • Celodnevna kopalna karta za Terme Snovik (1 karta na osebo).
 • Gostilna Repnik je prejela znak kakovosti Gostilna Slovenija.
 • Lonely planet je v najnovejši izdaji Gostilno Repnik uvrstil med šest najboljših gostiln v Sloveniji.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 30.6.2019.

Opis ponudbe:

Gostilna Repnik, družinska gostilna s tradicijo, si je s svojo visoko kakovostjo, butično domačnostjo ter dodatno ponudbo prislužila znak kakovosti Gostilna Slovenija, svetovno priznani popotniški vodnik Lonely planet pa je v najnovejši izdaji njihovo gostilno uvrstil med šest najboljših gostiln v Sloveniji.

Z gostinstvom se je prvi začel ukvarjati Maks Repnik, ki je gostilno odprl leta 1964. Tedaj so domače jedi stregli predvsem furmanom in sicer bolj poredkim potnikom. Tradicionalne recepte in domačnost so ohranili prav iz tistih časov in jim pridali sodoben priokus. Tako tradicijo živijo in ustvarjajo, znanje prednikov pa so nadgradili z modernimi tehnikami ter estetskimi dražljaji. Vse te sestavine skupaj ustvarijo jed, ki vam bo ostala v izvrstnem spominu. Za polnejšo izkušnjo vam priporočajo vrhunska vina iz njihove vinske kleti.

V Gostilni in penzionu Repnik boste občutili tisto pravo domačnost, saj vam lahko poleg klasičnih jedi in tistih, ki so pripravljene na tradicionalen način, ponudijo še izbrane lokalne jedi pod znamko Okusi Kamnika. Poznani so tudi po odličnih domačih sladicah.

V letu 2014 so po mnogih povpraševanjih v svojo ponudbo vključili tudi prenočišča, gostom je na voljo 9 stilskih sob. Ker cenijo slovensko kulturno dediščino je vsaka izmed sob izjemen unikat, povezan s slovensko tradicijo. Vse sobe so opremljene za maksimalno udobje gostov, imajo klimatsko napravo, mini bar, sef in opremo za likanje. Nekatere sobe nudijo lep pogled na gore in vrt.

V vseh sobah je vključeno: kopalnica s tušem ali kadjo, brezplačni brezžični dostop do interneta Wi-Fi, minibar, kamini in peči, LCD TV, elektronske ključavnice.

Ukvarjajo se tudi s cateringom in organizacijo različnih dogodkov, kot so praznovanja, poroke, otroška doživetja, teambuilding in poslovna srečanja, lahko vas s kočijo popeljejo na panoramsko vožnjo po Kamniku in okolici, saj so njihova velika ljubezen tudi konji.

V današnji ekskluzivni ponudbi so za vas pripravili 2-dnevni oddih s samopostrežnim zajtrkom in 3-hodni meni OKUSI KAMNIKA ter celodnevnim  kopanjem v Termah Snovik.

Degustacijski meni Okusi Kamnika v 3 hodih

Pozdrav iz kuhinje
***
Ravioli s trničem in rajžlc ALI golaž
***
Kloštrska kremšnita

Še tole: ali veste kaj je trnič? Trnič je vrsta trdega sira prepoznavne oblike, ki so ga stoletja izdelovali pastirji na Veliki planini. Sir iz skute, s kislega mleka posnete smetane in soli so pastirji nekoč izdelovali v parih, saj s svojo obliko po nekaterih razlagah ponazarjajo ženske prsi. V bistvu naj bi šlo za starodavni simbol plodnosti in ljubezni, saj so pastirji od nekdaj en trnič obdržali zase, drugega, enako okrašenega pa podarili svoji izvoljenki.

Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na penzion.repnik@gmail.com ali 040 695 137.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Vrhoplje 186, Kamnik.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 30.6.2019.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 106 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Doplačilo: Turistična taksa.
 • Prihod od 14:00 ure dalje, odhod ob 11:00 uri.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Gostilna REPNIK, Primož Repnik s.p.

Kontakt:

040 695 137

Lokacija:

Vrhpolje 186,
1241 Kamnik