040 809 947 | info@mestoidej.com |
pon. - pet.: 8:00 do 16:00

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Jelenov greben in Odiseja Planetarij
99,00 €

Jelenov greben: Sprostitev v Olimju v nastanitvi Pod grebenom 3* le 99 € za 2 osebi. Vključen polpenzion in obisk Odiseja Planetarija!

Prikupna vasica Olimje je pravi kraj za idilični oddih. Jelenov greben vas vabi v penzion 'Pod grebenom' 3*, ki se nahaja nasproti znamenitega samostana. Prenočili boste v ljubki sobici v penzionu ''Pod grebenom'' 3* za 2 osebi. Ponudba vključuje tudi samopostrežni zajtrk in večerjo na Jelenovem grebenu, do koder je le 400 m, obisk najnovejše pridobitve na Jelenovem grebenu: ODISEJA PLANETARIJ, obisk trgovine "Pri mami" in pokušino domačih izdelkov ter hranjenje jelenov in muflonov, za le 99 €, namesto 143 € za 2 osebi. Vključen tudi popust na karte Term Olimia. Oddih v Olimju je lahko tudi odlično darilo!
POHITI! LE ŠE 8 MEST NA VOLJO!
99,00 € KUPI

15,00 € plačate rezervacijo
84,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 1x nočitev v dvoposteljni sobi v prenovljenem penzionu 'Pod grebenom' 3* v Olimju, ki se nahaja nasproti znamenitega samostana,
 • 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi v gostišču Jelenov greben,
 • 1x večerja v gostišču Jelenov greben za 2 osebi,
 • 1x obisk najnovejše pridobitve na Jelenovem grebenu: ODISEJA PLANETARIJ,
 • darilo zanjo in zanj (v sobi),
 • hranjenje jelenov in muflonov,
 • obisk trgovine "Pri mami" in pokušina domačih izdelkov,
 • Priporočamo sprehod po vasi Olimje, kjer si lahko ogledate:
  3. najstarejšo lekarno v EU, samostan, čokoladnico, golf igrišče, pivovarno Haler, deželo pravljic (ni vključeno v ceno).
 • Ugodnosti za goste Mestoidej:
  10 % popust na karte v bazenskem kompleksu Terme Olimia.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 28.2.2018.*

Opis ponudbe:

Zbudite se v čudovito jutro v Olimju,  kjer so jutra drugačna... Ta čudovit kraj se nahaja le korak od golf igrišča v Podčetrtku.

Le nekaj 10 metrov nad Olimskim samostanom stoji JELENOV GREBEN. Družina Ježovnik s spremnim osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije. - See more at: http://www.jelenov-greben.si/gostisce-jelenov-greben#sthash.yn92VCDn.dpuf
Le nekaj 10 metrov nad Olimskim samostanom stoji JELENOV GREBEN. Družina Ježovnik s spremnim osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije. - See more at: http://www.jelenov-greben.si/gostisce-jelenov-greben#sthash.yn92VCDn.dpuf

Domačija Jelenov greben se nahaja nad olimskim samostanom. Domačijo vodi družina Ježovnik s spremnim osebjem. Domačnost in prijaznost, ki se doživi na Jelenovm grebenum težko najdete drugje.

Na domačiji Jelenov greben je od lani tudi nova namestitev, ki vam jo ponujamo v Mestoidej ponudbi.

Penzion ''Pod grebenom'' je bil prenovljen v avgustu 2016 in se nahaja nasproti Olimskega samostana z znamenito tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, kar namestitvi zagotovo doda poseben čar. Penzion ''Pod grebenom'' se nahaja 400 m od znamenitega Jelenovega grebena.

ODISEJA PLANETARIJI - potovanje v prostoru in času. V sferičnem kinu je slika razpeta kot nebo nad vami. Kupolna oblika daje akustiki v prostoru poseben značaj. Lahko potujete na Luno in nazaj, med zvezde in skozi meglice od velikega poka do supernov. 

PLANETARIJ NA JELENOVEM GREBENU
Je najmodernejši digitalni planetarij v objemu narave in najsodobnejši planetarij v Sloveniji s kupolo premera 8 m, postavljen v na Jelenovem grebenu v Olimju pri Podčetrtku. V planetariju na Jelenovem grebenu si lahko ogledate filmske projekcije na temo vesolje, razpete na celotno kupolo planetarija. Za lažje razumevanje in dopolnitev so filmske projekcije pospremljene s kratkim uvodnikom, ki se navezuje na vsebino filma. Program planetarija je primeren za obiskovalce vseh starosti, od 4. leta dalje. Odpiralni čas Planetarija je od ponedeljka do petka od 15:00 do 21:00 in v soboto in nedeljo od 10:00 do 21:00.

Na Jelenovem grebenu se prepustite tudi gurmanskemu razvajanju v njihovi rustikalno opremljeni restavraciji (večerja je vključena v ceno paketa). Z gotovostjo lahko trdimo, da boste z večerjo zadovoljni, saj so med njihovimi številnimi dejavnostmi močno znani tudi po odlični kulinariki. Zjutraj vas bo pričakal bogat samopostrežni zajtrk.

Gostje Mestoidej imate na voljo tudi 10% popust na kopalne karte Term Olimia.

Pridružite se pri hranjenju jelenov in muflonov, v trgovini "Pri mami" uživajte v pokušini domačih izdelkov in se sprehodite po po vasici Olimje, kjer najdete tretjo najstarejšo lekarno v EU, samostan, čokoladnico, golf igrišče, pivovarno Haler in deželo pravljic.

Na Jelenovem grebenu lahko obiščete tudi Wellness Lara, kjer je gostom na voljo infra in finska savna, s počivališčem in dvema jacuzzijema. Jacuzzija sta zastekljena in ob prijetni toploti kamina, je izkušnja še toliko bolj prijetna. Pestro ponudbo neg in masaž pa vam bodo nudili v Lepotno masažnem studiu Rebeka.

Terme Olimia, ki so od Jelenovega grebena oddaljene le 3 minute vožnje (1,5 km) pa nudijo celovito wellness ponudbo, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn, vse na enem mestu.

Mestoidej kupci o ponudniku: »O koriščeni ponudbi lahko rečem samo super oddih, čudoviti ljudje, okolica, ponudba in cena «B. K., 13.11.2015

Wau, Olimje je res čarobna vasica, gostitelji na Jelenovem grebenu prijazni, nastanitev pa prav ljubka! «K.R. 23.8.2017
Plačajte le 15 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 2-dnevni oddih pod Jelenovim grebenom za 2 osebi, vas bo stal že od 99 €, namesto 143 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 15 €, preostali znesek 84 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 03 5829 046 ali info@jelenov-greben.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Olimje 90, 3254 Podčetrtek.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 28.2.2018, razen od 20.12.2017 do 5.1.2018 in vikend od 17.2. do 18.2.2018.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni, po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 84 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Doplačila:
  Turistična taksa.
  *Otroška doplačila in popusti:
  Otrok do 7. leta na ležišču s starši: brezplačno,
  do 10. leta: -50%,
  do 12. leta: -30%.
 • Odpiralni čas Odiseja Planetarija: 
  od ponedeljka do petka od 15:00 do 21:00 
  sobota in nedelja od 10:00 do 21:00.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Jelenov greben, Borut Ježovnik s.p.

Kontakt:

03 5829 046, info@jelenov-greben.si

Lokacija:

Olimje 90,
3254 Podčetrtek