Potrebuješ pomoč? PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Jelenov greben in kopanje v Termaliji
119,00 €

Jelenov greben: Paket DVA DNI NAJU NI - z vključeno večerjo ob svečah in kopanjem v Termah OLIMIA le 119 € za 2 osebi 

Penzion »Pod grebenom« je nova pridobitev Jelenovega grebena, lociran nasproti samostana v Olimju oziroma pod posestvom Jelenov greben. Na poti do recepcije, ki je skupna za vse prenočitvene kapacitete, vam nasproti pritečejo jeleni damjaki in mufloni, če pa so morda zadržani, jih prikliče gospodar z ljubkovalnim imenom: "Pikaaaa, Pikiiii....", kot poslastico pa dobijo koruzo. V idiličen oddih, ki vam je na voljo za le 119 €, namesto 145 € za 2 osebi, je vključen bogat samopostrežni zajtrk "ni da ni", večerja ob svečah v gostišču Jelenov greben, celodnevni vstopnici za bazene »Termalija« v Termah Olimia, pokušina domačih jelenjih salam in kravjega sira in hranjenje jelenov in muflonov. 
POHITI! LE ŠE 11 MEST NA VOLJO!
119,00 € KUPI

18,00 € plačate rezervacijo
101,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 1x nočitev v dvoposteljni sobi v prenovljenem penzionu 'Pod grebenom' 3* v Olimju, ki se nahaja nasproti znamenitega samostana,*
 • 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi v gostišču Jelenov greben 'Ni da ni',
 • 1x večerja ob svečah v gostišču Jelenov greben za 2 osebi,
 • 1x 2 celodnevni vstopnici za bazene »Termalija« (relax del) v Termah Olimia,
 • pokušina domačih jelenjih salam in kravjega sira v trgovini 'Zlata skrinjica'.
 • darilo iz trgovine »Zlata skrinjica«,
 • hranjenje jelenov in muflonov.
 • Priporočamo sprehod po vasi Olimje, kjer si lahko ogledate:
  3. najstarejšo lekarno v EU, samostan, čokoladnico, golf igrišče, pivovarno Haler, deželo pravljic (ni vključeno v ceno).
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.11.2018, od nedelje do četrtka.

Opis ponudbe:

Penzion »Pod grebenom« je nova pridobitev Jelenovega grebena, lociran nasproti samostana v Olimju oziroma pod posestvom Jelenov greben. Na poti do recepcije, ki je skupna za vse prenočitvene kapacitete, vam nasproti pritečejo jeleni damjaki in mufloni, če pa so morda zadržani, jih prikliče gospodar z ljubkovalnim imenom: "Pikaaaa, Pikiiii....", kot poslastico pa dobijo koruzo. Jelenjad se prosto giblje po okoli 8 hektarov velikem ograjenem gojišču.

Med številnimi dejavnostmi je vsekakor zelo prepoznavna kulinarika. V kmečko-rustikalnem slogu opremljeno gostišče  (dva  gostinska  objekta,  ki  sprejmeta  350  gostov),  vam  prijazno  osebje  nudi  pristno  domačo obsoteljsko-kozjansko hrano, jelenje in gobje specialitete ter pestro izbiro vrhunskih vin iz vse Slovenije.

Za Mestoidej so pripravili pester paket, ki vam zagotavlja unikatno izkušnjo. Najprej boste lahko poskusili domačo jelenovo salamo in kravji sir v trgovini Zlata skrinjica. Nato boste lahko nahranili jelene in muflone. Po prijetni sprostitvi v bazenih Termalija, v Termah Olimia, ki so od Jelenovega grebena oddaljene le 3 minute vožnje (1,5 km), nudijo pa čudovita vodna doživetja, se bo zagotovo prilegla večerja, ki jo boste imeli v gostišču Jelenov greben, kjer vas bo pričakala družina Ježovnik s spremnim osebjem, ki vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije.

Mestoidej kupci o ponudniku: »O koriščeni ponudbi lahko rečem samo super oddih, čudoviti ljudje, okolica, ponudba in cena «B. K., 13.11.2015

Wau, Olimje je res čarobna vasica, gostitelji na Jelenovem grebenu prijazni, nastanitev pa prav ljubka! «K.R. 23.8.2017

Pozdravljeni, Jelenov greben je čudovit, odlična  hrana, prijazni gostitelji, prisrčno darilo :) «I. H. 24.3.2018

Pozdravljeni, Na oddihu sva se s fantom imela čudovito. Hrana je v restavraciji na Jelenovem grebenu res vrhunska, zelo prijazna postrežba, definitivno kraj kamor se bova še vrnila. Tudi kopanje v Termaliji je bilo super. Slik pa nimam ravno dosti razn teh jelenov, ker sva bol uživala v trenutku brez telefonov. « K.M. 29.5.2018

Pozdravljeni, V Jelenovem grebenu je bilo super. Prijazno osebje, dobra hrana, ter super bazani in savne. Vse je potekalo dobro brez zapletov. Lep pozdrav, S.''  « S. K., 29.5.2018Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 03 5829 046 ali info@jelenov-greben.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Olimje 90, 3254 Podčetrtek.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • *Sobe so dvoposteljne, namestitev dodatnega ležišča ni možna. Otroci do 5. leta bivajo brezplačno, v kolikor spijo na ležišču skupaj s starši.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 30.11.2018, od nedelje do četrtka.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni, po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 101 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Doplačila:
  Turistična taksa.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Jelenov greben, Borut Ježovnik s.p.

Kontakt:

03 5829 046, info@jelenov-greben.si

Lokacija:

Olimje 90,
3254 Podčetrtek