040 809 947 | info@mestoidej.com |
pon. - pet.: 8:00 do 15:00

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Namaste: Kulinarični specialiteti Velikega mogula 
13,00 €

Indijska restavracija Namaste: Kulinarični specialiteti Velikega mogula (jedi kraljevskega okusa), že od 13 € za 2 osebi! Na izbiro mesni in vegetarijanski meni!

Doživite večno indijsko tradicijo orientalskega vzdušja, gostoljubnosti in gurmanskega užitka. V restavraciji Namasté vam ponujajo kulinarične specialitete Velikega mogula (jedi kraljevskega okusa). To so jedi iz severa Indije, predvsem iz pokrajin Rajhastan in Punjab. Poleg mesnih jedi, znanih po vsej Indiji, vam nudijo široko izbiro vegetarijanskih jedi, še zlasti pa vam priporočajo specialitete, pripravljene v indijski glineni peči, imenovani  tandoor. V današnji ponudbi lahko izbirate med mesnim in vegetarijanskim menijem za 2 osebi, ki vam je na voljo že od 13 €, namesto 18,80 €. Spoznajte skrivnosti indijske kulinarike, saj je indijska kuhinja tako bogata kot indijska kultura in tako raznolika kot cel podkontinent. Skrivnost indijske kuhinje pa ni le v izbiri pravih začimb, temveč tudi v njihovi pripravi in pravilnem sušenju, saj šele tako razvijejo pravi okus. Odlična veljavnost vse do 15.4.2019! Ponudba je lahko odlično darilo!

POHITI! LE ŠE 9 MEST NA VOLJO!
13,00 € KUPI

2,50 € plačate rezervacijo
10,50 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Mesni ali vegatarijanski meni v Indijski restavraciji Namaste.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 15.4.2019.*
Mesni meni za 2 osebi le 17,30 €
 • Mesni  meni:
  - Murgh Lasni Tikka 
    Piščanec mariniran v jogurtu, česnu in rdečem čiliju oz. Chicken marinated in yogurt and garlic
  - Kadhai Baigan 
   Jajčevci na tradicionalen način s čebulo, papriko in paradižnikom oz. Eggplant cooked  with fresh tomatoes,   onions, bell peppers and spices
  - Jeera Rice
     Riž z orientalsko kumino oz. Rice cooked with oriental cumin seeds
  - Garlic Nan 
    Česnov kruh
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Le 17,30 €, namesto 24,80 €.
Vegetarijanski meni za 2 osebi le 13 €
 • Vegetarjanski meni:
  - Daal tarka
    Rumena leča s čebulo, česnom in začimbami oz. Yellow lentils cooked with onion, garlic and spices
  - Subz panchmal
    Mešana zelenjava podušena v omaki oz. Assorted vegetables cooked in  sauce
  - Jeera Rice 
    Riž z orientalsko kumino oz. Rice cooked with oriental cumin seeds
  - Garlic Nan 
    Česnov kruh
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Le 13 €, namesto 18,80 €.

Opis ponudbe:

Doživite večno indijsko tradicijo orientalskega vzdušja, gostoljubnosti in gurmanskega užitka. V restavraciji Namasté Vam ponujajo kulinarične specialitete Velikega mogula (jedi kraljevskega okusa). To so jedi iz severa Indije, predvsem iz pokrajin Rajhastan in Punjab.

Poleg mesnih jedi, znanih po vsej Indiji, Vam nudijo široko izbiro vegetarijanskih jedi, še zlasti pa Vam priporočamo specialitete, pripravljene v indijski glineni peči, imenovani  tandoor.

V njihovi restavraciji uporabljajo pristne začimbe, ki pa jedi ne naredijo pikantnih. Vedno si tudi prizadevajo, da se boste v njihovo restavracijo vračali kot zadovoljni prijatelji! 
 
Indijska kuhinja je tako bogata kot indijska kultura in tako raznolika kot cel podkontinent. Vsaka pokrajina v Indiji ima svojo specifičnost: smetana, jogurt, prekuhano maslo in indijski oreščki so značilni za severno indijsko kuhinjo, medtem, ko čiliji, kokos in kokosovo mleko katrakterizirajo južno indijsko kulinariko.

Skrivnost indijske kuhinje ni le v izbiri pravih začimb, temveč tudi v njihovi pripravi in pravilnem sušenju, saj šele tako razvijejo pravi okus. Indijska beseda za začimbo je masala, kar pomeni tudi mešanico začimb, zelišč in ostalih dodatkov.

Za pripravo jedi uporabljajo ponev na odprtem ognju ali tandoor. Tandoor je glinena peč stožčaste oblike,  ki jo poznajo po vsej Indiji.

Nan je okrogel tanek kruh iz kvašenega testa, ki se ga “prilepi” na notranjost tandoorja in je pečen v nekaj minutah. Nan ni le priloga curryju (slov. –kariju), temveč nadomešča tudi vilice in nož, saj ga Indijci uporabljajo kot jedilni pribor. 

Indijski kari se ne more primerjati z mešanico začimb, ki jo sicer poznamo v Evropi. Pravi kari je zmes različnih, posebej mešanih začimb, ki ima vsakič drugačen okus. Njegova priprava je skrivnost slehernega kuharskega mojstra.

Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Informacije pri ponudniku na 01 425 01 59 in info@restavracija-namaste.si
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Breg 8, 1000 Ljubljana.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • *Ponudba velja za koriščenje od 3.1.2019 do 15.4.2019, razen od 1.12. do 31.12.2018 (v mesecu decembru ne sprejemajo nobenih rezervacij) in 14.2.2019.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:
  13,80 € (mesni meni) ali 10,50 €  (vegetarijanski meni).
 • Hrana, kupljena s potrdilom o ekskluzivni ceni, se zaužije v restavraciji, v kolikor jo želite odnesti s seboj je doplačilo 3 €.
 • Odpiralni čas: od ponedeljka do sobote: od 11.00 do 00.00 (kuhinja je odprta do 22:30), nedelja: od 11.00 do 22.00 (kuhinja je odprta do 21:30).
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Indijska restavracija Namaste, Donum+, d.o.o.

Kontakt:

01 425 01 59 in info@restavracija-namaste.si

Lokacija:

Breg 8,
1000 Ljubljana