Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Hotel Ribno Bled 3*: 3-dnevni oddih
124,00 €

Hotel Ribno Bled 3*: 3-dnevni oddih na Bledu le 124 € za 2 osebi. Vključeno wellness razvajanje ter otrok do 5,99 let GRATIS!

Nepozabna pravljica na Bledu in vaša ljubljena oseba ali družina! Uživajte in se razvajajte na eni najbolj zaželenih destinacij Slovenije. Hotel Ribno leži v neposredni bližini Bleda, v idilični gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Njegova lega na robu smrekovega gozda, kjer lahko prisluhnete žvrgolenju ptic, navdušuje vse, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za ribarjenje, adrenalinska doživetja ter druge športne podvige v bližnji okolici. V hotelu Ribno je gostom na voljo 58 sob in tri suite, lahko pa se pohvali tudi z manjšim wellnessom, v katerem se nahajajo izmenična finsko-zeliščna savna, infrardeča savna, whirlpool, prostor za počitek in prostor za masaže. Današnja ponudba, ki vključuje 2x nočitev s polpenzionom, 2-urni vstop v wellness Hotela Ribno, popust na masaže in popust na kopanje v bazenih Welnessa Živa, le 124 € za 2 odrasli osebi in 1 otoka do 5,99 let. Hotel Ribno je prvi "Zero Waste" hotel v Sloveniji!
POHITI! LE ŠE 7 MEST NA VOLJO!
124,00 € KUPI

18,60 € plačate rezervacijo
105,40 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 2x nočitev v v standardni sobi Hotela Ribno za 2 odrasli osebi in 1 otroka do 5,99 let,
 • 2x polpenzion za 2 odrasli osebi in 1 otroka do 5,99 let.
 • 1x 2-urni vstop v wellness Hotela Ribno (finska in infrardeča savna, toplotni masažni bazen) za 2 odrasli osebi.
 • 2x bon za 5 € popusta na masaže v hotelu Ribno za 2 osebi (kuponi niso združljivi).
 • Uporaba otroškega kotička v hotelu.
 • Ugodnosti za goste Mestoidej: 
  20% popust na kopalne karte za bazene v Wellnessu Živa v centru Bleda.
 • Brezplačen wi-fi internet,
 • brezplačno parkirno mesto.
 • Ponudba velja za 2 odrasli osebi in 1 otroka do 5,99 let.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2019.
 • Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.

Opis ponudbe:

Podarite si nepozabno pravljico na Bledu in ljubljeno osebo ali družino povabite na eno najbolj zaželenih destinacij Slovenije – Bled.

Hotel Ribno je prvi slovenski "Zero Waste" hotel! Leži v neposredni bližini Bleda, v idilični gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Njegova lega na robu smrekovega gozda, kjer lahko prisluhnete žvrgolenju ptic, navdušuje vse, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za ribarjenje, adrenalinska doživetja ter druge športne podvige v bližnji okolici.

Prijeten ambient restavracije, panoramska terasa in zelenica ob hotelu vabijo na kulinarične užitke ob veselem druženju, naj bo povod zanj družinsko kosilo, obletnica, piknik ali celo poročno slavje.

Zaradi odmaknjenosti od vrveža in izredne pozitivne energije, s katero navdaja obiskovalce, je hotel Ribno tudi priljubljen kraj za izvedbo izobraževanj, seminarjev, poslovnih sestankov, team buildingov in motivacijskih srečanj.

Hotel Ribno se lahko pohvali z manjšim wellnessom, v katerem se nahajajo izmenična finsko-zeliščna savna, infrardeča savna, whirlpool, prostor za počitek in prostor za masaže.

V hotelu Ribno je gostom na voljo 58 sob in tri suite. Vse sobe so opremljene s kabelsko televizijo, telefonom in kopalnicami s kadjo ali prho, večina pa jih ima tudi balkon ali teraso. Vanje lahko postavimo otroško posteljico ali dodatno ležišče, suite pa so primerne za štiričlanske družine in goste, ki si želijo več prostora. Celoten hotel je pokrit s signalom za brezžični dostop do interneta, kar še zlasti razveseljuje naše poslovne goste.

Izkoristite tudi popust na vstop v Wellness Živa, kjer lahko zaplavate v termalnih bazenih v dveh nadstropjih in dveh whirlpoolih. 

Kaj je Zero Waste?
V Hotelu Ribno želijo svet, ki nam je vsem tako pri srcu, ohraniti in pobarvati še bolj zeleno. Do okolja izkazujejo skrben odnos, še posebej na področju odpadkov, pitne vode in spoštljivega odnosa do hrane.
Zero Waste je zaveza, ki vodi družbo v spremembo življenjskega stila in navad ter k posnemanju trajnostnih naravnih ciklov, kjer so vsi odpadni materiali surovina za nekoga drugega – One man's trash is another man's treasure!
Glavni cilj Zero Waste hotelov in restavracij je zniževanje količin nastalih odpadkov in preprečevanje škodljivih izpustov v zemljo, vodo in zrak, ki bi lahko ogrozil zdravje ekosistemov, ljudi, živali ali planeta. Kot hotel na poti do Zero Waste delujemo po smernicah zelenega poslovanja, ki prispevajo tudi k boljši povezanosti z lokalnim okoljem, večjem zadovoljstvu gostov in naših zaposlenih.

Mestoidej kupci o ponudniku: »Pozdravljeni, s ponudbo v hotelu Ribno smo bili zelo zadovoljni - hrana super, osebje prijazno, vse skupaj pa zelo ugodno. Slike žal nimam nobene. Specifične destinacije nimam v mislih, so pa vedno dobrodošle ponudbe, ki vključujejo tudi otroka. Vaše ponudbe bomo z veseljem spremljali in koristili še naprej! Hvala za lep vikend :) Lp. S.A. 11.2.2019. «

''Pozdravljeni. Najin oddih v Hotelu Ribno Bled je naju zelo pozitivno presenetil in zelo sva uzivala v tej prelepi pokrajini. Vse je bilo cudovito. Se ze veselim kake podobne ponudbe na vašem portalu...po moznosti kje v blizini Bohinjskega jezera. Z lepimi pozdravi. '' M.Š. 15.2.2019
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 04 578 31 00 ali info@hotel-ribno.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Izletniška 44, 4260 Bled.
 • Ponudba velja za 2 odrasli osebi in 1 otroka do 5,99 let.
 • Ponudba velja za koriščenje od 6.1. do 31.3.2019.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 105,40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Doplačila: 
  Turistična taksa : turistična taksa 3,13 €/osebo/noč, otrok od 7 do 18 let 1,56 €/osebo/noč.
  *Otroška doplačila in popusti:
  en otrok do 5,99 let na dodatnem ležišču z 2 odraslima BREZPLAČNO,
  1 otrok 6-11,99 let 9 €/dan,
  1 otrok 12-14,99 let 16 €/dan,
  2 odrasla + 2 otroka do 11,99 let v apartmaju ali povezanih sobah doplačilo 30 €/otroka/dan, vključuje polpenzion,
  2 odrasla + 2 otroka 12-15 let v družinski sobi (povezane sobe ali apartma) doplačilo za otroka 32 €/otroka/dan, vključuje polpenzion.
 • Prijava: 14:00, odjava: 11:00.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Hotel Ribno, Epidos d.o.o.

Kontakt:

04 578 31 00 ali info@hotel-ribno.si

Lokacija:

Izletniška 44,
4260 Bled