040 809 947 | info@mestoidej.com |
pon. - pet.: 8:00 do 16:00

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Hotel Golte 4*: SKI & SPA
29,90 €

Hotel Golte 4*: SKI karta in savnanje v Wellnessu nad oblaki le 29,90 €

Sprostitveni in wellness paket le 29,90 € na osebo. Vključena 3-urna smučarska karta na smučišču Golte. Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem in prenovljenem gorskem wellnessu nad oblaki, kjer vas čakajo savne, sprostitveni bazen, fitnes studio ter številne masaže in nege telesa. POHITITE, nakup je možen le do 15.1.2018, KORISTITE pa lahko vse do 31.3.2018!
POHITI! LE ŠE 7 MEST NA VOLJO!
29,90 € KUPI

4,90 € plačate rezervacijo
25,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 3-urna smučarska vozovnica za 1 osebo,
 • 1x 3-urni vstop v wellness center za 1 osebo:
  “Wellness nad oblaki” s parno, finsko, bio in infrardečo savno, masažnim bazenom, ambientalnimi tuši, ledenim gejzirjem in prostoroma za počitek Cumulus in Stratus.
 • Vključen povratni prevoz z nihalko.
 • Brezplačno parkirno mesto na spodnji postaji nihalke.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2018.

Opis ponudbe:

Hotel Golte 4* se nahaja v čudovitem okolju Krajinskega parka Golte. Na 1410 metrih nadmorske višine se vam odpre pogled na Kamniško-Savinjske Alpe ter Savinjsko dolino, ki predstavlja pravcat mozaik doživetij. Smučarski center Golte je priljubljeno smučišče v Zgornji Savinjski dolini, ki je v zadnjih letih prejelo mnoga priznanja za urejenost prog, med drugim so ga smučarji izbrali za Naj smučišče. Dostop do smučišča je možen z nihalko Žekovec ali po asfaltirani panoramski gorski cesti.

Proge na smučišču Golte so raznolike, razprostirajo se na 50 hektarjih površin na nadmorski višini od 1.000 do 1600 metrov. Dobrih 12 km smučarskih prog je prilagojenih vseh vrst smučarjem, od tega je 4,4 km modrih prog, 7,4 km rdečih in slab kilometer črnih prog za najzahtevnejše smučarje. Smučarske proge na Golteh so široke in dolge, ter nudijo nepozabne razglede na Savinjsko dolino in Kamniško-Savinjske Alpe. Za smučarske tekače pa je pripravljena tekaška pot z izhodiščem na Starih stanih, turni smučarji pa se podajajo z Golt proti Smrekovcu ali Raduhi.

Večerno prijetno utrujenost po smučarskem dnevu lahko ublažite z obiskom savn in jacuzzija. Vse sobe imajo balkon, kopalnico (prha ali kad), s sušilnik za lase, TV, telefon, dostop do brezžičnega interneta, sef in mini bar. 

Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem in prenovljenem gorskem wellnessu nad oblaki, kjer vas čakajo savne, sprostitveni bazen, fitnes studio ter številne masaže in nege telesa. V ponudbi wellness centra so raznovrstne masaže, nege telesa, raznolike savne, kneipping ritual z ledom in možnost sproščanja v masažnih bazenih. Prepustite se prijetnemu potovanju v svet čutnih užitkov. Posebno presenečenje v wellness centru so tuši doživetij, ki demonstrirajo različne naravne pojave in vključujejo tudi aromaterapijo.  

V objemu čudovite narave vam torej zagotovo ne bo dolgčas, še bolj pa vas bo navdušil hotel Golte 4*. Hotel je prijetna in udobna namestitev, s prijaznim osebjem in lepim ambientom, kjer se boste počutili res zadovoljne.Plačajte le 4,90 €  pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Sprostitveni in smučarski paket v Hotelu Golte 4* vas bo stal le 29,90 €, namesto 45 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.

Ideje za izlet:

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 03 839 11 00 ali na golte-recepcija@golte.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Radegunda 58, Mozirje.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2018.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 25 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja ob prihodu, oz. v dogovoru s ponudnikom
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Hotel Golte 4*, GOLTE d.o.o.

Kontakt:

03 839 11 00 ali na golte-recepcija@golte.si

Lokacija:

Radegunda 58,
Mozirje