040 809 947 | info@mestoidej.com |
pon. - pet.: 8:00 do 15:00

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Hiša na travniku: Najem igrišča za odbojko na mivki
21,50 €

Hiša na travniku: Najem igrišča za odbojko na mivki in piknik hiše le 21,50 € za 4 ure. Po izbiri koristite 4x 1 uro, 2x 2 uri ali 1x 4 ure.

Beach Volley oz. odbojka na mivki na čudoviti lokaciji v objemu narave v Hiši na travniku - hiši športa, zdravja in dobrega počutja, s pogledom na Alpe. Krasen šport za druženje. Kot popestritev na pikniku ali le kot popoldanska aktivnost. Pri rekreativni obliki igre ni igralcev nikoli preveč. Več kot jih je, bolj zabavno je druženje, saj smo pripravljeni rešiti marsikatero žogo, kar pa doprinese atraktivne in zabavne točke. Povabite prijatelje na športno urico ali pa organizirajte mini odbojkarski turnir. Igrišče je standardnih mer, koriščenje je možno vsak dan med 6. in 22. uro, osvetljujejo ga lahko tudi reflektorji. Najem igrišča za odbojko na mivki le 21,50 €, namesto 56 € za 4 ure.  V najem je vključena tudi izposoja žoge, uporaba tuša in sanitarij, uporaba hiške in prostora ob igrišču. Za najmlajše je na voljo veliko in varovano otroško igrišče. Koriščenje 4x 1 ura, 2x 2 uri ali 1x 4 ure.
POHITI! LE ŠE 7 MEST NA VOLJO!
21,50 € KUPI

4,30 € plačate rezervacijo
17,20 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 4-urni najem igrišča za odbojko v sklopu Hiše na travniku.
 • Izposoja žoge (izposodite si jo na recepciji, obvezno plačilo varščine),
 • uporaba tuša in sanitarij,
 • uporaba hiške in prostora ob igrišču.
 • Na voljo 2 igrišči, odprti vsak dan med 6h in 22h.
 • Koriščenje: 4x 1 ura, 2x 2 uri ali 1x 4 ure.
 • Ponudba velja za več oseb.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2018.

Opis ponudbe:

V neokrnjenem delu čudovite narave v Dobu stoji staro meščanska hiša z bogato zgodovino. Hišo so z dušo prenovili v topel in moderen športni center, kjer si poleg vadbe lahko privoščite tudi masažo, savno ali pa se »pregrešite« v njihovi čudoviti kavarni. Naredili boste nekaj zase. In čas se bo ustavil...

Beach Volley oz. odbojka na mivki na čudoviti lokaciji v objemu narave v Hiši na travniku - hiši športa, zdravja in dobrega počutja, s pogledom na Alpe. Krasen šport za druženje. Kot popestritev na pikniku ali le kot popoldanska aktivnost. Pri rekreativni obliki igre ni igralcev nikoli preveč. Več kot jih je, bolj zabavno je druženje, saj smo pripravljeni rešiti marsikatero žogo, kar pa doprinese atraktivne in zabavne točke. Povabite prijatelje na športno urico ali pa organizirajte mini odbojkarski turnir. Igrišče je standardnih mer, koriščenje je možno vsak dan med 6. in 22. uro, osvetljujejo ga lahko tudi reflektorji. V najem je vključena tudi izposoja žoge, uporaba tuša in sanitarij, uporaba piknik hiške in prostora ob igrišču. Piknik Hiša vam nudi tudi tudi pokrit bivalni prostor, žar, "šank", sanitarije, glasbeno postajo, zunanje tuše... Za najmlajše pa je tukaj tudi veliko in varovano otroško igrišče.

Po odigrani igri pa vam priporočamo, da se podružite še v njihovi kavarni kjer boste lahko spili odlično Illy kavo, pravi angleški čaj, preizkusili vrhunska vina, vaši otroci pa bodo lahko spoznali skrivnost pravih domačih sladic ter 100% naravnih domačih sladoledov. 

Njihova zgodovina se začne že sredi 19. stoletja, ko se je v Dob preseli njihov praded Matija in kupil tri hiše in dva grunta zemlje in postala je kmetija. Ujela jih je prva svetovna vojna, pa druga svetovna vojna. Po drugi svetovni vojni sta kmetijo prevzela oče Matija in mama Marica, starša zdajšnjega lastnika Martina Vilarja. Kmetovali so še naprej, po smrti očeta pa je Martin pri dvajsetih prevzel kmetijo. Opustil je živinorejo in se posvetil gojenju šampinjonov, kar pa je zaradi nekonkurenčnosti pred vstopom na skupni trg EU dejavnost prodal. Leta 2008 sta se skupaj z ženo Barbaro odločila obnoviti sto in več let stare objekte in jim dati novo vsebino. Novo zgodbo. Zgodbo ki jo danes imenujemo Hiša na travniku.

Gradila sta skrbno, premišljeno in s srcem. Leta 2013 je bil zgrajen prvi del športnega centra Hiše na travniku, leto kasneje pa še drugi del. Leta 2015 sta odprla Hostel Hiša na travniku, naslednje leto pa v prostorih, kjer je bil včasih hlev, butično kavarno, kjer sta ohranila vse avtentične baročne detajle. Leta 2017 je bil pravi čas za odprtje dveh igrišč za odbojko, ureditev tekaških stez, zunanjih vadbenih površin in piknik prostora. V prihodnosti planirata tudi obnovitev vinske kleti, imata pa še nekaj idej, o katerih še ne želita govoriti. 
Plačajte le 4,30 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 4-urni najem igrišča za odbojko na mivki vas bo stal le 21,50 €, namesto 56 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 4,30 €, preostalih 17,20 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na info@hisanatravniku.si ali 031 318 552 (od ponedeljka do petka od 6h do 13h in od 15h do 22h, ob sobotah od 8h do 12h).
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Ljubljanska cesta 1, 1233 Dob.
 • Ponudba velja za več oseb.
 • Odgovornost za opravljene storitve nosi ponudnik.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.10.2018.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 46 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Hiša na travniku d.o.o.

Kontakt:

info@hisanatravniku.si, 031 318 552

Lokacija:

Ljubljanska cesta 1,
1233 Dob