040 809 947 | info@mestoidej.com |
pon. - pet.: 8:00 do 15:00

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Hiša na travniku: Savnanje in masaža za 2
57,00 €

Hiša na travniku: Športna masaža (55 min.) in savnanje (120 min.) za 2 osebi ali v PARu le 57 €

Ljudje po napornih delovnih dneh vse pogosteje iščemo načine sprostitve, ki ne zahtevajo od nas prevelikega fizičnega napora. Trenutno spadajo med priljubljenejše masaže in savne. Izkusite skrivnosti infrardeče savne, sodobnega dosežka ogrevalnega učinka in športne masaže, ki je namenjena tako rekreativcem, kot tudi profesionalnim športnikom. Priljubljenim finskim in turškim savnam se je pridružila še sodobna infrardeča savna, ki jo večina uporablja za sprostitev, ampak raziskovalci ugotavljajo, da ima tudi velike zdravilne učinke, Finci, tudi verjamejo, da toplota očisti človeka mentalno, duhovno in fizično. Športna masaža služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju in lajšanju oz. odpravljanju možnih poškodb. Če športno masažo koristimo v preventivne namene, je dokazano, da se zmanjšuje možnost poškodb in težav s telesnimi funkcijami. V današnji ponudbi Hiše na travniku smo združili oboje, tako da vam je 2-urni obisk IR-savne 55-minutna športna masaža na voljo za le 57 €, namesto 110 € za 2 osebi.
POHITI! LE ŠE 11 MEST NA VOLJO!
57,00 € KUPI

11,00 € plačate rezervacijo
46,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 1x 2-urni najem IR savne za 2 osebi,
 • 1x 55-minutna športna masaža za 2 osebi.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.10.2018.

Opis ponudbe:

V neokrnjenem delu čudovite narave v Dobu stoji staro meščanska hiša z bogato zgodovino. Hišo so z dušo prenovili v topel in moderen športni center, kjer si poleg vadbe lahko privoščite tudi masažo, savno ali pa se »pregrešite« v njihovi čudoviti kavarni. Naredili boste nekaj zase. In čas se bo ustavil...

Izkusite skrivnosti infrardeče savne - sodobni dosežek ogrevalnega učinka.
Infrardeči žarki so čudež narave in so nekaj povsem varnega in naravnega, saj je tudi energija, ki jo oddaja sonce v infrardečem spektru. Ljudje po napornih delovnih dneh vse pogosteje iščemo načine sprostitve, ki ne zahtevajo od nas prevelikega fizičnega napora. Trenutno spadajo med priljubljenejše masaže in savne. Priljubljenim finskim in turškim savnam se je pridružila še sodobna infrardeča savna. Čeprav jo večina uporablja za sprostitev, pa raziskovalci ugotavljajo, da ima tudi velike zdravilne učinke. Te so že pred 3000 leti poznali na Kitajskem, savno pa so popularizirali Finci, ki verjamejo, da toplota očisti človeka mentalno, duhovno in fizično.

Infrardečo svetlobo ljudje zaznavamo kot toploto. Glavna značilnost infrardečih žarkov je, da ti prodrejo do 4 cm globoko pod telesno tkivo. Pri tem se ustvari naravna vibracija, ki segreje tkivo tako, da pri ljudeh vzpodbudi potenje. Infrardeči grelci segrejejo naše telo na enak način, kot se to zgodi na soncu, kjer nam je toplo in se potimo.

Športna masaža služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju in lajšanju/odpravljanju možnih poškodb. Cilj takšne terapije je vzpostaviti normalno, neboleče gibanje in koordinacijo ter povrniti funkcionalno stanje pred poškodbo.

Namenjena je tako rekreativcem, kot tudi profesionalnim športnikom. Tehnike športne masaže se osredotočajo na posebne mišične skupine, ki so aktivne pri posameznem športu. Če športno masažo koristimo v preventivne namene, je dokazano, da se zmanjšuje možnost poškodb in težav s telesnimi funkcijami. Poškodbe, ki se zdravijo sproti, se celijo hitreje.

Fizični učinki športne masaže:
- sprostitev telesa in mišic,
- zmanjšanje bolečine,
- mehčanje brazgotin,
- pospešitev izpiranja škodljivih snovi (npr. mlečna kislina) ki povzročajo mišično napetost,
- pospešitev regeneracije tkiv,
- izboljšanje krvnega in limfnega obtoka,
- izboljšanje telesne drže,
- izboljšanje sklepne gibljivosti,
- učinek na notranje organe.

Psihični učinki:
- sprostitev duha,
- izboljšanje psihičnega počutja,
- izboljšanje spanja,
- povečanje pozornosti,
- povečanje zavedanja telesa,
- zmanjšanje stresa.

Po razvajanju vama priporočamo, da se ustavita še v njihovi kavarni, kjer bosta lahko spila odlično Illy kavo, pravi angleški čaj, preizkusila vrhunska vina ali pa spoznala skrivnost pravih domačih sladic ter 100% naravnih domačih sladoledov. 

Njihova zgodovina se začne že sredi 19. stoletja, ko se je v Dob preseli njihov praded Matija in kupil tri hiše in dva grunta zemlje in postala je kmetija. Ujela jih je prva svetovna vojna, pa druga svetovna vojna. Po drugi svetovni vojni sta kmetijo prevzela oče Matija in mama Marica, starša zdajšnjega lastnika Martina Vilarja. Kmetovali so še naprej, po smrti očeta pa je Martin pri dvajsetih prevzel kmetijo. Opustil je živinorejo in se posvetil gojenju šampinjonov, kar pa je zaradi nekonkurenčnosti pred vstopom na skupni trg EU dejavnost prodal. Leta 2008 sta se skupaj z ženo Barbaro odločila obnoviti sto in več let stare objekte in jim dati novo vsebino. Novo zgodbo. Zgodbo ki jo danes imenujemo Hiša na travniku.

Gradila sta skrbno, premišljeno in s srcem. Leta 2013 je bil zgrajen prvi del športnega centra Hiše na travniku, leto kasneje pa še drugi del. Leta 2015 sta odprla Hostel Hiša na travniku, naslednje leto pa v prostorih, kjer je bil včasih hlev, butično kavarno, kjer sta ohranila vse avtentične baročne detajle. Leta 2017 je bil pravi čas za odprtje dveh igrišč za odbojko, ureditev tekaških stez, zunanjih vadbenih površin in piknik prostora. V prihodnosti planirata tudi obnovitev vinske kleti, imata pa še nekaj idej, o katerih še ne želita govoriti. 
Na Mestoidej.com s klikom KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na info@hisanatravniku.si ali 031 318 552 (od ponedeljka do petka od 6h do 13h in od 15h do 22h, ob sobotah od 8h do 12h).
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Ljubljanska cesta 1, 1233 Dob.
 • Ponudba velja za več oseb.
 • Odgovornost za opravljene storitve nosi ponudnik.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.10.2018.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 46 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.
 • Prikazna slika je simbolična.

O ponudniku:

Ponudnik:

Hiša na travniku d.o.o.

Kontakt:

info@hisanatravniku.si, 031 318 552

Lokacija:

Ljubljanska cesta 1,
1233 Dob