040 809 947 | info@mestoidej.com |
pon. - pet.: 8:00 do 16:00

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Ribja plošča za 2 osebi v Bakhusu
23,90 €

Gostišče Bakhus: Odlična morska pojedina, v najboljši ribji restavraciji na Gorenjskem, le 23,90 € za 2! Brancin, orada, škampi na žaru, lignji na žaru, ...

Odlična morska pojedina v eni najboljših gostiln na Gorenjskem, v Gostišču Bakhus v Kranju. Odlično pripravljena hrana, prijazna postrežba in prijeten ambient, vse to bo vplivalo na prijetno sproščeno vzdušje ob okusni morski hrani. Ribja plošča za 2 osebi, na kateri bodo brancin, orada, škampi na žaru, lignji na žaru in blitva s krompirjem le 23,90 €, namesto 34 €. V ponudbi Gostišča Bakhus sicer prevladuje morska hrana in zelenjavne jedi, se pa pri njih dobro znajdejo tudi tisti, ki niso ravno ljubitelji rib. Hvale vredne pa so tudi njihove hišne specialitete kot npr. plučni medaljon z jurčki. Imajo tudi izjemen izbor najboljših vin, saj lahko le tako zaokrožijo čudovite okuse njihovih jedi. V kolikor se boste odpravili v gostišče z otroci, ki ne jedo morske hrane, tudi ne bodo odšli lačni od mize! Odlična veljavnost vse do 26.4.2018!

POHITI! LE ŠE 10 MEST NA VOLJO!
23,90 € KUPI

4,50 € plačate rezervacijo
19,40 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Morska pojedina za 2 osebi:
  ~ orada,
  ~ brancin,
  ~ lignji na žaru,
  ~ škampi na žaru,
  ~ blitva s krompirjem.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 26.4.2018, razen v terminu od 17.2. do 26.2.2018.

Opis ponudbe:

V Gostišču Bakhus so skozi več kot petnajst let tradicije dodobra spoznali in obogatili posebnosti v gostinski ponudbi, k v njihovem poslu zagotavljajo vrhunsko ponudbo njihovim gostom. Njihov cilj je predvsem zadovoljen gost! Ta filozofija jih je pripeljala do dragocenega spoznanja, da odlična hrana in ponudba vrhunskih vin nista vse, kar bi lahko zadovoljilo njihove goste. Tako so poskrbeli za lepo urejen parkirni prostor (do 30 avtomobilov) in izredno lepo urejeno okolico (prihod, vrt...), pri vsem skupaj pa so poskrbeli še za  najmlajše, ko so jim uredili kotiček z igrali. Gostišče ima 60 sedežev v notranjem delu in 20 na lepo urejenem vrtu.
 
V današnji ponudbi, ki so jo pripravili za Mestoidej je na voljo morska plošča za 2 osebi: brancin, orada, škampi na žaru, lignji na žaru in blitva s krompirjem. V ponudbi Gostišča Bakhus sicer prevladuje morska hrana in zelenjavne jedi, se pa pri njih dobro znajdejo tudi tisti, ki niso ravno ljubitelji rib. Hvale vredne pa so tudi njihove hišne specialitete kot npr. plučni medaljon z jurčki. V kolikor se boste opravili v gostišče z otroci, ki ne jedo morske hrane, vam obljubljajo, da tudi oni ne bodo odšli lačni od mize.

V njihovo ponudbo sodijo tudi le najboljša vina, saj lahko le tako zaokrožijo čudovite okuse odličnih jedi.

Na voljo pa imajo tudi devet dvoposteljnih sob, ki so opremljene s klima napravami. Vsaka soba ima kopalnico s tušem, WC, TV in internet. Vse sobe so lepo urejene in tudi vzdrževane. Namenjene so tistim, ki bi se radi po zabavni noči ali napornem dnevu prav lepo odpočili in si s tem pridobili novih moči za naslednji dan.

Plačajte le 4,50 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Morska pojedina za 2 osebi vas bo stala le 23,90 €, namesto 34 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 4,50 €, preostalih 19,40 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 04 27 99 999 ali info@gostisce-bakhus.si.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Žerjavka 12, 4000 Kranj.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 26.4.2018, razen v terminu od 17.2. do vključno 26.2.2018 (gostišče zaprto).
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 19,40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Odpiralni čas: med tednom od 12:00 do 22:00, razen ob torkih, ko je zaprto, nedelja in prazniki od 12:00 do 17:00.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.
 • Prikazne slike hrane so simbolične.

O ponudniku:

Ponudnik:

Gostišče Bakhus, Marjan Burger s.p.

Kontakt:

04 27 99 999, info@gostisce-bakhus.si

Lokacija:

Žerjavka 12,
4000 Kranj