Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Foča, Kamp Highlander: 3 dni + rafting
44,00 €

Foča, Kamp Highlander: 3 dni sredi neokrnjene narave in rafting po največjem kanjonu v Evropi, kanjonu reke Tare, že od 44 €. Na voljo tudi JEEP safari!

Kamp Highlander je prava oaza miru v nedotaknjeni naravi in hkrati odlična destinacija za pustolovščine, ki zagotavljajo popolno združitev z naravo in uživanje v vseh njenih časrih. Čas je, da preživite počitnice v harmoniji z naravo, da si v svojem, včasih dolgočasnem vsakodnevnem življenju, zagotovite nekaj nepozabnih dni v čudovitem naravnem okolju in mestno življenje nadomestite s svežim zrakom in jutranjo roso in da uživate v miru in tišini. Kanjon reke Tare je drugi največji na svetu in zaradi svoje čiste in pitne vode ga mnogi imenujejo "solza Evrope". 3-dnevna dogodivščina in rafting aranžma na reki Tari z ekipo Highlander tokrat že od 44 €, namesto 85 € za 1 osebo. Na voljo tudi jeep safari v nacionalni park Sutjeska ter pohodništvo skozi deževni gozd Perućica in vse do Trnovačkega jezera. Videli boste pokrajine zadnjega deževnega gozda v Evropi "Perućice", njen slap Skakavac, ki je visok 73 metrov, in s Team Highlanderjem boste osvojili Trnovačko jezero, ki je zaradi svoje srčne oblike poznano po vsej Evropi. Uživajte, vsekakor vas čaka nepozabno doživetje in spomini za vedno.

POHITI! LE ŠE 7 MEST NA VOLJO!
44,00 € KUPI

9,00 € plačate rezervacijo
35,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Namestitev v lesenih bungalovih Highlander.
 • Rafting Brstanovica - Šćepan Polje (23 km, 22 brzic) za 1 osebo.
 • Jeep safari s pohodom skozi pragozd v NP Sutjeska (pragozt Perućica in Trnovačko jezero).
 • Prevoz s terenskimi vozili v času trajanja aranžmaja od kampa do začetne točke za rafting.
 • Kompletna rafting oprema (neoprenska oblačila in obuvalo, reševalni jopič, čelada in veslo).
 • Licencirani skiperji za divje reke in vodiči za pragozd.
 • Brezplačno parkirno mesto.
 • Turistična taksa, taksa za rafting na Tari in takse za NP Sutjeska in Trnovačko jezero.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.9.2019.*
RAFTING: 3 DNI za 1 osebo le 44 €
 • 2x nočitev v lesenih bungalovih Highlander za 1 osebo,
 • 1x rafting na Tari 1 osebo.
 • Le 44 €, namesto 85 € za 1 osebo!
RAFTING in JEEP SAFARI: 3 DNI za 1 osebo le 81€
 • 2x nočitev v lesenih bungalovih Highlander za 1 osebo,
 • 1x rafting na Tari za 1 osebo,
 • 1x jeep safari s pohodom skozi NP Sutjeska (pragozd Perućica in Trnovačko jezero) za 1 osebo.
 • Le 81 €, namesto 125 € za 1 osebo!

Opis ponudbe:

Kamp Highlander je prava oaza miru v nedotaknjeni naravi in hkrati odlična destinacija za pustolovščine, ki zagotavljajo popolno združitev z naravo in uživanje v vseh njenih časrih. Čas je, da preživite počitnice v harmoniji z naravo, da si v svojem, včasih dolgočasnem vsakodnevnem življenju, zagotovite nekaj nepozabnih dni v čudovitem naravnem okolju in mestno življenje nadomestite s svežim zrakom in jutranjo roso in da uživate v miru in tišini. Od ogromne količine adrenalina ostanite brez besed in vsaj na kratko doživite življenje "Gorštaka". Pozabite na skrbi, izklopite internet in uživajte pod zvezdnim nebom, ob žuborenju reke Drine in tabornega ognja kampa Highlander. Uživajte, vsekakor vas čaka nepozabno doživetje in spomini za vedno.

Kanjon reke Tare je drugi največji kanjon na svetu in ga zaradi svoje čiste in pitne vode ga mnogi imenujejo "solza Evrope". Na poti boste videli pokrajine zadnjega deževnega gozda v Evropi "Perućice", njen slap Skakavac, ki je visok 73 metrov, in s Team Highlanderjem boste osvojili Trnovačko jezero, ki je zaradi svoje srčne oblike poznano po vsej Evropi. Uživajte, vsekakor vas čaka nepozabno doživetje in spomini za vedno.

1. DAN: Prihod v kamp Highlander do 18.00 (nezavezujoča ura), po nastanitvi v rezervirani planinski bungalov pa si lahko po želji naročite večerjo (okoli 20.00). Sledi druženje ob tabornem ognju z glasbo.

2. DAN: Po zajtrku (okoli 8.00) sledi prevzem opreme za rafting (varnostni jopič, čelada, neoprenska obleka, veslo). Že okoli 10.00 bo odhod s terenskimi vozili do Brštanovice, ki je začetna točka za rafting. Vodiči pripravijo sedežni red na čolnu in izvedejo kratek tečak o pravilnem sedenju, vedenju v čolnu in tehnikah veslanja po divji in hitri reki. Sledi rafting po najbolj razburljivem delu tare, kit raja 3-4 ure s premori za fotografiranje, plavanje in osvežitev. Po Tari sledi še 5 km raftinga po reki Drini (pri Šćepan polju se reki Tara in Piva združita in svojo pot nadaljujeta kot reka Drina), vse do kampa Highlander, kjer je okoli 15.00 organizirano kosilo. Če želite kosilo, ga preprosto naročite pred odhodom na rafting. Po okusnem tradicionalnem kosilu lahko uživate v sprehodu ob reki, družabnih igrah ali športnih aktivnostih v kampu (odbojka, badminton, mali nogomet …). Večerja za vse zainteresirane je okoli 20.00, sledi pa druženje ob tabornem ognju in glasbi.

3. DAN (opcija 1: RAFTING): Ko se naspite, lahko naročite zajtrk. Ob povzetku vtisov in načrtih za nove avanture se aranžma za vse, ki so se odločili le za raftingpo zajtrku zaključi. Po želji in dogovoru je mogoče podaljšati bivanje in izkusiti kakšno novo avanturo, na primer jeep safari, ribarjenje, jahanje konjev, gorsko kolesarstvo, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ali v Dolino herojev.

3.DAN (opcija 2: RAFTING in JEEP SAFARI): Vsi, ki ste se odločili za opcijo z vključenim jeep safarijem pa po zajtrku sledijo priprave za odhod na jeep safari in pohodniško avanturo. Ob 10.00 odhod s terenskimi vozili proti Nacionalnemu parku Sutjeska. Po uri vožnje prihod do pragozda Peručica, najbolj ogranjenega pragozdnega rezervata v Evropi, kjer si boste ogledali tudi slap Skakavac, ki je visok 73 m. Sledi pohod do razgledne točke na Prijevoru, platoju pod Maglićem, najvišji planini v BiH, od koder se pot nadaljuje proti Trnovačkemu jezeru (cca 90 min hoda). Pri jezeru postanek za kopanje in počitek. Vrnitev v kamp Highlander je predvidena okoli 17.00, sledi organizirano kosilo. Če želite kosilo, ga preprosto naročite pred odhodom na jeep safari. Ob povzetku vtisov in načrtih za nove avanture se aranžma zaključi po kosilu. Po želji in dogovoru je mogoče podaljšati bivanje in izkusiti kakšno novo avanturo, na primer jeep safari, ribarjenje, jahanje konjev, gorsko kolesarstvo, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ali v Dolino herojev.
Na Mestoidej.com s klikom KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 00 387 65 475 201 ali highlandertim@hotmail.com.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Bastasi bb, 73300 Foča, Bosna in Hercegovina.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • *Ponudba velja za koriščenje do 30.9.2019, med tednom. Rezervacije so možne že sedaj. 
  Za koriščenje med vikendi z Mestoidej potrdilom je rezervacija možna le 7 dni pred prihodom (koriščenje je možno le v primeru prostih kapacitet).
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:
  35 € (3 DNI RAFTING) ali 65 € (3 DNI RAFTING in JEEP SAFARI).
 • Doplačilo:
  Možno doplačilo:
  zajtrk 6 €/osebo, kosilo 12 €/osebo, večerja 10 €/osebo.
 • V primeru velikega števila gostov si uprava kampa Highlander pridržuje pravico organizirati rafting v dveh skupinah - opoldne in poldne.
 • Hrana in prevoz z vaše lokacije do lokacije v kamp Highlander NISTA vključena v ceno.
 • Odpoved rezervacije vsaj 7 dni pred dogovorjenim terminom, sicer se potrdilo o ekskluzivni ceni smatra unovčeno.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Rafting Kamp HIGHLANDER

Kontakt:

highlandertim@hotmail.com, 00 387 65 475 201

Lokacija:

Rafting Kamp Highlander,
Bastasi bb, 73300 Foča, Bosna in Hercegovina