Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Crikvenica, Hotel Villa Aurora 3*: Počitnice za 2 osebi
50,00 €

Crikvenica, Hotel Villa Aurora 3*: Počitnice v Kvarnerju za 2 osebi le 50 €

Hotel Villa Aurora se nahaja v Crikvenici, 600 m od plaže. Očarljiv družinsko voden hotel ponuja elegantno opremljene sobe s pogledom na Krk ali sosednji park. Sobe so klimatizirane imajo pa tudi centralno ogrevanje. Notranjost hotela je moderno opremljena in prilagojena gostom, ki pridejo na počitnice, pa tudi poslovneže, ki želijo organizirati mini kongrese in poslovna srečanja v sredozemskem vzdušju. V prijetnem ambientu hotelske restavracije in lepih terasah s pogledom na Crkivenički zaliv boste uživali v najbolj raznolikih specialitetah bogate hrvaške kuhinje s poudarkom na Sredozemlju ob spremljavi vrhunskih vin in sladic. 2-dnevni oddih v Hotelu Villa Aurora 3* Crikvenica v sobi s pogledom na morje ali park in vključenim zajtrkom le 50 €, namesto 77 €, za 2 osebi! Res odličen oddih in uživanje v prekrasnem ambientu ob vonju morja in borovcev ter petju ptic.

POHITI! LE ŠE 8 MEST NA VOLJO!
50,00 € KUPI

10,00 € plačate rezervacijo
40,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 1x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na park ali morje (glede na razpoložljivost) za 2 osebi,
 • 1x zajtrk za 2 osebi. 
 • Brezplačen Wi-fi internet.
 • UGODNOST za kupce Mestoidej:
  En otrok do 4. leta brezplačno*.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 13.6.2019.

Opis ponudbe:

Hotel Villa Aurora se nahaja v Crikvenici, 600 m od plaže. Očarljiv družinsko voden hotel ponuja elegantno opremljene sobe s pogledom na Krk ali sosednji park. Sobe so klimatizirane in vključujejo pisalno mizo. Notranjost hotela je moderno opremljena in prilagojena gostom, ki pridejo na počitnice, pa tudi poslovneže, ki želijo organizirati mini kongrese in poslovna srečanja v sredozemskem vzdušju.

V prijetnem ambientu hotelske restavracije in lepih terasah s pogledom na Crkivenički zaliv boste uživali v najbolj raznolikih specialitetah bogate hrvaške kuhinje s poudarkom na Sredozemlju ob spremljavi vrhunskih vin in sladic.

Crikvenica je najbolj znano turistično središče in klimatsko zdravilišče v Kvarnerju. Kraj leži okoli 37 km jugovzhodno od Rijeke ob glavni cesti Rijeka - Split. Poleg naravnih lepot, čistega morja in morskega zraka ter gostoljubnih ljudi, je glavni razlog za počitnice v Crikvenici, zelo prijeten, blag stabilen in zdrav mediteranski podnebje, ki ima mikroklimo z blagimi zimami in zmernimi poletji.  Crikvenica premore tudi dolge peščene in prodnate plaže, ki nudijo užitek za stare in mlade. Mesto ponuja bogato turistično ponudbo, od ribiškega tedna, akvarija z več kot 150 vrstami rib, do mesta, muzejev in galerij. 

Vaš ponudnik se nahaja na področju: KVARNER

Kvarner je območje, ki zaradi svoje raznolikosti podnebja, klime in vegetacije povezuje obale, otoke in gore, arhitekturo in kulturo že tri stoletja. Obalna pokrajina je v neposredni bližini gozda in hribovskega Gorskega kotarja. Na Kvarnerju lahko podoživite tudi razkošje trendovskih letovišč, kot so Opatija, ki nosi bogato turistično tradicijo, s parki in razkošnimi vilami in 12 kilometrov dolgimi sprehajalnimi potmi. 
Kvarner sestavlja Opatijska in Vinodolska rivijera, ter največji hrvaški otoki, kot so otok Krk, otok Cres, otok Rab in otok Lošinj. Kjerkoli na Kvarneju boste počitnikovali povsod lahko uživate vse raznovrstne dejavnosti kot so plavanje, jadranje, pohodništvo, planinarjenje, kampiranje, ribolov, ... Karkoli želite, narava ter temperatura morja in ozračja na Kvarnerju vam ponuja priložnost, da resnično uživate!

Mestoidej kupci o ponudniku: »Hotel vila Aurora, super je bilo! Priporocam. « V. I., 22.4.2019
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na  00 385 91 1985 554 ali 00385 51 781 270 ali villahotelaurora@gmail.com.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Ante Starčeviča 32, 51260 Crikvenica, Hrvaška.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Ponudba velja za koriščenje od 18.4. do 13.6.2019.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 
 • Doplačila:
  Turistična taksa 8 kun/osebo/dan.
  *Otroška doplačila in popusti:
  otrok do 4. leta gratis namestitev z vključenim zajtrkom,
  otrok 4-12 let 50% popust na promocijsko ceno (v sobi s starši),
  otrok nad 12 let plača polno ceno.
  Otroška posteljica brezplačno.
 • Prijava: 14:00, odjava: 10:00.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

Hotel Villa Aurora, M-M Malinska d.o.o.

Kontakt:

00 385 91 1985 554, 00 385 51 781 270, villahotelaurora@gmail.com

Lokacija:

Hotel Villa Aurora,
Ul. Ante Starčevića 32,
51260 Crikvenica