Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Rafting reki Soči po SUPER CENI
45,00 €

Bovec, RAFTING: Adrenalinski spust po reki Soči z ekipo Aktivni planet le 45 €

S prijatelji ali neznanci, na rafting Aktivnega Planeta ste vedno del ekipe. Z ramo ob rami se borite in plujete po smaragdni Soči, ki vas vodi do svojih zakladov. Leta izkušenj jim omogočajo, da vam ponudijo le najboljše. Tako neustrašnim mišičnjakom, kot nežnim deklicam, skeptičnim babicam in navihanim vnučkom. Reka ponuja rafting za vse! EKSKLUZIVNO samo za kupce Mestoidej SUPER CENA za adrenalinski spust po reki Soči z odlično ekipo Aktivni planet, le 45 € za 1 osebo. Ponudba vključuje tudi vso varnostno opremo. Odlično DARILO za adrenalinske navdušence! Koriščenje do konca septembra 2020.
POHITI! LE ŠE 8 MEST NA VOLJO!
45,00 € KUPI

6,50 € plačate rezervacijo
38,50 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 1x rafting po reki Soči.
 • Varnostna oprema (neoprenska obleka, čelada, obuvalo, reševalni jopič).
 • Dožina spusta 10 km.
 • Spust traja cca 1,5 ure.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.9.2020, razen od 16.7. do 31.8.2020.*

Opis ponudbe:

Poleti, leta 1999, je legendarna rafting ekipa, imenovana Bobri, osvojila zlato odličje na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki. To je bilo že njihovo šesto zlato iz svetovnih prvenstev zapored. Dve leti kasneje sta dva Bobra v majhnem mestecu Bovec, ki leži poleg smaragdne reke Soče, ustanovila športno agencijo Aktivni planet.

Vodniki pri Aktivnem planetu so bili tekmovalci v kajaku in raftingu. Njihove izkušnje izhajajo iz mednarodnih tekem v kajak slalomu in spustu, potovanji in raziskovanji novih rek v oddaljenih deželah pa tudi z učenjem mladih. Po letih naporne prakse, še vedno počnejo, kar ljubijo – s predanostjo delajo na reki. Brez dvoma so eksotični, nekateri so odrasli v dolini reke Soče, drugi so prišli iz oddaljenih koncev sveta.

Že izvir reke Soče je nekaj posebnega, edini svoje vrste. Za njim si je smaragdna Soča v Julijskih Alpah izdolbla vetrovno pot skozi strme stene, divje brzice, kanale, slapove in bazene. Včasih se razlije po širokih dolinah. V svojem brhkem temperamentu pod žarom sonca je njen odsev zaslepljujoč. Na temačni dan se peni na svojih ustih. Zavarovano z vrhovi, ki se razprostirajo dva tisoč metrov visoko, jo gorske koze, srnjad, kače, volkovi, merjasci in medvedi kličejo moj dom. Reka Soča je edinstvena. Prava lepotica. Morda je ena izmed zadnjih rek v Evropi, katere svobodo lahko doživite tako intenzivno. Ona je Soča, krasna hči planin…

KLASIČEN RAFTING
Naša standardno pot z rafti, ki je dolga približno 10 kilometrov, vodimo med slapom Boka in vasjo Trnovo ob Soči. Izlet se prične le streljaj od Boke, največjega in najbolj vodnatega slapa Slovenije.  Pri vstopu čolnov je Soča mirna. Naši gumijaki potujejo s tokovi naprej. Pridemo do točke, kjer reka Učje Soči doda nekaj vodne mase  in zato počasi stopnjujemo hitrost. Na poti nas budno opazuje Velika Baba Kanina. Ko pred nami uzremo strma pobočja Krna, se pričnejo zeleni bregovi ožati. Okretno se izmikamo skalam in drugim pastem. Voda preneha skrivati svojo živahnost. Napetost raste in adrenalin preplavlja posadko. Spoprimemo se z zadnjimi brzicami. Izogibamo se ogromnim skalam, ki so včasih večje od družinskih hiš.  Raft močno udarja ob volove. Dobro se oklenemo vrvi za vstop v čisto zadnjo brzico in priveslamo do brega. Zadihani, premočeni, osvežujoče zadovolj(e)ni. Izkrcamo se v vasici Trnovo ob Soči.
Ne spreglejte:
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija želenega termina pri ponudniku na 040 639 433.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Trg golobarskih žrtev 19, 5230 Bovec.
 • Zbirno mesto je v pisarni Aktivni planet v centru mesta Bovec, 15 minut pred izbrano uro odhoda na naslovu: Trg golobarskih žrtev 19, 5230 Bovec.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • *Ponudba velja za koriščenje do 30.9.2020, vsak dan v tednu (odvisno od vremena in števila prijavljenih), razen od 16.7. do 31.8.2020.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Preostali znesek 38,50 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo.
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

Aktivni Planet d.o.o.

Kontakt:

040 639 433 ali info@ziplineslovenia.com, info@aktivniplanet.si

Lokacija:

Trg golobarskih žrtev 19,
5230 Bovec