Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Terme Vivat, Moravske Toplice - Preverjamo ponudnike (APRIL 2019)

Kot velika ljubiteljica wellness razvajanj in hotelov sem bila zelo vesela, ko so s portala Mestoidej povabili, da preizkusim ponudbo Term Vivat v Moravskih Toplicah. Te terme so v letu 2018 zasedle prvo mesto med srednje velikimi termalnimi kopališči v Sloveniji. Zraven sem lahko pripeljala še eno osebo, zato sem povabila prijateljico. 

    


Povezava do ponudbe ➡️ KLIK, KLIK

Terme Vivat, ki so ponudnik turistično-termalnih, zdraviliških, wellness in hotelskih storitev sva obiskali med tednom, kar nama je precej ustrezalo tudi zaradi same gneče, saj je med vikendom le-ta veliko večja. V ponudbi sva imeli vključen tudi polpenzion, neomejeno kopanje in prost vstop v svet savn. Njihova wellness ponudba običajno vključuje tudi tajske masaže, a žal midve tega nisva imeli. 
Lokacija term je enkratna, ob hotelu je veliko parkirišče, kjer je dovolj parkirnih mest za goste, ki se pripeljejo z osebnim vozilom. Blizu je tudi trgovina, kavarna in sprehajalna pot. 

Ob prihodu v hotel so naju na recepciji lepo sprejeli, nama dali vse potrebne informacije in ključ za sobo ter zapestnice za bazen. Najin prostorni apartma je bil v prvem nadstropju. Všeč mi je, da sva imeli pogled na zunanji bazen in krasen sončni zahod. Spalnica mi je bila najljubša zaradi velike udobne postelje in lepega pogleda na ogromen travnik. Najin apartma je imel ločeno spalnico od dnevnega prostora, v katerem je bila zofa z mizico, naslonjač in jedilna miza s stoli. Zvečer sva lahko tako v naslonjačih klepetali še pozno v noč. Kopalnica je prostorna, tako da sva se lahko skupaj uredili za večerjo.
Wifi je v apartmaju odlično deloval, kar je ogromen plus. Všeč mi je, da sva v kopalnici imeli gel za tuširanje in milo, kar je za eno nočitev precej priročno. Super je bilo, da sva dobili kopalne plašče, saj so nama prišli prav za obisk bazena. Edino kar sem pogrešala je TV.

Bazenski kompleks je ogromen, za vstop pa potrebujete zapestnico. Najbolj mi je bilo všeč to, da imajo v Termah Vivat ločen bazen, ki je dosegljiv starejšim nad 18 let od tistega, ki je na voljo tudi otrokom. Bazeni so veliki, tako da je prostora za vse. Imajo tudi jacuzzije in bazen s črno termalno vodo, le-ta pa je ločen od ostalih s steklenimi vrati. Na uradni spletni strani Term Vivat je navedeno, da je črna termalna voda zdravilna (natrijeva hidrogen karbonatna kloridna voda), saj prihaja iz globin vrelcev Term Vivat. 

Nad ponudbo hrane sva bili zelo navdušeni, vključen sva imeli polpenzion. Toliko različnih jedi, od slanega do sladkega, skratka vse, kar ti srce poželi. Tudi jedilni prostor je velik, tako da ni potrebno skrbeti za prosto mizo. Ob bazenu je restavracija, kjer lahko med obroki na hitro nekaj prigriznete. Jaz sem bila v popoldanskih urah že pošteno lačna. 

Prekmurska vasica Moravske toplice so super izbira tudi za izlet, saj je v njihovi bližini kar nekaj zanimivh točk, ki si jih lahko ogledate, kot je Bukovniško jezero, Otok ljubezni in bližnje cerkve. Midve žal na oglede nisva uspeli, saj sva v hotelskem kompleksu preživeli le en dan. 

Terme bi priporočala vsem, ki želite miren in sproščujoč oddih ob dobri hrani in prijetnem vzdušju. Povezava do ponudbe ➡️ KLIK, KLIK


Cindy Sabolčec, All things Artsy