Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Terme Snovik, rajski apartma - preverjamo ponudnike (MAJ 2019)

Terme Snovik. Ali veste, da so to najvišje ležeče terme V Sloveniji?  Po pravici povedano, tudi jaz nisem veliko vedela o teh prijetnih termah. Ko se mi je ponudila priložnost, da jih v sodelovanju s portalom Mestoidej obiščem, sem se počutila navdušeno in neučakano, saj bom zopet videla nekaj novega, kar pa je pri meni vedno velik plus.  


Ko je le prišel ta težko pričakovani petek, sicer zelo deževen, ampak mi ni bilo mar, saj grem v terme, kjer bom poležavala v jacuziju in se potila v savnah »kaj pa rabim sonce« sem si mislila. Bolj ko sem se bližala cilju, vse bolj sem občudovala gozdnato pokrajino, ki je zopet zaživela in povsod so bile živo zelene barve, ki so oznanjale Maj. Seveda, kot je meni podobno, sem prvo pomislila »uhh, tukaj so pa sigurno kakšne zanimive poti za sprehode« in glej ga zlomka imela sem prav. Kmalu po prihodu sem dobila zanimiv zemljevid tematskih pohodniških poti v okolici in pravzaprav so Terme Snovik  za pohodnike zelo prijazne. Tematska pot temelji na 5 stebrih (voda, gibanje, prehrana, zelišča, zdrav življenski slog) znanega življenskega filozofa Sebastiana Kneippa. 


Ko sem izvedela vse te zanimivosti, sem res začela upati, da bi vsaj za minutko nehalo padati, ampak žal se dež cel čas mojega bivanja ni ustavil niti za trenutek. Jaz pa sem imela s sabo SKORAJ, da že poletna obuvala, tako da sem mogla idejo o pohodu opustiti. Tako da če se odpravljate v Snovik, obvezno športna oprema za vse vremenske razmere.

Prijazno osebje - to je bilo nekaj, kar sem tudi takoj opazila, ko sem stopila čez vrata recepcije. Ko pa sem videla apartma, me je pa »sezulo«. No, tega pa res nisem pričakovala. Na slikah je izgledalo čudovito ampak meni osebno je bilo v živo še toliko lepše. Rajski apartma za 2 osebi se razteza kar na 70 kvadratnih metrih z dnevnim prostorom s kaminom, kuhinjo, kopalnica s savno in jacuzzijem in spalnico z vodno posteljo. Najbolj od vsega pa mi je bilo všeč, da ko sem prišla sem se res počutila kot doma. Težko opišem.

Ob prihodu v Rajski apartma me je za dobrodošlico pričakal šampanjec in prelep šopek rož. Ker je bilo zunaj slabo vreme, sem si hitro ob prihodu prižgala ogenj v kaminu in ja ratalo mi je v prvem poizkusu! Ta kamin pa je le še dodal ta topel domač občutek, o katerem sem prej govorila. Nato pa sem jacuzzi hitro napolnila z vročo vodo in se potopila vanjo. Malo sem si odprla  okno, ker res obožujem zvok dežja, sploh če sem lahko na toplem v vročem jacuzziju z dobrim šampanjcem v roki in prijetni glasbi in zelo mi je bilo všeč, da so bili vgrajeni zvočniki prav v vsaki sobi.  

Voda in savna te naredita lačnega in ker je bila kuhinja tako simpatična sem si kar sama skuhala večerjo in na tisti točki večera sem bila res že zelooo lačna. Preostanek večera pa sem preživela ob gledanju ognja (ne vem kaj je na njem, ampak lahko strmim ure in ure vanj haha), poslušanju glasbe in kozarčku vina.  Apartma je tako prostoren in ponuja tako veliko, da sem prvi dan kar cel dan preživela v njem in šele naslednji dan po obilnem samopostrežnem zajtrku odšla do bazenov in kasneje navdušeno domov.


Hvala Terme Snovik bilo je čudovito in definitivno se še vidimo, da raziščem vaše pohodniške poti in ostalo bogato ponudbo.

»Ostati zdrav in dolgo živeti je želja večine ljudi, zelo malo pa jih je pripravljeno za to tudi kaj narediti. Če bi ljudje vsaj polovico skrbi namenili temu, kako ostati zdrav in zdravo živeti, bi jim bila polovica njhovih bolezni prihranjena.« Sebastian Kneipp 

PONUDBA, ki sem jo koristila -> Terme SNOVIK, Rajski apartma s savno in jacuzzijem po SUPER Mestoidej ceni: 
https://mestoidej.com/terme-snovik-rajski-apartma-savna-jaccuzi-id_1354/

Janja Klanšček