Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Rogaška Slatina, Atlantida Boutique Hotel***** – Preverjamo ponudnike (JUNIJ 2019)

Zbudila sem se ob morju v Novigradu, zvečer pa sem zaspala v čudovitem hotelu Atlantida Boutique  v Rogaški Slatini. Sliši se odlično, kaj ne? In tudi bilo je! Predvsem zelo pestri dnevi, kako pa je vse skupaj potekalo, si lahko ogledaš v spodnjem videu.

Zbudila sem se ob morju v Novigradu, zvečer pa sem zaspala v čudovitem hotelu Atlantida Boutique  v Rogaški Slatini. Sliši se odlično, kaj ne? In tudi bilo je! Predvsem zelo pestri dnevi, kako pa je vse skupaj potekalo, si lahko ogledaš v spodnjem videu.

 
 


To je bil prvi junijski vikend in temperature so se prvič povzpele na prijetnih 25 stopinj. Vreme sem naročila, bi se lahko reklo! Sem sigurna, da vsi vemo kakšno deževno in mrzlo vreme smo imeli pretekle mesece v Sloveniji. In ravno na ta čudovit vikend, sva šla s fantom preizkusit ponudbo portala Mestoidej in sicer v hotel Atlantida s 5 zvezdicami za katerega sem prepričana, da še mnogi ne veste, saj je bil odprt šele leta 2016. Hotel se nahaja v  Rogaški Slatini, ki leži na vzhodnem in osrednjem delu Štajerske ter ob meji z Republiko Hrvaško. Rogaška je znana predvsem kot zdraviliško središče, zaradi izvirov mineralnih vod z zdravilnimi lastnostmi in vsem dobro znani unikatni mineralni vodi Donat Mg.

Zakaj pa je nama bil ta ponudba tudi cenovno tako všečna? Na prvem mestu bi omenila njihovo odlično hrano. Oba zelo rada kaj dobrega pojeva, še posebej fant, ki je pravi gurman. In ko sva se pri večerji spogledala sva si oba isto mislila. To je božansko! Če bi šla midva v katerokoli restavracijo jest, ki ima nivo kot je v tem hotelu bi se hitro približala ceni same ponudbe ampak tukaj je vštet še odličen Wellness z savno in bazenom, fitness in vse lahko koristiš neomejeno. No, tudi ješ lahko »neomejeno« oziroma dokler ne »počiš«, haha. V Hotelu so obroki v kombinaciji bifeja (tople in hladne predjedi, različne juhe in ogromno sladic) in glavne jedi, ki si jo sam izbereš iz menija in ti jo prinesejo ob času, ki tebi ustreza (hrano pripravljajo sproti in ne v naprej) oziroma, ko preizkusiš »vse« jedi iz bifeja. Midva sva si vzela kar čas, veeeeliko časa in je vse je bilo zelo dobro!

Druga stvar, ki je v tem hotelu bil veeeelik plus pri meni pa je MIR. Jaz sem človek, da če grem nekam z namenom da se sprostim imam rada mir in tišino. Zgleda da to pride z »leti« haha. In tukaj ga imaš tega neomejeno. V bazenu sva bila 80% časa sama. Včasih je kdo prišel odplavati nekaj dolžin ostalo pa je bilo »vse najino«. Tukaj v tem prostoru z bazenom in jacuzzijem sva preživela tudi večno časa, izmenično sva se prestavljala v toplo in nato hladno vodo. Težko življenje ane! Ker je pa je bilo odlično vreme sva lahko tudi poležavala na ležalnikih na ogromni terasi pred bazenom s pogledam na prekrasno gozdnato naravo. Idilično! Bazen je pa še posebej lep ko se zunaj stemni in ga obsijejo modro vijolične barve. Prelepo, vam rečem!

 

Tisti večer pa je bil za vse nogometne navdušence prav poseben dogodek saj je bil ravno finale Lige prvakov. Fant je bil na začetku razočaran, ker ni našel v sobi na televiziji A kanala, kjer je potekal prenos, ampak so v hotelu poskrbeli tudi za to in so v dvorani na ogromnem platnu tekmo predvajali v živo. Kasneje sva samo še padla v posteljo in se v dopoldanskih urah po obilnem zajtrku odpravila domov.

Res se je veliko dogajalo ta vikend in lepše bi bilo težko!

Hvala portalu Mestoidej in pa Hotelu Atlantida za gostoljubje, imela sva se čudovito!

Želiš tudi ti obiskati prestižen hotel Atlantida?
NE SPREGLEJ Mestoidej ponudbe Atlantida Boutique Hotela***** s kar 42% POPUSTA:
https://mestoidej.com/rogaska-slatina-atlantida-boutique-hotel-spa-oddih-id_1455/.

Do naslednjič,

Janja Klanšček