Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

28.4.2017 ob 13:43, Najbolj priljubljeni wellness centri v Sloveniji so …

Lučka iz Mestoidej.com pridno spremlja zadovoljstvo kupcev. Presenetljivo veliko se vas javi in nam zaupa svojo uporabniško izkušnjo ter pošlje fotografije. Seveda se najde tudi kakšna graja in Lučka take ponudnike nemudoma umakne s portala. Pravi, da mora biti selekcija. Mi se strinjamo!

Najvišje, prvo mesto, si je prislužila Wellness Živa na Bledu
Wellness Živa se nahaja v Hotelu Golf. Gre za večji wellness center, kjer nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih metodah. Možnosti za božansko sprostitev zaokrožujejo svet savn, center lepote telesa in duha ter termalni bazeni z ogrevano termalno vodo (30ºC). Bazeni, ki so opremljeni tudi z masažnimi stoli in ležišči, se nahajajo v dveh ravneh, povezanih s toboganom. Zunanji bazen je gostom na voljo vse leto, otrokom pa sta prilagojena še posebna bazena. Sproščanju sta namenjeni še dve masažni kadi z ogrevano termalno vodo (35ºC). Za pare pa imajo še prostore za zasebni zakup, kjer se lahko razvajate v popolni zasebnosti. Poleg razvajanja v savnah in bazenih vas bodo postregli z okusnim kosilom v restavraciji Živa.

Naj vam zaupamo vsaj eno mnenje Mestoidej kupca ob obisku Wellnessa Živa:
Pozdravljeni! Z veseljem odpisem na vase sporocilo, ker vem koliko pomeni odkrito mnenje strank. Fantu sem za rojstni dan kupila paket razvajanja v wellness Živa Bled, ker sem se tam ze prej enkrat kopala in sem zelela, da doziviva se ostalo ponudbo. Z vsem sva bila zares zadovoljna. Osebje je bilo zelo prijazno, vse so nama lepo razlozili, saj nisva ravno stalna obiskovalca savn. Zelo naju je navdusila kopel, kjer je bilo prijetno vzdusje, name pa je zelo pozitiven vtis pustil predvsem svet savn. Ponudba, ambient in tisti obcutek, da se zares lahko sprostis. Tako, da nimam nobenih pripomb. Upam, da boste sestavili se cim vec taksnih paketov, kjer je vec moznosti kombiniranja ponudbe. Slik pa nimam ravno veliko saj nisva nosila telefona sabo. Imam edino eno zelo lepo iz sprehoda okrog jezera:) Lep pozdrav, Tina

Aktualni Mestoidej ponudbi Wellnessa Živa na Bledu najdete na povezavah: Kopanje in savnanje in Romantično razvajanje za pare.

Drugo mesto, ki je prav tako veličastno, si zasluži Metropolis SPA v Kamniku.
Metropolis SPA najbolj priporočamo parom in sveže zaljubljenim. Imajo namreč več zasebnih prostorov s savno in jacuzzijem, kjer vas bo navdušila mehka svetloba prostorov, mirna glasba, ki zbujata občutek nežnosti, intimnosti in popolne sprostitve.
V krasnem ambientu in blagodejnem miru, se bosta lahko razvajala v sadni kopeli, savnah, postregli pa vam bodo s piškotki, čajem in sadjem.

Naj vam zaupamo vsaj eno mnenje Mestoidej kupca ob obisku Metropolis SPAja: 
V zadnjem času sem koristil že nekajkrat VIP romantično razvajanje (v obliki zakupa zasebnega prostora v katerem je savna, masažni bazen, postelja, sadnje, penina, ipd.). Z ženo sva bila zelo zadovoljna z Metropolis Spa v Kamniku. Ponudba je fantastična in jo tako toplo priporočava novim parom ali takim kot sva midva in sva skupaj že kar nekaj let...skoraj 2 desetletji... ;) Opis ponudbe ter slike na vaši strani so bile ustrezne in so se popolnoma ujemale s ponudbo, tako da negativnih presenečenj ni bilo, kvečjemu veliko pozitivnih. Vsekakor bova vaše ugodnosti koristila še naprej. “ - Asmir N., 15.12.201

V aktualni Mestoidej ponudbi Metropolis SPA je zakup zasebnega prostora Čar Orienta ali Tropski raj. Za ogled ponudbe kliknite TUKAJ.

Na tretjem mestu po pohvalah Mestoidej kupcev je Wellness Aspara v Šentjurju.
Tudi Asparo bi priporočali tistim, ki si želijo intimnega razvajanja v paru. VIP salon v Wellness centru Aspara je opremljen z jacuzzijem ter finsko in turško savno. Popeljali vas bodo v VIP prostor, kjer vas bodo razvajali v dišeči kopeli, podali možnost potenja v finski in turški savni, nazdravili pa boste z vrhunsko penino. Pričakujemo, da se bo Aspara povzpela še na mesta višje, saj so pred kratkim odprli povsem nov GLAMUR VIP prostor.  GLAMUR VIP je opremljen z jacuzzijem, finsko savno, vodno posteljo, TV-jem in HI-FI-jem. Uživali in razvajali se boste v sproščujoči kopeli, potili v finski savni, počivali na vodni postelji, pa tudi nazdravili z vrhunsko penino. Nato se boste ob prijetnem vzdušju sproščali ob prijetni glasbi ali ob gledanju TV-ja. 

Naj vam zaupamo vsaj eno mnenje Mestoidej kupca ob obisku Aspare: 
Ja, prav sprostitev, fajn je blo :D Šla sva v Wellness Aspara Šentjur, kjer je jakuzzi, finska, turška savna, masažni stoli, penina, sadje in čaj, osebje ful prijazno in ful prijeten ambient..čisto. Vse pohvale!“ - S. Z., 20.11.2016

Seveda moramo biti na tekočem, zato je sedaj aktualna Mestoidej ponudba, romantično razvajanje za pare v novem GLAMUR VIP Wellnessu Aspara, ki jo najdete TUKAJ.

Na mestu 4 je Wellness Zala v Topolšici. 
Gre za popoln VIP – v garaži Term Topolšica parkirate svoj avtomobil. Pri dvigalu se najavite recepciji, kjer lahko takoj plačate s kreditno nartico, torej ni potrebno obiskati recepcije. Dvigalo vas popelje v nadstropje, kjer je 5 tematsko opremljenih VIP prostorov. Prijazno osebje vas pospremi do vašega izbranega prostora. Tam se odprejo sanje… Vsak prostor je drugačen, vsi pa so opremljeni z velikim jacuzzijem, savno, lastno garderobo, kopalnico s tuš kabino, mini barom in popolnim razgledom v naravo. 
Wellness Zala je le en del prestižne ponudbe Term Topolšica. Terme Topolšica krasi zavidljiva tradicija zdravljenja in zdravilstva, zadnje posodobitve pa zdravilišče spreminjajo v razkošen termalno-turistični kompleks. Najsodobnejši wellness programi zdravilišča bodo zadovoljili še tako zahtevnega gosta, pestrost ponudbe pa bo v Topolšico privabila najrazličnejše obiskovalce. Terme Topolšica z značilnimi naravnimi danostmi poosebljajo vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka.

Sedaj aktivno Mestoidej ponudbo Wellnesa Zala v Termah Topolšica najdete TUKAJ.

Zelo veliko pohval prejme tudi Center tajskih masaž Thai Nan v Domžalah. Čudovit prostor in profesionalne tajske maserke so to, kar ga zaznamuje. Lahko se odpravite na tajsko masažo, kraljevo masažo v PARU ali pa si z najdražjo osebo rezervirata privatni prostor s savno, jacuzzijem in počivalnim delom. Aktualni Mestoidej ponudbi sta: Romantični VIP zakup ter Kraljeva masaža v PARU.

Na petem mestu, ampak le zato, ker je odprt le par mesecev na leto (pomlad – poletje, pa je Thalasso SPA Lepa VIDAv Sečoveljskih solinah.
Gre za popolnoma novo oazo miru, ki leži v osrčju Krajinskega parka Sečoveljske soline. Naravne učinkovine, ki v sebi nosijo odsev morja.
V Thalasso SPA Lepa Vida vam v blagem zavetrju solnih polj ponujajo darove morja, ki krepčilno delujejo na telo, v organizmu vzpostavljajo ravnovesje, mu vračajo energijo ter hranijo in obnavljajo kožo. Na voljo so vam tretmaji z naravnimi izdelki, pridobljenimi v Sečoveljskih solinah. Solinsko blato in slanica - matična voda, sol, ter morska voda so najpomembnejši dejavniki talasoterapije na solinah. Od teh sta solinsko blato ter slanica - matična lužina s strani Ministrstva za zdravje priznana kot naravna zdravilna dejavnika. 

Preberite si oceno navdušene Mestoidej stranke nad Thalassom SPA Lepa Vida:
Pozdravljeni,
Obisk spa centra Lepa Vida preko vas je bil odličen! Vse je potekalo brez kakršnih koli zapletov. Zelo, res zelo bi pohvalil osebje, izredno prijazni in domači. Sam spa center je name naredil odličen vtis, vse je popolno, kot mora biti. Ena in edina malenkost, ki sva jo pogrešala, je to, da nama niso nič razložili za kaj je koristen nanos fanga, oz kopel v kateri sva bila. To v enem, dveh stavkih samo. Sicer pa kapo dol celotnemu personalu.
Glede akcij, bi mogoče lahko spet ponudiki isto v Lepa Vida ampak bi temu lahko dodali še masažo? :-)
Pošiljam slike najinega obiska.
Lepo vas pozdravljam,
E. Kranjc
Thalasso spa Lepa Vida je preprosto raj na zemlji in prosim za ponovitev
!!“

Aktualno Mestoidej ponudbo Thalasso SPA Lepa Vida najdete TUKAJ.

Ne smemo pozabiti niti na prestižno savnanje v Ljubljani v Wellness Clubu Sense. Andreja Medvedič vnaša dušo v svoje wellness centre, saj je njen življenski moto razvajanje telesa in duha. V Ljubljani najdemo 2 Sense Wellness Cluba, enega v Austria Trend Hotel Ljubljana, drugega v Grand Hotelu Union. 
Aktivni Mestoidej ponudbi Sense Wellness najdete na povezavah: 
Sense Wellness, Grand Hotel Union in Sense Wellness, Austria Trend Hotel.

Ter še eno zelo zelo hvaljeno romantično razvajanje na Bledu, Wellness Studenec v Hotelu Krim.
Wellness Studenec velja kot ponudba vredna obiska, saj vas bo romantičen zakup prostora s savno in jacuzzijem na BLEDU stal le 49 €. Aktualno ponudbo Wellnessa Studenec najdete TUKAJ.

Ugotavljamo, da wellness že dolgo ni več le razvajanje v bazenih in savnah, ampak veliko več.

Vaša ekipa Mestoidej