Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

25.3.2016 ob 15:12, Zakaj medico wellness?

Mestoidej ekipa je za vas obogatila svojo vsebino z zanimivimi članki Mestoidej Magazina. Dotikali se bomo tem kot so zdrava prehrana, učinki termalnih vrelcev, wellness turizem ter predstavli lokacije, ki jih je vredno obiskati.

Vse več slovenskih term je svoje programe obogatilo z medical turizmom, ki je namenjen rehabilitaciji, sproščanju, okrepitvi imunskega sistema, dobremu počutju ter lažjemu premagovanju vsakodnevnega stresa.

Wellness Zala, ki je v sklopu Term Topolšica, se lahko pohvali z inovativnim medico wellnessom, ki združuje šest terapij in prav vsaka ima svoje pozitvne učinke:

  • Kromoterapija – terapija z barvo in svetlobo, ki ustvari v telesu energetsko ravnovesje.
  • Piling s soljo – naraven način razstrupljanja organizma. Izvaja se v individualnih komorah.
  • Po solnem pilingu sledi prha v lastni komori in ponovitev postopka z zdravilnim blatom, ki telo oskrbi z minerali in drugimi zdravilnimi snovmi. Utrujenemu organizmu omogoča maksimalno okrepitev in dobro počutje.
  • Po prhanju se celo telo namaže z medom, ki ima izjemno zdravilno moč, saj vsebuje minerale, vitamine in aminokisline, ki čistijo kožo in jo šcitijo pred bakterijami.
  • Terapija v masažnem bazenu – edinstvena kombinacija termalne vode, toplote in vrtinčenja z učinkom masaže. Mehurčki termalne vode masirajo stopala, noge in hrbtenico.
  • Dvig imunskega sistema – sedate na veliki zidani in ogrevani klopi, kjer se telo pregreva 20 minut. S tem se doseže izboljšanje cirkulacije in metabolizma.

Postrežejo vam ingverjev čaj in v hiši pripravljene ingverjeve piškote.

Celoten tretma s 6 terapijami po 20 min vam je sedaj na voljo po ceni 10,50 € na osebo.* 
Pa še ugodnost za člane Mestodej: Nočitev v Termah Topolšica do -47%
Izbirate lahko med namestitvijo v čudovitih apartmajih Ocepkov gaj za 2 do 6 oseb ali v Hotelu VesnaKLIKNI za popust!


*Minimalna skupina 15 oseb.

Toliko za danes o medical wellnesu. Naslednjič pa o plodu, ki znanstveno dokazano zmanjšuje znake staranjater ščiti pred boleznimi srca in nekaterimi oblikami raka.Želimo vam lep in razvajanj poln preostanek vikenda,
Ekipa Mestoidej

Pustite se razvajati!