Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Wellness Živa Bled: Kopanje, savnanje in kosilo
28,70 €

Wellness Živa Bled: Kopanje, savnanje in kosilo v Wellnesu Živa, Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), le 28,70 €

Wellness Živa se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji. Nahaja se v Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) na Bledu. V Wellnessu Živa nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih metodah. Možnosti za božansko sprostitev zaokrožuje svet savn, center lepote telesa in duha ter termalni bazeni z ogrevano termalno vodo (30ºC). Vzemite si dan zase, odženite skrbi in se odpravite na Bled na celodnevno razvajanje v Wellness Živa kar 30% ugodneje! Celodnevno kopanje, savnanje in kosilo le 28,70 €, namesto 41 €! Ponudba je lahko ODLIČNO DARILO.
POHITI! LE ŠE 10 MEST NA VOLJO!
28,70 € KUPI

5,70 € plačate rezervacijo
23,00 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Vstop v svet savn z bazeni (celodnevni vstop),
 • rjuha, brisača, več vrst čajev, jabolka in voda,
 • kosilo (3-je hodi od 12.00 do 15.00 ure):
  * dnevna juha ali predjed,
  * glavna jed po izboru šefa kuhinje (mesna, ribja ali vegetarijanska) s prilogo,
  * sladica.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2020 od ponedeljka do petka (ob delavnikih).

Opis ponudbe:

Wellness Živa se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji. Nahaja se v Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) na Bledu.

V Wellnessu Živa nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih metodah. Možnosti za božansko sprostitev zaokrožujejo svet savn, center lepote telesa in duha ter termalni bazeni z ogrevano termalno vodo (30ºC). Bazeni, ki so opremljeni tudi z masažnimi stoli in ležišči, se nahajajo v dveh ravneh, povezanih s toboganom. Zunanji bazen je gostom na voljo vse leto, otrokom pa sta prilagojena še posebna bazena. Sproščanju sta namenjeni še dve masažni kadi z ogrevano termalno vodo (35ºC). Poleg razvajanja v savnah in bazenih vas bodo postregli z okusnim kosilom v restavraciji Živa.

Popestrite si svoj vsakdanjik čez teden in se odpravite na Bled! Kopanje s pogledom na čudovito jezero in okusno kosilo vam bo zagotovo odgnalo vsakodnevne skrbi!

Mestoidej kupci o ponudniku: »Ja, navdušena sem bila nad vašo ponudbo kopanja in savnanja v wellness centru Živa na Bledu. Res odlična cena, odlična ponudba, prijazno osebje, okusna hrana. Kapo dol. «
- M. K. 12.4.2017

»Z vašo ponudbo sem bla zelo zadovoljna..zelo prijazno osebje..v glavnem top!' «
- S. K. 16.8.2017

»Zdravo Lučka, Vse je bilo vrhunsko, od bazena, saune do privat kopeli. Prosim, če še naprej tržite ta paket, po možnosti tudi v zimskih mesecih. « - D. S., 1.6.2018

»Paket trojček (bazen, savna, kosilo) je dober nakup za preživetje v dvoje.Predlagam, da ga obdržite. Zelo verjetno ga bova z ženo koristila še kdaj. « - P. Z., 15.10.2018

» Dober dan, včeraj sva s partnerjem koristila vašo ponudbo slikce žal nimam sva bila pa oba zelo zadovoljna to je bilo tudi moje presenečenje za partnerja, ki danes praznuje rojstni dan. Vsi so se zelo potrudili, vse je blo na nivoju,res vredno pohvale, čeprav sem prvič koristila kupon pri vas,  ni bilo pa to prvič da sem šla na tak način nekam, bom ob prvem ponovnem iskanju dobre in zanimive ponudbe pomislila na vas. Trenutno pa nimam nobenih želja, a vseeno hvala . Lp Marija. « - M.S., 5.10.2019
Ne spreglejte:
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina pri ponudniku na 04 579 17 02.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), Wellness Živa, Cankarjeva 4, 4260 Bled.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.3.2020 od ponedeljka do petka (ob delavnikih).
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Preostali znesek 23 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo.
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

Wellness Živa, Sava Turizem d.d.

Kontakt:

04 579 17 02

Lokacija:

Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), Cankarjeva 4,
4260 Bled