Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Bled, Wellness Živa: Romantično razvajanje za PAR
69,90 €

Bled, Wellness Živa: Romantično razvajanje za PAR. Vključena aromatična kopel, kopanje in savnanje za 2 -41%

Popolno romantično razvajanje v Wellness Živi na Bledu... V Wellnessu Živa, ki se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji, bodo poskrbeli za vašo popolno sprostitev ter za vaše holistično dobro počutje. Tudi razgled iz bazena, kjer je temperatura vode 30 st. C, na blejsko panoramo, vas bo navdal s pozitivno energijo. Zasebna aromatična kopel ter celodnevni vstop v bazene ter svet savn vas bo stal le 69,90 €, namesto 118 € za 2 osebi! Vključen tudi kozarček penečega vina za oba. Koriščenje do 31.8.2019. 
POHITI! LE ŠE 10 MEST NA VOLJO!
69,90 € KUPI

11,00 € plačate rezervacijo
58,90 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 2x vstop v svet savn z bazenom,
 • aromatična kopel s kozarčkom penečega vina (40 min).
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.8.2019.

Opis ponudbe:

Wellness Živa na Bledu se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji.

Vzemita si čas samo zase, prepustita se razvajanju in sproščanju ter si pričarajta nepozabne romantične trenutke. Posebej za vaju smo pripravili celodnevno razvajanje v Wellness Živi (kopanje in savnanje) ter intimno razvajanje v kopeli s kozarčkom penine. Omamni vonji vaju bodo popolnoma sprostili in vaju popeljali v deželo užitka. Po in pred razvajanjem si oddahnita še v bazenu ter savnah. Naj vaju čudovit razgled iz bazena na blejsko panoramo navda s pozitivno energijo.

Wellness Živa se nahaja v Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) na Bledu, kjer nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih metodah. Možnosti za božansko sprostitev zaokrožujejo svet savn, center lepote telesa in duha ter termalni bazen z ogrevano termalno vodo (30ºC). Bazen, ki je opremljen tudi z masažnimi stoli in ležišči, se nahaja v dveh ravneh, povezanih s toboganom. Zunanji bazen je gostom na voljo vse leto, otrokom pa sta prilagojena še posebna bazena. Sproščanju sta namenjeni še 2 masažni kadi z ogrevano termalno vodo (35ºC).

Odpravita se na Bled in si podarita nežno razvajanje v Wellnessu Živa, kjer skrbijo za holistično dobro počutje. Razgled iz bazena na blejsko panoramo pa naj vaju navda s pozitivno energijo.

Mestoidej kupci o ponudniku: »Pozdravljeni! Z veseljem odpisem na vase sporocilo, ker vem koliko pomeni odkrito mnenje strank.Fantu sem za rojstni dan kupila paket razvajanja v wellness Živa Bled, ker sem se tam ze prej enkrat kopala in sem zelela, da doziviva se ostalo ponudbo. Z vsem sva bila zares zadovoljna. Osebje je bilo zelo prijazno, vse so nama lepo razlozili, saj nisva ravno stalna obiskovalca savn. Zelo naju je navdusila kopel, kjer je bilo prijetno vzdusje, name pa je zelo pozitiven vtis pustil predvsem svet savn. Ponudba, ambient in tisti obcutek, da se zares lahko sprostis. Tako, da nimam nobenih pripomb. Upam, da boste sestavili se cim vec taksnih paketov, kjer je vec moznosti kombiniranja ponudbe. Lep pozdrav,Tina «
-T. Š., 12.4.2017

Zdravo, Lučka! Moram vas pohvaliti - vas osebno in "firmo". Zelo sva s partnerjem zadovoljna z vami.
  
Zadnjič sva bila preko vaše ponudbe v Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) na Bledu, bilo je suuuper. To varianto bi Z VESELJEM rada prav kamlu ponovila. Ali boste kmalu imeli zopet? Hvala za prijaznost. Sedaj vem, da je dobrodošla kakšna fotografija, drugič jo naredim... Glede še kakšne željene destinacije pa vam še javim.Lep dan želim. «H. A., 22.12.2017

Pozdravljeni.Z vašo ponudbo sem bila zelo zadovoljna. Z prijateljico sva se odpravili na celodnevno razvajanje na Bled v wellnes Živa. Imeli sva neomejeno savnanje, zato sva večinoma časa preživeli kar tam. Kosilo je bilo tudi super. Na mesto idej imate zelo dobre ponudbe, zato sem nazadnje pri vas še kupila darilni bon za razvajanje. Hvala in na sodelovanje še v prihodnje. «M. B. 20.12.2017

Pozdravljeni,ja, bilo je super...in savnanje in kosilo. To punudbo wellnesa Živa Bled kar obdržite, ker je super ponudba. «B. T., 20.11.2017

Pozdravljeni, s ponudbo v Wellnessu Ziva sva bila z mozem zelo zadovoljna, pa tudi utrujena in drugi dan kot prerojena. «I.Z.M., 6.2.2018

'Zdravo Lučka, Vse je bilo vrhunsko, od bazena, saune do privat kopeli. Prosim, če še naprej tržite ta paket, po možnosti tudi v zimskih mesecih. - D. S., 1.6.2018
Ne spreglejte:
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina vsaj 3 dni pred prihodom pri ponudniku na 04 579 17 02.
 • Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), Wellness Živa, Cankarjeva 4, 4260 Bled.
 • Ponudba velja za 2 osebi.
 • Ponudba velja za koriščenje do 31.8.2019.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Preostali znesek 58,90 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.
 • Že rezervirano storitev je potrebno stornirati vsaj en dan vnaprej, v nasprotnem se potrdilo o ekskluzivni ceni smatra kot unovčeno.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo.
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

Wellness Živa, Sava Turizem d.d.

Kontakt:

04 579 17 02

Lokacija:

Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), Cankarjeva 4,
4260 Bled