Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Celodnevno razvajanje v SPA Luisa
45,60 €

Bled, SPA Luisa: Celodnevno kopanje in savnanje ter masaža celega telesa s pomarančnim oljem -40%

Odlično razvajanje, namenjeno popolni telesni in duševni sprostitvi. Omogočite svoji koži razvajanje  s pomarančnim oljem, ki kožo nahrani in jo varuje pred staranjem. Masaža bo poleg naštetega, blagodejno vplivala tudi na vaše počutje ter vas sprostila. Sami ali v paru se ob klasični masaži, razvajajte še v savnah in termalnem bazenu SPA Luisa Bled, kjer se bazeni dnevno napolnijo z vodo iz termalnega vrelca (22 C) in kjer se razprostira slikovit pogled na Blejsko jezero in Alpe. Vstop v savne in bazen ter masaža celega telesa s pomarančnim oljem le 45,60 €, namesto 76 €! Potrdila lahko združite in se razvajate se v paru z vašim partnerjem ali v družbi najboljše prijateljice. Koriščenje do 30.6.2019!

POHITI! LE ŠE 13 MEST NA VOLJO!
45,60 € KUPI

9,10 € plačate rezervacijo
36,50 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Neomejen vstop v savne (celodnevni vstop),
 • neomejen vstop v termalni bazen (celodnevni vstop),
 • masaža celega telesa s pomarančnim oljem (50 min.).
 • Razgled na Blejsko jezero.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.6.2019.

Opis ponudbe:

Predlagamo odlično razvajanje, namenjeno popolni telesni in duševni sprostitvi. Privoščite svoji koži razvajanje  s pomarančnim oljem, ki kožo nahrani in jo varuje pred staranjem. Masaža bo poleg naštetega, blagodejno vplivala tudi na vaše počutje ter vas sprostila.

Sami ali v paru se ob klasični masaži, razvajajte še v savnah in termalnem bazenu SPA LUISA Bled, kjer se bazeni dnevno napolnijo z vodo iz termalnega vrelca (22 C) in kjer se razprostira slikovit pogled na Blejsko jezero in Alpe.

SPA Luisa se nahaja v hotelu Grand Hotel Toplice tik ob jezeru. Goste pomirja s tradicionalnim stilom in razvaja z razkošnim udobjem. SPA Luisa je manjši spa center, katerega posebnost je elegantno kopališče. Kopanje v termalnem kopališču ugodno vpliva na celo telo. Ob termalnem kopališču so ležalniki, na katerih se lahko spočijete skozi celo leto ter dnevni bar Jezero s teraso, ki je odprt v toplejših mesecih.

Ne odlašajte in se odločite "pobegniti" na celodnevno sproščanje v savnah in bazenu, s pogledom na čudovito jezero, ter masažo, ki bo vašo kožo nahranila in vas prijetno sprostila.

Mestoidej kupci o ponudniku: »

Pozdravljeni. Moram povedati, da sva bila oba nad ponudbo navdušena. Osebje naju je zelo lepo sprejelo. Wellness je bil zelo urejen, čist, napolnjen z dišečo aromo. Osebje je bilo prav tako urejeno, prijazno, vedno na voljo. Ob sprejemu sva oba dobila sveže brisače, rjuhe za v savno, kopalni plašč in copate za 1x uporabo. Prav tako nama je bilo vedno na voljo sadje, sveža voda in čaji različnih okusov. Skratka, lahko sva se samo prepustila in uživala. Top. Priporočam vsakemu. « A.D. 10.2.2017

"Ga.Lučka! Ja, imela sem se prav lepo, saj je bil tudi dan krasen in sem ga tako izkoristila za hojo ob jezeru, kot za razvajanje. 
Welness Luisa? Super, res. Prijazno osebje, čistoča na visokem nivoju, ponudba savn in vsega, kar spada k temu, odlična in masaza zelo dobra. Vse skupaj nad pričakovanji. Ker sem si zaželela miru in en sprostitveni dan čisto zase, mi je prav pašalo, da sem bila v kompleksu cele 4 ure čisto sama. Še en kupon imam in tako bom drugi mesec prav z veseljem ponovila izlet na Bled. Pa lep pozdrav!" S.Z., 24.3.2018

"Studio Luisa pa super, luksuzno. Tudi masaža je bila meni super, ravno pravšnja. Prijatljici sta bili z masažo malo manj zadovoljni, ampak je odvisno od dneva, terapevta..Skoraj polovico dneva smo bili v wellnesu sami in je bilo res fajn. Manjkala pa je vmes ponudba za kaj pojest, saj smo bili v wellnesu cel dan. Sendvič je stal 13 Eur, smo si ga bratsko razdelile. Naslednjič prinesem za jest verjetno s seboj, saj imajo tudi mizice,kjer lahko poješ in rečeno je bilo, da s tem, da prineseš hrano, nič ne komplicirajo. Tja se bom še vrnila. " A. 6.5.2018

"Pozdravljeni Z ponudbo sva bila zadovoljna. Velik plus ima, ker vključuje masažo. Kar pa nas je razočaralo( sicer je to od posameznika odvisno), da je bila v bazenu mrzla voda. Drugače je destinacija fantastična. Osebje zelo prijazno in prostori čisti, nad pričakovanjem. Prilagam slikico

Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 04 579 13 71 ali spaluisa@hotelibled.com.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Lokacija ponudnika: Grand Hotel Toplice, SPA Luisa, Cesta svobode 12, 4260 Bled.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 30.6.2019.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 36,50 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja.
 • Že rezervirano storitev je potrebno stornirati vsaj en dan vnaprej, v nasprotnem se potrdilo o ekskluzivni ceni smatra kot unovčeno.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

SPA Luisa, Sava Turizem d.d.

Kontakt:

04 579 13 71, spaluisa@hotelibled.com

Lokacija:

SPA Luisa,
Cesta svobode 12,
4260 Bled