Potrebuješ pomoč? PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

V Benetke s hitrim katamaranom San Frangisk
35,00 €

BENETKE: Izlet iz Pirana v Benetke s hitrim katamaranom San Frangisk -50%

Benetke, romantika, romantika, Benetke.... V tako lepem in romantičnem mestu, kot so Benetke, boste izkoristili vsako minuto, da doživite utrip življenja. Povabite še boljšo polovico in si popestrite si vikend ter se v čudovite romantične Benetke popeljite s hitrim katamaranom San Frangisk. Enodnevni izlet s katamaranom iz Pirana do Benetk, voznina in vodenje le 35 €, namesto 70 €! Benetke so bile dom največjega ljubimca vseh časov... več stoletij je bilo središče trgovskih poti... danes pa največja koncentracija kulture, arhitekture ter zgodovine na zelo majhni površini... in zato ga letno obišče ogromno turistov. Udobno vožnjo do najlepšega vodnega mesta na svetu bomo izkoristili za kratko predstavitev bogate zgodovine in se takoj po prihodu v Benetke podali raziskovati znamenitosti tega enkratnega mesta ob severozahodni jadranski obali. Unovčenje do 6.10.2018!
POHITI! LE ŠE 10 MEST NA VOLJO!
35,00 € KUPI

5,25 € plačate rezervacijo
29,75 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • Enodnevni izlet v Benetke za 1 osebo,
 • prevoz s katamaranom San Frangisk,
 • vodenje.
 • Potrdilo velja za 1 odraslo osebo nad 12 let.*
 • Odhod iz Pirana ob 8.15 uri, prihod v Benetke ob 10.45 uri.**
 • Odhod iz Benetk ob 17.15 uri, prihod v Piran ob 19.45 uri.**
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje po predhodni rezervaciji do 6.10.2018.
 • Termini odhodov:
  2.6.2018
  9.6.2018
  16.6.2018
  23.6.2018
  30.6.2018
  7.7.2018
  14.7.2018
  21.7.2018
  28.7.2018
  4.8.2018
  11.8.2018
  18.8.2018
  25.8.2018
  1.9.2018
  8.9.2018
  15.9.2018
  22.9.2018
  29.9.2018
  6.10.2018.

Opis ponudbe:

Vsak dan našega življenja je dragocen in ni vseeno, kako in v čigavi družbi ga preživimo. Najlepše mesto na vodi na svetu si zasluži, da se ga predstavi v vsem njegovem sijaju. Benetke niso brez razloga proglašene za biser na severi obali Jadranskega morja.

Mesto je bilo dom največjega ljubimca vseh časov... več stoletij je bilo središče trgovskih poti... danes pa največja koncentracija kulture, arhitekture ter zgodovine na zelo majhni površini... in zato ga letno obišče preko 18 milijonov turistov.

Pomembno je, da v tako lepem mestu izkoristite vsako minuto, da doživite utrip življenja, zato si ekipa Benetke.com že od leta 2009 prizadeva, da bi izlet organiziralo tako, kot si ga to veličastno mesto zasluži.

Na glavnem pomolu izbranega pristanišča vas bo pričakala prijazna posadka ladje ter pospremila na krov, kjer se boste že pred odhodom lahko okrepčali z odlično kavico, prigrizkom ali osvežilno pijačo.

Med plovbo do Benetk vam bodo izkušeni vodniki s pomočjo multimedijske predstavitve na televizijskih ekranih dali vpogled v zgodovino čudovitega mesta, razvoj ter propad republike "Serenissime" in razložili potek programa, ki nas čaka po prihodu. Ob vstopu v beneško laguno se vam bo odprl pogled na popolnoma drugačen svet kot ste ga navajeni. Kanali nadomeščajo ulice, plovila pa avtomobile, tovornjake, avtobuse in vsa ostala cestna prevozna sredstva. Vsaka stavba igra pomembno vlogo v mozaiku tega bogatega mesta. Po 45-minutni vožnji skozi laguno boste pristali v pristanišču "San Basilio" predvidoma pred 11 uro. Po prihodu se boste odpravili do središča mesta, kjer sledi ogled trga Sv. Marka. 

Pred prihodom v pristanišče San Basilio vam bodo vodniki ponudili možnost, da se (proti majhnem doplačilu) z ladjico popeljete kar se da hitro ter udobno do središča mesta ali se boste enostavno z enim od vodnikov sprehodili od pristanišča do trga Sv. Marka (približno 40 minut hoje). Vkolikor se boste odločili za ladijski prevoz do trga Sv. Marka, boste med plovbo videli dom Eltona Johna, cerkev "Il Redentore", hotel Danielli (v katerem so snemali drugo epizodo iz filmov James Bond - Iz Rusije z ljubeznijo) ter na koncu tudi veličasten vhod v Canale Grande.

Po prihodu na trg Vam bodo vodniki pokazali vse znamenitosti na trgu kot so:
- stare ter nove prokuracije,
- Ala Napoleonica,
- zvonik,
- stolp z uro,
- Bazilika sv. Marka,
- Doževa palača,
- knjižnica,
- 2 granitna stolpa,
- most vzdihljajev, najbolj romantičen most v Benetkah.

Po ogledu boste imeli prosto za sprehod do mosta Rialto, vendar vam svetujemo, da se prepustite predlogom vodikov in izkoristite sledeče možnosti (proti doplačilu): 
- organizirano kosilo v restavraciji v središču mesta,
- vožnjo z romantično beneško gondolo, s katero vas bo gondolier popeljal po skrivnih kanalih ter
- motorni vodni taksi po glavnih kanalih mesta (Canale Grande). Vodni taksi ima poleg vožnje po glavnih kanalih tudi prednost, da vas po končani vožnji pripelje nazaj v pristanišče ter tako prihrani hojo od središča mesta do pristanišča, kjer vas čaka ladja za vrnitev v luko izhodišča.

Zaradi občasnega zaprtja Canale Grande (določene manifestacije, filmski festival, regate) imamo na take dneve v ponudbi namesto vodnega taksija prevoz do pristanišča San Basilio z veliko panoramsko ladjo, s katero se popeljemo po južnem delu lagune. Ta vožnja je vodena s strani vodnikov in potnikom razložimo vse o zgodovini lagune, bližnjih otokov ter organizacije prevoza. Plovba nas pelje mimo otoka Sv. Helen (Konstantinove matere), Armenskega otoka, San Servolo, San Clemente, raznih Lazarettov (kvarantenskih otokov iz časa kuge) ter mimo otoka San Giorgio Maggiore) nazaj do pristanišča, kjer vas čaka ladja za vrnitev v luko izhodišča.

Vse navedene možnosti lahko rezervirate pri vašem vodniku na ladji med jutranjo plovbo do Benetk.

Benetke boste zapustili ob 17:15*, se ponovno odpravili mimo središča mesta do otoka Lido, kjer vsako leto v septembru organizirajo filmski festival. Po izhodu iz lagune sledi še plovba čez Jadran. Za zabavo na poti nazaj vam bodo vodniki morda celo organizirali kratko loterijo z zanimivimi beneškimi spominki. Prihod v izhodiščno pristanišče je predviden v večernih urah (19:45).

*Točno uro odhoda preverite pri vodnikih, saj lahko zaradi organizacije prometa v Benetkah ladjarju dodelijo drugo uro odhoda.

Katamaran San Frangisk je najhitrejša ladja na Jadranu. Med trupoma ima balon, kar pomeni, da po vodi drsi podobno kot hovercraft in doseže bistveno višjo hitrost v primerjavi s klasičnimi ladjami z enako močnimi motorji.

Ne zamudite odlične priložnosti za enodnevni pobeg in si popestrite pomlad, poletje ali jesen ter užijte malo romantike in nepozabnega doživetja mestnega utripa Benetk – ne bo vam žal!

Plačajte le 5,25 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Prevoz do Benetk s katamaranom San Frangisk, vas bo stal le 35 €, namesto 70 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 5,25 €, preostali znesek 29,75 € ter prijavnino pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe:

 • Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na rezervacije@benetke.com ali 05 6747 160.
 • Rezervacija mora biti PISNO potrjena na mailu.
 • Zaradi zagotovitve želenega termina priporočamo čim prejšnjo rezervacijo pri ponudniku, saj je število sedežev za posamezen odhod omejeno. V kolikor je želen termin zaseden, je potrebno izbrati drug datum.
 • Odpoved rezervacije vsaj 72 h pred dogovorjenim terminom, sicer se potrdilo smatra kot unovčeno.
 • Lokacija ponudnika: Obala 114, 6320 Portorož.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za odhode ob sobotah po predhodni rezervaciji do 6.10.2018.
 • Preostali znesek 29,75 € plačate neposredno ponudniku po predračunu, ki ga prejmete od Top Line Portorož.
 • Obvezno doplačilo za prijavnino 10 € se opravi pri rezervaciji direktno na TRR podjetja Top Line Portorož.
 • *Za otroke mlajše od 12. leta je potrebno kupiti otroško karto pri ponudniku (po rednem ceniku).
 • **Prihod na pomol vsaj 45 minut pred odhodom ladje.
 • Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.

O ponudniku:

Ponudnik:

TOP LINE PORTOROŽ, d.o.o. Portorož

Kontakt:

rezervacije@benetke.com, 05 6747 160

Lokacija:

Obala 114,
6320 Portorož