Potrebuješ pomoč? 030 703 307 | PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Izlet na Azuzno obalo
224,00 €

AZURNA OBALA: 4-dnevni organiziran izlet na Azurno obalo z vključenim prevozom in namestitvijo v hotelu že od 177 €

Azurna obala je del obale Sredozemskega morja na skrajnem jugovzhodu Francije, ki vključuje tudi ozemlje suverene države Monako. Uradne razmejitve ni, običajno pa s tem imenom označujejo obalo od meje z Italijo na vzhodu do Saint Tropeza, Hyèresa, Toulona ali Cassisa na zahodu. V 19. st. si je Azurna obala nadela nespremenljivo podobo kraja, ki ga obiskujejo mondeni, bogati in predvsem tuji gostje. Sredi eksotičnih vrtov so zrasle razkošne vile, na nabrežju pa so se nizali grand hoteli z velikimi in razkošnimi apartmaji. Ob jahtnih pristaniščih so ponekod zrasla velika turistična središča, ki še danes veljajo za ene najbolj iskanih. 4-dnevni organiziran izlet na Azurno obalo z vključenim prevozom in nočitvijo le 177 €! Super cena za otroka do 12 let na dod. ležišču, velja za vsa odhodna mesta!
POHITI! LE ŠE 18 MEST NA VOLJO!
224,00 € KUPI

33,60 € plačate rezervacijo
190,40 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 4-dnevni izlet na Azurno obalo:
 • 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 2* lux/ 3* v dvoposteljni sobi,
 • zunanje oglede po programu, 
 • osnovno nezgodno zavarovanje
 • prevoz s sodobnim turističnim avtobusom,
 • turistično spremljanje/vodenje,
 • organizacija potovanja, 
 • vse cestnine, parkirnine ter DDV.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 25.6.2020.
 • Potrdila so unovčljiva na dan odhodov - termini odhodov:
  26.3.2020 - 29.3.2020,
  24.4.2020 - 27.4.2020,
  29.4.2020 - 2.5.2020, 
  21.5.2020 - 24.5.2020,
  18.6.2020 - 21.6.2020,
  25.6.2020 - 28.6.2020.

Opis ponudbe:

Program potovanja:

1. DAN: SLOVENIJA - ITALIJA
Odhod avtobusa v poznih večernih urah z navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja do Italije, nato mimo Benetk, Verone, Genove in San Rema na francosko Azurno obalo.

2. DAN:  CANNES  - ST. PAUL DE VENCE  - VALLAURIS -  CANNES/NICA
V jutranjih urah bomo prispeli na Azurno obalo. Prvi postanek bo v eni najlepših vasic, St. Paul de Vence. Vasica umaknjena v gričevnato zaledje privlači umetniške duše, v preteklosti so jo obiskovali slikarji in slavna imena umetniškega sveta. Nekaj prostega časa, vožnja v slikovito vasico Vallauris, ki slovi po svoji keramiki in kjer je nekaj časa živel sloviti španski slikar Pablo Picasso. Številne trgovinice pa ponujajo dišave Provanse in uporabne spominke. Po želji in za doplačilo je možen tudi krajši ogled muzeja in Picassove mojstrovine »Vojna in mir«. Vožnja v Cannes, ki slovi po vsakoletnem filmskem festivalu, številnih mondenih hotelih in idiličnem starem delu mesta. Sprehod do kongresne palače in ob obali mimo številnih znanih hotelov. Namestitev v hotelu. Prenočevanje.

3. DAN: CANNES/NICA - EZE - MONAKO - MONTE CARLO
Po zajtrku se bomo odpeljali po panoramski cesti, ki se dviga visoko nad morjem, do vasice Eze,
kjer bo postanek in obisk znane tovarne parfumov. Ogledali si bomo potek proizvodnje in imeli tudi možnost ugodnih nakupov. Sledila bo vožnja v žepno kneževino Monako. Takoj ob vhodu v kneževino se nahaja čudovit eksotični vrt, ki ga je uredil že princ Luis II. davnega leta 1895. Na površini 11.500 m2 raste na tisoče rastlin, ki zaradi posebne mikroklime in sonca odlično uspevajo. Pot bo vodila do katedrale z grobovi članov knežje družine Grimaldi in do knežje palače. Lahko bomo obiskali tudi Oceanografski muzej z zanimivim akvarijem. Obiskali bomo še mondeni Monte Carlo, ki se ponaša s slavnim Casinojem in je sinonim za luksuz. Vožnja do hotela, prenočevanje.

 

4. DAN: CANNES/NICA - NICA - SLOVENIJA
Po zajtrku obisk glavnega mesta regije, Nice, ki jo mnogi imenujejo tudi »kraljica Azurne obale«. Sprehodili se bomo po slikoviti tržnici Nice, ki slovi po številnih stojnicah z rožami, Angleški promenadi, obdani s palmami in znamenitimi hoteli, tudi mimo najstarejšega hotela Negresco. Imeli bomo čas za obisk katere izmed odličnih kavarn, pokušino sladke provansalske specialitete »confiserie«. Vožnja proti domu, prihod domov v poznih nočnih urah oz. v jutranjih urah naslednjega dne. 

Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Pred nakupom obvezno preverite proste kapacitete želenega termina.
 • Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@mm-turist.si najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam M&M turist ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!
 • Dodatne informacije na +386 1 244 25 30 ali info@mm-turist.si.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek v višini 190,40 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji.
 • Potrdilo o akcijski ceni velja do 26.6.2020.
 • Prijavnina 15 €/osebo se plača neposredno ponudniku (M&M turist) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.
 • Vstopno mesto: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 17:00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 16:10), Maribor (avtobusna postaja ob 15:30), Kranj (Mercator center Primskovo ob 17:45), Jesenice (Petrol  Karavanke ob18:15)
 • Odhodi iz posameznega vstopnega mesta (Maribor in Celje) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.
 • Možna doplačila (ob prijavi): 
  odpovedni riziko 16 €,
  nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini 9,50 €/osebo,
  enoposteljna soba 37 €/noč,
  doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 35 €.
  Možna doplačila (vodniku na potovanju):
  vstopnine v posamezne muzeje od 10 - 15 €,
  podzemna železnica 15 € (10 voženj),
  izlet v Versailles s prevozom 25 €,
  vstopnina v dvorec pribl. 18 €,
  vzpon na Eifflov stolp pribl. 25 €,
  obisk nočnega lokala od 70 -130 €,
  vstopnina v Eurodisney  pribl. 79€/odrasli in pribl. 71€/otroci,
  vožnja z ladjico po Seni 15 €, Louvre 12 € (mladi do 26. leta imajo prost vstop v nekatere pariške muzeje). 
  *Opomba: v Parizu večina ogledov poteka peš in z javnimi prevoznimi sredstvi. Tri posteljne sobe so dvoposteljne z dodatnim ležiščem in so na vprašanje. 
 • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji M & M TURIST d.o.o. Turistično podjetje Ljubljana.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Ponudnik M & M TURIST d.o.o. Turistično podjetje Ljubljana je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.
 • V primeru, da ponudba ni izkoriščena znotraj termina veljavnosti, vračilo sredstev ni mogoče.
 • V primeru morebitnega nezadovoljstva svoje mnenje izrazite ponudniku na licu mesta, naknadnih reklamacij ne sprejemamo.
 • V primeru, da ste ponudbo koristili, povračilo sredstev ni možno.
 • Navedena ekskluzivna ponudba velja samo v primeru, da kupite potrdilo o ekskluzivni ceni preko portala Mestoidej.com, v nasprotnem primeru se plača redna cena in popust ne velja.

O ponudniku:

Ponudnik:

M & M TURIST d.o.o. Turistično podjetje Ljubljana

Kontakt:

+386 1 244 25 30 ali info@mm-turist.si

Lokacija:

Šmartinska cesta 152,
1000 Ljubljana