Potrebuješ pomoč? PIŠI NAM: info@mestoidej.com

Ponudba je potekla. Želite ponudbo koristiti? Pošljite nam povpraševanje in seznanili vas bomo takoj ko bo ponudba znova na voljo.

Adventni izlet: Praznični Budimpešta!
109,90 €

Adventni izlet: Praznični Budimpešta! 3-dnevni organiziran izlet le 109,90 €

Budimpešta je veljala pred 2. svetovno vojno za eno bolj boemskih mest, kamor je evropska elita odhajala uživat v odlični kulinariki, bogatem kulturnem in zabavnem življenju. Zato so ji nadeli vzdevek mesto slave in zabave. Danes se zaradi bogate in pestre ponudbe v centru mesta, židovskem delu in ob nabrežjih reke Donave, spet spreminja v zatočišče hedonistov in boemov. Iz leta v leto se mesto bolj potrudi z raznovrstno predbožično ponudbo na mnogih trgih mestnega jedra. Avenija Andrassy je nepozabno okrašena in vredna ogleda. Sproščeno vzdušje, manj gneče kot na rivalskem Dunaju in bolj dostopne cene so adut, ki vas vabi, da se z nami odpravite v lepotico ob Donavi. 3-dnevni praznični izlet,  vključena 2x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi v hotelu 3*, avtobusnim prevozom ter turističnim spremljanjem in vodenjem že od 109,90 € namesto 129,90 €! Na voljo odhodi iz 4-ih slovenskih mest! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine.
POHITI! LE ŠE 18 MEST NA VOLJO!
109,90 € KUPI

16,50 € plačate rezervacijo
93,40 € plačate pri ponudniku

Ponudba vključuje:

 • 3-dnevni organiziran izlet v adventno Budimpešto.
 • 2x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi v hotelu 3* (npr. Amadeus, Alfa Art, Pest Inn ali podobni).
 • avtobusni prevoz po programu (iz LJ, CE, MB ali MS),
 • turistično spremljanje/vodenje v slovenskem jeziku,
 • zunanji ogledi po programu,
 • organizacija,
 • osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Ponudba velja za koriščenje do 21.12.2018.
 • Potrdila o ekskluzivni ceni so unovčljiva na dan odhoda:
  7.12.2018 RAZPRODANO
  21.12.2018
Termin 1: 7.12. - 9.12.2018 le 109,90 €
 • Termin izleta: od 7.12.do 9.12.2018.
 • Odhod iz: Ljubljane, Maribora, Celja in Murske Sobote.
 • Le 109,90 €, namesto 129,90 €!
Termin 2: 21.12. - 23.12.2018 le 109,90 €
 • Termin izleta: od 21.12.do 23.12.2018.
 • Odhod iz: Ljubljane, Maribora, Celja in Murske Sobote.
 • Le 109,90 €, namesto 129,90 €!

Opis ponudbe:

Budimpešta je veljala pred 2. svetovno vojno za eno bolj boemskih mest, kamor je evropska elita odhajala uživat v odlični kulinariki, bogatem kulturnem in zabavnem življenju. Zato so ji nadeli vzdevek mesto slave in zabave. Danes se zaradi bogate in pestre ponudbe v centru mesta, židovskem delu in ob nabrežjih reke Donave, spet spreminja v zatočišče hedonistov in boemov. Iz leta v leto se mesto bolj potrudi z raznovrstno predbožično ponudbo na mnogih trgih mestnega jedra. Avenija Andrassy je nepozabno okrašena in vredna ogleda. Sproščeno vzdušje, manj gneče kot na rivalskem Dunaju in bolj dostopne cene so adut, ki vas vabi, da se z nami odpravite v lepotico ob Donavi.

1. dan:
Zjutraj odhod avtobusa iz Slovenije in nadaljevanje vožnje po vstopu na Madžarsko ob južni obali Blatnega jezera do Budimpešte. Madžarski prestolnici pravijo tudi lepotica ob Donavi, predvsem zaradi slikovite lege ter veličastne arhitekture, ki ji daje poseben pečat zlato obdobje mesta v drugi polovici 19. stoletja. Po prihodu se bomo najprej podali na peštansko stran mesta preko znamenitega Elizabetinega mostu. Vožja do Trga Herojev, ki je lociran v čudoviti okolici slikovitega mestnega parka. Sledi odhod proti strogemu mestnemu jedru in znameniti ulici Vaci, ki velja za srce mesta. Mestno središče je najlepše ravno v adventnem času, ko so stojnice polne klobasic, kuhanega vina, groga, darilc in drugega predbožičnega blaga. Prosit čas za samostojne oglede, kosilo, obisk stojnic in morda skok do nepozabne pokrite tržnice.
Nato sledi avtobusni ogled ostalih mestnih znamenitosti – vožnja mimo Parlamernta do veličastne Štefanove katedrale, ki navduši vedno znova še tako zahtevnega obiskovalca. Nastanitev v hotelu pozno popoldne. Zvečer priporočamo, da odpravite z nami na Etno večer s plesom, glasbo in večerjo v čardi, kakor imenujemo tradicionalne madžarske restavracije. Besede kot so čardaš, cimbale po tem večeru več ne bodo neznanka za vas.
2. dan:
Po zajtrku se bomo odpravili čez verižni most na grajski grič, kjer je Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava in grajska palača in od koder je čudovit razgled na Budimpešto.
Popoldne se lahko z nami odpravite do enega najlepših mest na Madžarskem do baročnega bisera Szentendre-ja (doplačilo). Mesto, ki so mu dali pečat priseljenci iz Dalmacije in Srbije, ki so v 16.stol bežali pred Turki. Sprehod po slikovitih ulicah in prosti čas za nakupe na božičnem sejmu. Vrnitev v Budimpešto in čas za samostojno raziskovanje predbožičnih sejmov.

3. dan:
Po zajtrku imate najprej možnost proti doplačilu, da si mesto ogledate še z druge perspektive. Vabimo vas, da se odpravite na panoramsko vožnjo z ladjco od Margaretinega otoka, pod vsemi pomembnimi mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadello... Sledi vrnitev v center mesta. Odpravili se bomo proti židovski četrti. Sprehodili se bomo od Velike sinagoge na tobačni ulici do Kraljevske ulice z bogato in raznovrstno kulinarični ponudbo ter številnimi stojnicami v pasažah. Videli bomo tudi spominski park holokavstva in več izvedeli o bogati zgodovini židovske Budimpešte. Nekaj prostega časa za kosilo, skok da katerega izmed nakupovalnih centrov ali katerega izmed muzejev, nato pa odhod proti Citadelli, panoramski razgled in zadnja fotografija ter odhod proti domu.

Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.
Na Mestoidej.com s klikom na KUPI plačate le rezervacijo potrdila o ekskluzivni ceni, ves preostali znesek pa pri ponudniku.

Opombe:

 • Pred nakupom priporočamo, da preverite proste kapacitete želenega termina.
 • Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 20 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!
 • Dodatne informacije na 030 680 234.
 • Ponudba velja za 1 osebo.
 • Kupite in unovčite lahko več potrdil o ekskluzivni ceni ter jih tudi podarite.
 • Ponudba za bivanje v dvoposteljni sobi velja le, v kolikor v dvoposteljni sobi bivata 2 osebi; obvezen je torej nakup dveh potrdil za uveljavljanje popusta.
 • Ponudba za bivanje v troposteljni sobi velja le, v kolikor v troposteljni sobi bivajo 3 osebe; obvezen je torej nakup treh potrdil za uveljavljanje popusta.
 • Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.
 • Preostali znesek 93,40 € (termin 1 in termin 2) plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji
 • Ponudba velja za koriščenje do 21.12.2018.
 • Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.
 • Vstopno mesto: Ljubljana (parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 4:00 Celje iz parkirišča dvorane Zlatorog ob 5:00,  Maribor izpred glavne avtobusne postaje ob 5:45 in Murska Sobota iz AC počivališča Murska Sobota izpred črpalke Petrol ob 6:20.
 • Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.
 • Odhod iz posameznega odhodnega mesta se izvede pri najmanj 25 prijavljenih potnikih, minimalno število zagotovitev termina je 40 potnikov.
 • Možno doplačilo:
   1-urna panoramska vožnja z ladjico 12 €/osebo (otroci do 18. leta 6 €/osebo).
  Etno večer v čardi z večerjo, plesom in živo glasbo 24 €/osebo (otroci do 12. leta 15 €/osebo).
  izlet v Szentendre z lokalnim vodnikom 11 €/osebo
  1-urna panoramska vožnja z ladjico 12 €/osebo (otroci do 18. leta 6 €/osebo); izlet v Szentendre z lokalnim vodnikom 11 €.
 • Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.
 • Potrdilo je nevračljivo.
 • Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.
 • Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

O ponudniku:

Ponudnik:

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. GoHolidays

Kontakt:

030 680 234, info@goholidays.si

Lokacija:

Kobilje 223,
9227 Kobilje